Tera Online MMORPG - EU kiadó: Frogster Online - Megjelenés: 2012 tavaszán! EU zárt béták: 2012 első negyedéve.
| Hivatalos EU oldal | Variance: TERA Hungary (fansite) | Beginners\' microsite | Mini WIKI | Fórum (Variance) | YouTube channel (Variance) |
Információk újoncoknak | FAQ | YouTube | Facebook | Twitter
| Házirend: Ne flamelj, ne sértegess másokat, maradj a témánál, gondolkozz mielőtt hozzászólsz! |
| -> Hozzászólásaidban törekedj a tiszta és érthető megfogalmazásra és kövesd a magyar helyesírás szabályait. |
| Hivatalos EU oldal | Variance: TERA Hungary (fansite) | Beginners\' microsite | Mini WIKI | Fórum (Variance) | YouTube channel (Variance) |
Információk újoncoknak | FAQ | YouTube | Facebook | Twitter
| Házirend: Ne flamelj, ne sértegess másokat, maradj a témánál, gondolkozz mielőtt hozzászólsz! |
| -> Hozzászólásaidban törekedj a tiszta és érthető megfogalmazásra és kövesd a magyar helyesírás szabályait. |
-
Psychedelic #651 A hülyének nézést nem neked irtam, csak gyors pontot akartam tenni az ügy végére, mielött még 10-en irjak le nekem, hogy mivan, közben pedig nem is. :)
Azóta megoldódott a belogolás, most várom az e-mail-t az account armorhoz. Csak nagyon le van halva az egész rendszer, még csak most jött meg az e-mail visszaigazolás a ticketröl is. :)
Kiváncsi leszek amugy, sikerül e jobban megoldaniuk a startot mint ncsoftnak aional, én félek ettől az 5 euroért headstart névfoglalás dologtól.