Tera Online MMORPG - EU kiadó: Frogster Online - Megjelenés: 2012 tavaszán! EU zárt béták: 2012 első negyedéve.
| Hivatalos EU oldal | Variance: TERA Hungary (fansite) | Beginners\' microsite | Mini WIKI | Fórum (Variance) | YouTube channel (Variance) |
Információk újoncoknak | FAQ | YouTube | Facebook | Twitter
| Házirend: Ne flamelj, ne sértegess másokat, maradj a témánál, gondolkozz mielőtt hozzászólsz! |
| -> Hozzászólásaidban törekedj a tiszta és érthető megfogalmazásra és kövesd a magyar helyesírás szabályait. |
| Hivatalos EU oldal | Variance: TERA Hungary (fansite) | Beginners\' microsite | Mini WIKI | Fórum (Variance) | YouTube channel (Variance) |
Információk újoncoknak | FAQ | YouTube | Facebook | Twitter
| Házirend: Ne flamelj, ne sértegess másokat, maradj a témánál, gondolkozz mielőtt hozzászólsz! |
| -> Hozzászólásaidban törekedj a tiszta és érthető megfogalmazásra és kövesd a magyar helyesírás szabályait. |
-
akkor ne vedd magadra :) nem az ilyenekre gondoltam, csak vannak páran akik már jó ideje gw2t favorizálják mert isten game, tera ellenben egy k*ki (volt eddig). [SZEMÉLYES VÉLEMÉNY KÖVETKEZIK] Igy van számítsatok valami újra, nekem nem volt nehéz megszoknom, viszont nem tudok többé tab 1-2-3-4 es játékokkal játszani már :S szóval számomra nem volt nehéz, de a harcrendszer tényleg nagyon ellett találva a játékban (és akkor még nem beszéltünk semmi másról.) Bár ez a játék valamelyest másaabb, egy pve is több odafigyelést igényel majd mint pl egy targetes játék (pl aion, ahol az első run után csukott szemmel is...). Tehát sok embernek nem fog tetszeni szerintem, aki WoW illetve Aion és a hasonló játékokban is lusta volt egy instába bemenni ugy, hogy tényleg ott is legyen, az itt kifog hullani ilyen téren. De majd meglátjuk. [SZEMÉÉYES VÉLEMÉNY VÉGE]
Szóval jó gamet, és remélem ez segít majd a döntésben!