Tera Online MMORPG - EU kiadó: Frogster Online - Megjelenés: 2012 tavaszán! EU zárt béták: 2012 első negyedéve.
| Hivatalos EU oldal | Variance: TERA Hungary (fansite) | Beginners\' microsite | Mini WIKI | Fórum (Variance) | YouTube channel (Variance) |
Információk újoncoknak | FAQ | YouTube | Facebook | Twitter
| Házirend: Ne flamelj, ne sértegess másokat, maradj a témánál, gondolkozz mielőtt hozzászólsz! |
| -> Hozzászólásaidban törekedj a tiszta és érthető megfogalmazásra és kövesd a magyar helyesírás szabályait. |
| Hivatalos EU oldal | Variance: TERA Hungary (fansite) | Beginners\' microsite | Mini WIKI | Fórum (Variance) | YouTube channel (Variance) |
Információk újoncoknak | FAQ | YouTube | Facebook | Twitter
| Házirend: Ne flamelj, ne sértegess másokat, maradj a témánál, gondolkozz mielőtt hozzászólsz! |
| -> Hozzászólásaidban törekedj a tiszta és érthető megfogalmazásra és kövesd a magyar helyesírás szabályait. |
-
kingofn00b #3328 Köszi
Azóta megléptem a lvl24-et, és megvannak a Glyphek. A Combatitive így már eléggé életképes.
Viszont egy nagyon pozitív dolgot vettem észre, ami nekem nagyon bejön. Tegnap megkaptam a küldit, hogy öljek meg egy 5-fős gruppal valami kumas nevű behemótot.
Nekiestem egyedül, nem jött össze. 14% HP-ig ütöttem le, amikor behaltam az enrage-nél. 2* próbáltam, de mivel a stamina nagyon leesett, másodszor sem jött össze. No, kihagyom, megyünk tovább. Le is raktam a küldit. Ekkor láttam, hogy egy másik warrior ott üti egyedül a böszmét. Beszálltam segíteni. Meghívott partiba, ketten le is öltük, ahogy kell. Akkor láttam, hogy visszakaptam a küldit, és leadhattam, a jutalom is megjött.
Ez nagyon pozitív.