Tera Online MMORPG - EU kiadó: Frogster Online - Megjelenés: 2012 tavaszán! EU zárt béták: 2012 első negyedéve.
| Hivatalos EU oldal | Variance: TERA Hungary (fansite) | Beginners\' microsite | Mini WIKI | Fórum (Variance) | YouTube channel (Variance) |
Információk újoncoknak | FAQ | YouTube | Facebook | Twitter
| Házirend: Ne flamelj, ne sértegess másokat, maradj a témánál, gondolkozz mielőtt hozzászólsz! |
| -> Hozzászólásaidban törekedj a tiszta és érthető megfogalmazásra és kövesd a magyar helyesírás szabályait. |
| Hivatalos EU oldal | Variance: TERA Hungary (fansite) | Beginners\' microsite | Mini WIKI | Fórum (Variance) | YouTube channel (Variance) |
Információk újoncoknak | FAQ | YouTube | Facebook | Twitter
| Házirend: Ne flamelj, ne sértegess másokat, maradj a témánál, gondolkozz mielőtt hozzászólsz! |
| -> Hozzászólásaidban törekedj a tiszta és érthető megfogalmazásra és kövesd a magyar helyesírás szabályait. |
-
Vicodine #3527 52-53 korul kezdtem el BGbe jarni, altalaban az elso 3ban mindig benne vagyok, sokszor elso olom az enemyt mint a szart, csak hat a vesztes csapatban mert osszessegeben nem sok eselyunk van fullos gearrel szemben, mert ugye mindegy az h 30ason vagy 60ason mesz be, ugyanugy 60as mindenki ugyanolyan gearben, kiveve akik mar kiszedtek a tutibb cuclit...na az enemy mindig olyan...:) ha meg ptben akarok bemenni nem visz a kutya se mert a "prook" azok nem vesznek be csak jol gearelteket es igy igen csak redukalodik az esely. nem is ertem, annyi olyan ember van akik soloban regelnek miert nem teszi be azokat egymas ellen, nem pedig akik fullosak...ez a gondom meg a lagg mellett. es olyan lassu a gearelodes h az felelmetes, a jo cuccokert kemeny honapokat kell szopni, bar ezen nem csodalkozom, nem egy amerikai game:) Blessrol meg annyit, h majd nyugtaval a napot, mert az elmult 2-3 evben annyi nagy sikervaromany vegezte a wcben h megszamlalni is nehez, egyedul gw2 ami tartotta azt amit igert.En B&S ra fenem a bicsakomat de hat nem nagyon akarjak kiadni