Tera Online MMORPG - EU kiadó: Frogster Online - Megjelenés: 2012 tavaszán! EU zárt béták: 2012 első negyedéve.
| Hivatalos EU oldal | Variance: TERA Hungary (fansite) | Beginners\' microsite | Mini WIKI | Fórum (Variance) | YouTube channel (Variance) |
Információk újoncoknak | FAQ | YouTube | Facebook | Twitter
| Házirend: Ne flamelj, ne sértegess másokat, maradj a témánál, gondolkozz mielőtt hozzászólsz! |
| -> Hozzászólásaidban törekedj a tiszta és érthető megfogalmazásra és kövesd a magyar helyesírás szabályait. |
| Hivatalos EU oldal | Variance: TERA Hungary (fansite) | Beginners\' microsite | Mini WIKI | Fórum (Variance) | YouTube channel (Variance) |
Információk újoncoknak | FAQ | YouTube | Facebook | Twitter
| Házirend: Ne flamelj, ne sértegess másokat, maradj a témánál, gondolkozz mielőtt hozzászólsz! |
| -> Hozzászólásaidban törekedj a tiszta és érthető megfogalmazásra és kövesd a magyar helyesírás szabályait. |
-
Gyogyito #393 Köszöntök mindenkit!
Gyogyito vagyok, és e pár sor azért születik, hogy a TERA megjelenésekor megalakulandó PvE/PvP Casual Guildről írjak pár sort.
Magamról csak annyit, hogy immáron 5 éve vagyok tagja az MMO közösségnek, minden nagyobb játékot kipróbáltam/játszottam, de eddig nem találtam meg az igazit. Sokáig a Lotro volt az etalon, de mióta free lett, már nem igazi.
RIFT indulásakor alakítottam meg a Zephyr guildet, amely amolyan casual gyüjtő guildként működött, majd egybeolvadt a Renegade guilddel. RIFT már a multé, jelenleg a TERA-ra koncentrálok, Koreai szerveren ismerkedem a játékkal.
TERA-ban a Voidwalker Guildnek kicsit más profilt szánunk, mint a többi guild. Nem szeretnénk gyűjtő guild lenni, de meg szeretnénk maradni a casual vonalon. Olyan leendő TERA játékoskat keresünk akik:
- szeretnének haladni, de egy HC / fél HC guildre nem lenne idejük
- szeretnének nyugdíjas tempóban fejlődni, haladni
- szeretnék látni a játék minél több tartalmát, de egy HC guild követelméyneit nem tudják teljesíteni
- munka/család miatt nem tudnak mindennap belépni a játékban, de szeretnének egy közösséghez tartozni
- szeretnek egyszerre több vasat tartani tűzbe, ha egyszerre 2-3 karaktert húznál, nálunk nem probléma
- nem a loot, az egy nap megszerzett XP a fontos, hanem hogy az online eltöltött időt jó társaságban, jó kedvűen töltse el
- nem számít mivel játszol, azzal játssz, amihez kedved van!
- egy fontos szabályt fogadj el: érezd jól magad játék közben!
- ha nincs MMO tapasztalatod, de nem szeretnél egyedül játszani
Természetesen folyamatosan tervezünk közös eseményeket ( mind PvE, mind PvP téren ), segítjük a kisebbeket.
Mint írtam, nem szeretnénk gyűjtő guild lenni, kérjük olyan ne jelentkezzen, aki már eleve azt tervezi, hogy majd max lvl elérésekor átlép egy haladóbb guildbe. Olyanok jelentkezését várjuk, akik hosszabb távon szeretnének egy kötöttségektől mentes, jó hangulatú guild tagjai lenni. A guild olyanná lesz, amilyenné a tagok teszik, így neked is fontos szerep jut a guild felépítésében!
Természetesen előfordulhat, hogy valakinél úgy alakul, hogy nem érzi jól magát nálunk, nincs ezzel semmi gond, csupán egyet kérünk: szóljon, mielőtt lelép.
Guildünk besorolása casual, ám ez ne riasszon el senkit! Casual stílusunk elsősorban abban nyilvánul meg, hogy nem szorítjuk keretek közé a játékban eltöltött idődet. Nincs heti X raid, nincs heti kötelező farmolás. A játékban azzal töltöd az idődet, amivel szeretnéd.
Ha további információra volna szükséged, vagy jelentkezni szeretnél, megteheted itt.
A Guild szabályzata jelenleg készülőben van, hamarosan elérhető lesz a fórumon.
Köszönöm, hogy elolvastad!
Gyogyito