Tera Online MMORPG - EU kiadó: Frogster Online - Megjelenés: 2012 tavaszán! EU zárt béták: 2012 első negyedéve.

| Hivatalos EU oldal | Variance: TERA Hungary (fansite) | Beginners\' microsite | Mini WIKI | Fórum (Variance) | YouTube channel (Variance) |

Információk újoncoknak | FAQ | YouTube | Facebook | Twitter
| Házirend: Ne flamelj, ne sértegess másokat, maradj a témánál, gondolkozz mielőtt hozzászólsz! |
| -> Hozzászólásaidban törekedj a tiszta és érthető megfogalmazásra és kövesd a magyar helyesírás szabályait. |

• Running
    Szeva Menorel. Tudod akkor mondtam, hogy beugrunk egy utolsó battlefield körre, hátha aggya' majd és jó lesz. Majdnem úgy lett, de aztán mégsem, így most a csapattal várjuk a tera bétát időtöltésnek, de csak próba szinten, mert a guild wars 2 van a fókuszban. Habár ha a gw2 sokára jön még, akkor lehet eltöltök 1-2 hónapot ezzel is, de alapvetően a rift óta látom mi a különbség egy nyugati és egy keleti mmo között, és inkább a nyugati megoldások híve vagyok.
    Én még sokáig követtem a variance-os aion, majd tera koreai dolgokat, csak aztán közeledett a béef, aztán az teljesen lefoglalt.
    Nálad mi a helyzet? Remélem még összefutunk valamelyik szerveren...