Tera Online MMORPG - EU kiadó: Frogster Online - Megjelenés: 2012 tavaszán! EU zárt béták: 2012 első negyedéve.

| Hivatalos EU oldal | Variance: TERA Hungary (fansite) | Beginners\' microsite | Mini WIKI | Fórum (Variance) | YouTube channel (Variance) |

Információk újoncoknak | FAQ | YouTube | Facebook | Twitter
| Házirend: Ne flamelj, ne sértegess másokat, maradj a témánál, gondolkozz mielőtt hozzászólsz! |
| -> Hozzászólásaidban törekedj a tiszta és érthető megfogalmazásra és kövesd a magyar helyesírás szabályait. |

• Vicodine
    unalmamban elkezdtem jatszani teraval, 1-2 gondolat: eloszor is, amikor megjelent a jatek, asszem 2011-12 lehetett talan de ebben nem vagyok biztos, ami a lenyeg, h kb 2-3 eve kint van, es az akkori szamitogepekhez kepest a mostani konfigom NASA technologia,uber csillagaszati high tech, de olyan laggjaim vannak h az katasztrofa. Aiont szidtak sokan anno h szar a mocija, siegen nem lehet semmit csinalni a laggfestben, hat ez ubereli ezerszer, itt mar CSben a 20 v 20nal is szetbaszodik a gep, megjelenik a kari, ratolok egy skillt, de mire ellovom mar regen nem is a kornyeken van az illeto, pedig meg a skinje ott van.(lol??)Amikor megnyomok egy mapot, vagy barmit, mindig legalabb egy secre megakad a kep,es folyamatosan szaggat meg 30 fps korul is, ami elegge karcsu, B&S ugyanezzel a mocival 100+ fpst produkal ugyanezen a gepen, szal....Magyarul jatszhatatlan az egesz, mert azt meg elnezi az ember, h az UT mocit megszegyenitoen hasznalja a bh a grafikus feluletet, de h a pvpt is elbasszak, ami a lenyege lenne...Hihetetlen, de olyan dmgek vannak, h az szinte elkepeszto, egy healer, akit megolni lehetetlen mert egy skillbol 0rol maxra tolti magat olyanokat sebez h ketteszakad az agyam, egy berserker barmikor one-hitel, es kikerulni sem tudom mert elfearel( berserkernek fear,atya isten mekkora fail!!) es olyankor azt nem vag csak belem amit nem akar. Tomoren roviden, szar az egesz mert mindegy milyen tartalmat tesznek bele, egyedul a pve ami elvezheto, de az max 1-2 hetig okoz oromot, iszonyatosan nagy failek vannak, nem is ertem a fejlesztoket, szerintem fizuemelest adnak annak a programozonak aki megoldja azt h minel fosabb legyen a jatek, mar ertem miert szidtak anno annyian. De legalabb a grafikat UT3 mocihoz meltoan oldottak volna meg, es akkor szep lenne, de csak kari generalaskor szep meg neha ha megall az ember es korbenez, de olyan muanyag hata van, semmi hangulat...anno a Lineage 2nek ezerszer jobb volt a hangulata pedig az nem ilyen mocival duborgott! Vagy ha mar nem tudnak grafikailag orgazmust okozni szemeinknek, akkor legalabb a pvpt oldottak volna meg ugy, h jatszhato legyen, de h aion utan azzal kell szembesulnom h meg egy nontargetes rendszeru jateknak meg attol is fosabb lehet a combat rendszere az azert eleg kemeny. mar ertem miert hagyta abba mindenki a regi motorosok kozul, pedig azert egy jo mmot 4-5 evig lazan tolni kellene...