Tera Online MMORPG - EU kiadó: Frogster Online - Megjelenés: 2012 tavaszán! EU zárt béták: 2012 első negyedéve.
| Hivatalos EU oldal | Variance: TERA Hungary (fansite) | Beginners\' microsite | Mini WIKI | Fórum (Variance) | YouTube channel (Variance) |
Információk újoncoknak | FAQ | YouTube | Facebook | Twitter
| Házirend: Ne flamelj, ne sértegess másokat, maradj a témánál, gondolkozz mielőtt hozzászólsz! |
| -> Hozzászólásaidban törekedj a tiszta és érthető megfogalmazásra és kövesd a magyar helyesírás szabályait. |
| Hivatalos EU oldal | Variance: TERA Hungary (fansite) | Beginners\' microsite | Mini WIKI | Fórum (Variance) | YouTube channel (Variance) |
Információk újoncoknak | FAQ | YouTube | Facebook | Twitter
| Házirend: Ne flamelj, ne sértegess másokat, maradj a témánál, gondolkozz mielőtt hozzászólsz! |
| -> Hozzászólásaidban törekedj a tiszta és érthető megfogalmazásra és kövesd a magyar helyesírás szabályait. |
-
Psychedelic #400 Én is jól szórakozom miközben játszom, ha nem igy lenne nem játszanék. És totál leszarom azt hogy más mit gondol arról, hogy hogyan játszom.
Szimplán csak minden mmo startnál, indult egy szövetség, ugyanilyen dumával, és mindig bukás lett belöle. És olvasva a klán recruitját, én nem sok jót nézek ki az egészből.
Fearless céljainál pl. totál értelmetlen dolgok vannak. pl.
Cél minél több játékos 1 helyre hozni, ez ok. De utána jön ez:
"Ez Miért Is Fontos : -Nem Az a Lényeg Hogy Minél Nagyobb És Minél Több Emberünk Legyen A Fearless Nevet Viseli Hanem Az a Célunk Hogy Ne legyen Szét Húzás Tudjuk Hogy Ez el Elkerülhetetlen De Szeretnénk Meg Próbálkozni Vele."
Most egyrészt értelmetlen a fogalmazás, másrészt, azért fontos a sok ember, mert nem fontos a sok ember, és hogy ne legyen széthuzás?
Ha sok ember van, nagyobb esély van széthúzásra, de ha nem fontos hogy sokan legyetek, akkor miért fontos hogy sokan legyetek, és miért célja a szövetségnek, hogy sokan legyetek? :D
Aztán, "A Sok Ember Előnye : - Ez Azért Fontos Mert Ha Valaki Hiányzik, Akinek a Részvétele Fontos Lenne Tudjunk Válogatni a Már Készen Álló És Aktív Játékosain Között ( Ez nem azt jelenti hogy aki nem aktív arra nincs szükség mert úgy is lehet pótolni)."
Ezek szerint, lesznek fontos emberek, akiknek mindig lesz insta helye pl. és lesznek nem fontosak, akik majd hetente 1x lehetőséget kapnak, ha épp az egyik officer aki healer nem ér rá? :)
Lehet szar a fogalmazás, de ez kb azt jelenti, hogy 100 emberböl 60 majd várja a lehetőséget, és lesz fix 20 fontos ember aki biztosan jól szórakozhat minden este. Akire meg nincs szükség az meg megoldja? Legalábbis eddig mindig pont ez volt, ezeknél a nagy mindenki ide jöjjön hogy sokan legyünk, gyüjtő szöviknél.
Egy 100 fős szövetséget, lehet nem olyan nehéz vezetni mint egy air bust, de ha valaki ugy áll hozzá, hogy szarok bele, jól szórakozok, meg ez nem is nehéz, az szerintem nagyon befog fürödni.
"Mindenkire Szükségünk Van : A Fearless Nagy Szerepet Szeretne Kapni a Játék Politikai Részében, Hisz Ez Az a Játék Elem Ami A Legnagyobb Nyomást Tudja Kifejteni a Játékosok Játék Menetére Mind PvP, PvE És Ez a Játék Mód Rejti Magában a Legtöbb Ki Hívást.
Ezért van Szükség Minél Több Támogatóra, Szövetségesre És Guild Tagra Hogy a Fearless Ne Csak Lord Választásokat Nyerhessen, Hanem A Jövőben Venarkot Is Jutathason a Szerver Élére."
Nah most ez az a rész, amiért szerintem, ti akartok 100 embert, hogy sok legyen a szavazat, és ezért majd a ti vezetőtök legyen megválasztva, de ez már most biztos, hogy nem lesz elég. És erősen kétlem, hogy majd a vezetők, képesek lesznek olyan szintü diplomáciára politikára mondjuk a nemzetközi klánokkal, hogy majd ezért ök is rátok szavazzanak, segitsenek stb.
Még egy magyar nyelvü recruitot se tudtok megfogalmazni értelmesen, hogy ne verje ki a biztositékot mindenkinél. :)
Mondjuk azt már nem értem, hogy miért foglalkozok veletek ennyit, ha egyszer megjelenik a tera, valószinü, nemzetközi hc pvp klánban fogom tolni, tehát engem nagyon nem fog érdekelni, hogy mit szenved össze akármelyik magyar klán is. Max csak azért pörgök a témán, mert túl magas ladbákat dobtok fel ahhoz, hogy ne csapjam le őket. De Gyógyitó pl. megtudott irni egy teljesen jó és korrekt recruit szöveget, ahol nincsenek ellentmondások, tudja mit akar, és hogyan fogja megvalósitani, és amikor elolvastam, egyszerre úgy éreztem, hogy ez müködőképes, és erre van igény.
Ellenben amikor a ti recruitotok elolvasom, akkor egy egészen más érzés fog el...
De kívánom, hogy érjétek el azt amit kitüztetek, hozzatok össze, egy erős, összetartó, nagy magyar szövetséget, és uraljátok ti a szervert mind pve mint pvp téren. Ha ezt megcsináljátok, én leszek, az első az aki azt fogja mondani, bocs, hogy nem hittem bennetek, és megemelem a kalapom.
Ha elbuktok, akkor viszont fent tartom a jogot, arra, hogy az elsők között, irjam majd le, hogy én megmondtam. :)
Mindenesetre remélem, hogy majd a guild vezetéséhez, komolyabban fogtok hozzáállni, mint pl ehez a recruit szöveghez. Mert sajnos ilyen értelmetlen és összevissza fogalmazás melett, én nem tudom komolyan venni az egészet, és számomra hiteltelen az a szövetség, ahol komoly pvp és pve sikereket szeretnének elérni, közben pedig ilyen írásokat adnak ki a kezükből. A nagy célokhoz, komoly emberek is kellenek, de komoly ember szerintem nem tud komolyan venni egy ilyen bűn rossz szöveget.
Ha aktív nagy magyar közösséget akartok, ennél jobban oda kell tennetek magatokat.