Tera Online MMORPG - EU kiadó: Frogster Online - Megjelenés: 2012 tavaszán! EU zárt béták: 2012 első negyedéve.

| Hivatalos EU oldal | Variance: TERA Hungary (fansite) | Beginners\' microsite | Mini WIKI | Fórum (Variance) | YouTube channel (Variance) |

Információk újoncoknak | FAQ | YouTube | Facebook | Twitter
| Házirend: Ne flamelj, ne sértegess másokat, maradj a témánál, gondolkozz mielőtt hozzászólsz! |
| -> Hozzászólásaidban törekedj a tiszta és érthető megfogalmazásra és kövesd a magyar helyesírás szabályait. |

• menorel
    Szeretném jelezni a 'TERA Online MMORPG' sg.hu fórum topic követőinek, hogy a közeljövőben megpályázom a topic házigazda szerepkörét az sg.hu moderátori irányelveiben foglaltaknak megfelelően. A topic megérett arra a szintre, hogy illő módon eszközt adjon a hazai játékos közösség kiszolgálására. Mivel a játék várhatóan negyed éven belül megjelenik és addig is növekedni fog az aktivitás a béták miatt, ezért időszerűnek érezném, hogy a topic házigazdát kapjon.
    Hogy miért hiszem, hogy jómagamnak kellene betöltenem ezt a szerepet? MMO aktivistaként ott voltam jó néhány MMO indulásakor az elmúlt években. A TERA-t 2009 nyara óta követem, 2010 közepe óta önálló blogot szentelünk a játéknak. A mi oldalunk Magyarország egyetlen hivatalosan elismert fansiteja az EU kiadó által.
    Jómagam 2010 közepe óta veszek aktívan részt a TERA Online sg.hu topicban, de azt megelőzően, már 2008 eleje óta regisztrált tag vagyok.

Bár nem kötelező és nem is hiszem, hogy fontos lenne, de ha valaki úgy érzi, hogy támogatja a jelentkezésem, akkor ezt tegye szóvá. Ha valaki viszont úgy gondolja, hogy alkalmasabbnak tartja magát a TERA Online házigazda postjára, az tegye meg, hogy ezt jelzi.

Előzetesen már egyeztettem a kérdésről RaSzTaH-val, aki anno megnyitotta a TERA Online topicot, Ő maximálisan támogatja a jelölésem:
    Persze, ha gondolod bemásolhatod nekik ezt is. :) Láttam hogy Te foglalkozol a játékkal rendesen, így majd ha nálunk is kapható/elérhető lesz én is benevezek rá, addig beérem a cikkjeitekkel :)
    GL!