Tera Online MMORPG - EU kiadó: Frogster Online - Megjelenés: 2012 tavaszán! EU zárt béták: 2012 első negyedéve.

| Hivatalos EU oldal | Variance: TERA Hungary (fansite) | Beginners\' microsite | Mini WIKI | Fórum (Variance) | YouTube channel (Variance) |

Információk újoncoknak | FAQ | YouTube | Facebook | Twitter
| Házirend: Ne flamelj, ne sértegess másokat, maradj a témánál, gondolkozz mielőtt hozzászólsz! |
| -> Hozzászólásaidban törekedj a tiszta és érthető megfogalmazásra és kövesd a magyar helyesírás szabályait. |

• Psychedelic #608
    Egy üzleti húzás, ami aionál arra volt jó, hogy 10 órás sorok voltak a szerveren, és több ember mondta azt hogy viszlát, mint aki emiatt megvette.

DE én nem erről beszélek, leszarom, hogy jó üzlet e vagy sem.

Én arról irtam a kollégának itt, hogy egy 3-5 napos preorder kezdéssel, nem lehet eldönteni, hogy az a játék megér e 12k-t vagy sem.
    Persze biztos tökjó, játszani pár napot kipróbálni, de 12k-t akkor éri meg ha hónapokig játszol vele. És ne mondja már nekem senki, hogy pár nap alatt el lehet dönteni, hogy az az mmo, lefog kötni 3-4 hónapra legalább, vagy 1 hónap után nem fizetsz be többet, mert szar.

Amiröl én itt beszélek az az, hogy ő azt mondja nem ad ki 12k-t olyan játékért amit nem probált ki, most komolyan, egy mmo-nal el lehet dönteni pár nap alatt, hogy az életképes e vagy sem?

De mondjuk te biztos értékelni fogod, ha valamelyik mmo kezdésnél, azért nem tudsz belépni a szerverre és 10 órákat a sorban fogsz várni, mert xyz kifizetett 3 eurot a preorderre, és ezért 1 hétig foglalja a helyet a szerveren, aztán 1 hét után a szerver népessége 0-ra esik.És te aki megvetted a játékot szivtál 1 hétig, akik miatt meg nem tudtál belépni soha nem fogják megvenni a játékot, cserébe minden fórumon spameli majd, hogy milyen fail a játék, 10 órás sorok vannak. És annak sincs értelme hogy fokozatosan engednek be, mert 5x annyi ember lesz aki csak preordert vesz kiprobalni, mint aki ténylegesen megveszi a játékot, ha sok szervert inditanak, hogy mindenki beférjen preorder végére lesz sok üres szerver, ha kevés szervert hagynak mint aional, akkor meg 10 órás sor lesz. Ezen mit old meg az orankent engednek be pár embert, ha az 5k-s szerver cap melett 10k ember akar játszani?
    És akkor jön az, hogy nem lépek ki 1 hétig mert 10 órás sor van, és igy te soha nem jutsz be, lásd megint csak aion.
    Lehet jó üzlet, de kivitelezhetetlen, és a saját börünkön tapasztaltuk aionál, hogy mekkora fail.

De leirom még 1x, én eddig nem erről beszéltem, hanem arról, hogyha valaki nem tudja megér e ez az mmo 12k-t, egy preorderrel nem fog tudni megfelelő döntést hozni. 5 nap után, én pont ugyanugy élveztem l2-t, mint aiont, vagy wow-ot, vagy aoc-ot, és még sorolhatnám, aztán mégis wow-al játszottam éveket, l2-vel szintén, aoc 2 hónapig birta, aion meg kicsit tovább.

Ez a kifizetek 1500-at, és 5 napig megnézem ér e 12k-t, pont olyan hülyeség, mint a letöltöm a játékot, kipróbálni, ha jó akkor megveszem.

És most neked komolyan, trial kell ahoz, hogy eldöntsd, hogy tetszik e a pandamaci vagy sem?