Tera Online MMORPG - EU kiadó: Frogster Online - Megjelenés: 2012 tavaszán! EU zárt béták: 2012 első negyedéve.
| Hivatalos EU oldal | Variance: TERA Hungary (fansite) | Beginners\' microsite | Mini WIKI | Fórum (Variance) | YouTube channel (Variance) |
Információk újoncoknak | FAQ | YouTube | Facebook | Twitter
| Házirend: Ne flamelj, ne sértegess másokat, maradj a témánál, gondolkozz mielőtt hozzászólsz! |
| -> Hozzászólásaidban törekedj a tiszta és érthető megfogalmazásra és kövesd a magyar helyesírás szabályait. |
| Hivatalos EU oldal | Variance: TERA Hungary (fansite) | Beginners\' microsite | Mini WIKI | Fórum (Variance) | YouTube channel (Variance) |
Információk újoncoknak | FAQ | YouTube | Facebook | Twitter
| Házirend: Ne flamelj, ne sértegess másokat, maradj a témánál, gondolkozz mielőtt hozzászólsz! |
| -> Hozzászólásaidban törekedj a tiszta és érthető megfogalmazásra és kövesd a magyar helyesírás szabályait. |
-
Joetheblack #387 Na jó. Csendben nézegettem azt, hogy mi folyik ebben a topicban, de most meguntam és leírom. És nem csak ide írom le, hanem innentől kezdve mindenhova, ahol csak kinyitja a száját ez a banda.Ha nektek ez kell:
"Ott tartottunk, hogy milyen sok mindent letett ez a fantasztikus guild: kidobnak két hetente egyegy videot, ami tele van hibákkal és látszik, hogy fogalmuk sincs a játékról. Játszottak koreain 1-2 hónapot, eljutottak lvl30 szintig minek után meg vannak győződve arról, hogy ők akkor most már ismerik a játékot annyira, hogy endgame instance videókat kommentálnak! Azt a játékot, amit azóta kb háromszor írtak szinte teljesen újra. Ezek után idejön a guild vezetője és nekifog recruitolni ilyen szövegekkel: "Ezt Mi Ért Is, Tesszük Így?" meg "ruganyos guildban".
Értem én, hogy írástudatlan, meg rémlik is valahonnan, hogy ez nála nem csak lustaság miatt van. De hát bakker! Akkor miért ő írja ezeket? Maradna csendben, vonulna a háttérbe, a billentyűzetéből szedné ki a WASD+space gombok kivételével az összes gombot. A guildnek ezzel tenné a legjobbat, az biztos. De nem, ő jön és recruitol. Értelmes ember ha meglát egy ilyen kiírást, akkor nem csak a guildtől menekül el, hanem az egész játéktól is.
Had ne kelljen már a tömegnek igazodnia egy ember korlátoltságaihoz.
Arról meg nem is beszélve, hogy ez a bizonyos "sokmindent letett" guild akar lenni a nagy gyűjtő guild, miközben a vezetője közismerten a legnagyobb konspirátor és a legbomlasztóbb egyén. Vicc ez az egész. Ezzel a hozzáállással a játék megjelenését sem fogja megérni ez a guild."