Tera Online MMORPG - EU kiadó: Frogster Online - Megjelenés: 2012 tavaszán! EU zárt béták: 2012 első negyedéve.

| Hivatalos EU oldal | Variance: TERA Hungary (fansite) | Beginners\' microsite | Mini WIKI | Fórum (Variance) | YouTube channel (Variance) |

Információk újoncoknak | FAQ | YouTube | Facebook | Twitter
| Házirend: Ne flamelj, ne sértegess másokat, maradj a témánál, gondolkozz mielőtt hozzászólsz! |
| -> Hozzászólásaidban törekedj a tiszta és érthető megfogalmazásra és kövesd a magyar helyesírás szabályait. |

• Vicodine
    de nem erted mi a gondom....az a bajom, h solo reggel olyan ptk ellen tesz be,akik hirdetnek h :"CS1100+" meg perma grouppok ellen akik szinten ptvel mennek be!a solo regeseket tegye be olyanok ellen akik szinten soloban regeltek, de nem, 100%ban fullos csapatok ellen tesz ossze. a geart meg tudom hogyan lehet kiszedni, csak hat cs tok jo lenne a kiskarimnak(56os tonna expvel cs napikbol) fejlodni, ha a napit meg tudnam csinalni vele, de olyan idegesito h 1 hete nem tudom megcsinalni a napi questet ugy, h naponta vagy 3 orat raszanok hatha meg lesz...ez basz fel de komolyan, tenyleg nem ertem a logikajat miert nem szelektal a rendszer amikor osszerak az enemyvel mint mas jatekokban is