Tera Online MMORPG - EU kiadó: Frogster Online - Megjelenés: 2012 tavaszán! EU zárt béták: 2012 első negyedéve.
| Hivatalos EU oldal | Variance: TERA Hungary (fansite) | Beginners\' microsite | Mini WIKI | Fórum (Variance) | YouTube channel (Variance) |
Információk újoncoknak | FAQ | YouTube | Facebook | Twitter
| Házirend: Ne flamelj, ne sértegess másokat, maradj a témánál, gondolkozz mielőtt hozzászólsz! |
| -> Hozzászólásaidban törekedj a tiszta és érthető megfogalmazásra és kövesd a magyar helyesírás szabályait. |
| Hivatalos EU oldal | Variance: TERA Hungary (fansite) | Beginners\' microsite | Mini WIKI | Fórum (Variance) | YouTube channel (Variance) |
Információk újoncoknak | FAQ | YouTube | Facebook | Twitter
| Házirend: Ne flamelj, ne sértegess másokat, maradj a témánál, gondolkozz mielőtt hozzászólsz! |
| -> Hozzászólásaidban törekedj a tiszta és érthető megfogalmazásra és kövesd a magyar helyesírás szabályait. |
-
foxxi #675 Azért az erős hogy csak fordítgatni kell. ( ha csak fordítgatni kéne az nem tartana évekik... ) Ezt gondold át újra.
Amugy meg még mindig ott tartunk hogy a keleti stílusú mmo ( akár mennyire nyugatosítják ), a kezdeti lelkesedés után gyorsan csillapodik. Ez is azért nagy szám mert non targetes és az újdonság ereje majd ki is tart, egy ideig. De semmi másban sem több mint bármely társa. Az üzleti modell pedig felénk már "nem divatos", igy még valószínűbb a "lemorzsolódás". De mivel én sem lottózom, és nem vagyok látnok csak okoskodom. Majd kiderül start után.
Az meg az európai játékost messze nem érdekli hogy kóreában már mióta és hogy játszanak. ( persze nem arról a 100 emberről beszélek akit mégis - mivel nem ők lesznek a BEVÉTEL ). + látunk már arra példát hogy a szó elszáll... a nagy mondatok hogy: Majd mi megmutatjuk, Mi ugyanazt és ugyanugy és ugyanazzal a tartalommal stb aduk ki mint.. blabla. Aztán jön a pofáraesés, meg a savanyú uborka.
Én kíváncsi vagyok erre a játékra, de nem várom. Túl sok MMO megfordult már a kezemben, hogy elhidjek mindent.