Tera Online MMORPG - EU kiadó: Frogster Online - Megjelenés: 2012 tavaszán! EU zárt béták: 2012 első negyedéve.
| Hivatalos EU oldal | Variance: TERA Hungary (fansite) | Beginners\' microsite | Mini WIKI | Fórum (Variance) | YouTube channel (Variance) |
Információk újoncoknak | FAQ | YouTube | Facebook | Twitter
| Házirend: Ne flamelj, ne sértegess másokat, maradj a témánál, gondolkozz mielőtt hozzászólsz! |
| -> Hozzászólásaidban törekedj a tiszta és érthető megfogalmazásra és kövesd a magyar helyesírás szabályait. |
| Hivatalos EU oldal | Variance: TERA Hungary (fansite) | Beginners\' microsite | Mini WIKI | Fórum (Variance) | YouTube channel (Variance) |
Információk újoncoknak | FAQ | YouTube | Facebook | Twitter
| Házirend: Ne flamelj, ne sértegess másokat, maradj a témánál, gondolkozz mielőtt hozzászólsz! |
| -> Hozzászólásaidban törekedj a tiszta és érthető megfogalmazásra és kövesd a magyar helyesírás szabályait. |
-
gomesz #474 Elöljáróban annyit, hogy nem vagyok menorel minionja, sőt igazából azt sem tudom hogy ki ő. Ha esetleg tudnom kéne, akkor elnézést.
Immáron 7 éve olvasgatom rendszeresen az sg.hu fórumot. Szóval öreg darab vagyok a fórumon. Lássuk be, nem nevezhető ez a fórum az internet gyöngyszemének, de ilyen is kell. Viszont az ami itt megy, az már kezd bosszantó lenni.
Az eddigi VoDok nagy részét megnéztem és alapvetően kellemes időtöltésnek tartom ezek megtekintését. Bár laikusként is látom, hogy a kommentátor csapatnak lényegében fogalma sincs arról, hogy mi zajlik a videón. Ez sokat elvesz a videók értékéből. Amit viszont lentebb a srácok leírtak az viszont már nagyon gáz. Ha tényleg tele vannak a videók tárgyi tévedésekkel akkor ezzel saját magatokat járatjátok le tisztelt készítők.
Ma még ez így biztos elmegy, hiszen nagyon kevesen ismerik a TERA Online játékot, de ez hamarosan változni fog! Több száz ember nézi meg a videóitokat, akik ez alapján és főleg a benne elhangzó információk alapján alakítanak ki egy képet a játékról. Ezek a játékosok ugyanezeket a dolgokat fogják a játékban is keresni. Ti a videókban kész tényként állítotok olyan dolgokat, amik távol állnak az igazságtól. Számolnotok kell ennek a következményeivel! Mert az a tömeg, aki ma még csak bambán nézi ezeket a videókat, az egyhamar profi játékossá fog válni, akik szét fognak benneteket később szedni ezért. Gondoljátok ezt végig, biztos láttatok már ilyet korábban más játékoknál is. Én legalábbis nagyon sok ilyennek találkoztam. Ha Ti tényleg közösséget és hatalmas gyűjtő guildet akartok később építeni, akkor ez nagyon durván vissza fog ütni.
Ha kiadtok valamit a kezetekből, különösen az interneten, akkor számolnotok kell az arra adott reakciókkal, véleményekkel. Ha képtelenek vagytok az építő jellegű negatív kritikákat feldolgozni, akkor inkább ne adjatok ki semmit a kezetekből. Nagyon rosszul veszi ki az magát, hogy Danten folyamatosan ide kipostolja a szerzeményeit, majd ha arra bárki negatív véleményt mond, akkor egy szót sem szól, de máris megjelennek a pincsikutyái, akikről lerí, hogy a háttérből duruzsol a fülükbe a nagymester.
Amit lentebb Menorel írt, az egy őszinte és korrekt kritika, ami felhívja a figyelmet a problémákra és mindemellett még építőjellegű is. Ha nektek ez nem fér bele a "hasznos" kategóriába, akkor inkább fejezzétek be amit csináltok, mert csak ártani fogtok ezzel.
Aláírás: Egy őszinte és jóakaró érdeklődő