Tera Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Valaki fent van Arcadia szerveren?
Oltred
Pedig mióta f2p lett, baromi egyszerû lett a game, de még így is sokkal nehezebb ott érvényesülni, mint itt...😄 És ott, a hivatalos szerveren, mikor fizus volt voltam ott hero... ami azt jelenti, hogy az adott class legjobbja a szerveren... ezt sem nagyképûségbõl mondom, csak nem kicsit ssza a csõröm, hogy le lettem oltva, hogy milyen kérdéseim vannak, és hogy ne mmo-zzak, mert nekem nem fog menni... csak tisztázzuk a tényeket, remélem olvassa az is akinek szántam... de off vége, befejeztem l2-õt.
Lényeg, encsizzen mindenki, mert az jóóóóó
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
De higyjétek el. Ha lesz 60-as karitok, tuti, hogy nem fog falhoz csapni 300-500 gold... Kicsit intsaztunk valamelyik nap, esett két fegyver. Betettem olcsóbban mint ami bent volt, és 2 óra múlva elkelt mind2. Így most van vagy 8k gold-om. Nem nagyképûségbõl mondtam ezeket. Ja, és imádok enchantolni.
Anno l2-be sem bírtam soha megállni az enchantolást. De ott nem úgy volt mint itt... Ezért is mondtam, hogy ez a game, ahoz képest gyerekjáték. Ott +3-ig tuti felment, utána tökmind1, hogy 10-re avgy 20-ra húztál, mindig 60% esélye volt hogy sikerül. Ha nem sikerült, akkor a fegyver eltûnt, és kaptál a fegyver grade-jével egyenló cry-t, ami szart sem ért. Persze volt blessed encsi, amire ugyan ezek érvényesek voltak, de ha nem sikerült, akkor lenullázta a fegyvert... ja, és kb megfizetethetetlen volt... így amikor tört a fegyóm 1 hónap szünet, majd elõrõl... Szóval én itt mindent encsizek, amit csak lehet... mániám.
Se craft, se enchant. Ha éppen van nálam pottyant fegyó/cucc, akkor enchantolok, de csak alap alkahest-re költök +4-nél magasabbra nem is húztam semmit, craftolni meg craftoljon akinek hat anyja van. 😄
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Az a +7-tõl érvényben lévõ alkhest meg kimaradt, mert azt nem kellett vennem, van vagy 500 a bankba. De való igaz, cakkum-pakk (vagy hogy kell írni) többre jön ki mint 40-50 gold.
Ám a refined alkhest nem 14 gold db-ja? Elena-ba vettem asszem annyiért npc-tõl.
Tera Online: Kanane lvl60 elin sorcerer Szerver: Zenobia
Van 60-as sorcim, ill. egyszer vettem TT-t, onnan van a goldom. Ám mindig csak top cuccokat húzok 9-re, amit azért huzamosabb ideig használok. Ám nem nagy kunszt +9-re húzni, nem sok gold az. Ráadásul lehet van magasabb dps-es fegyver, de azért a +-okat is nézni kell amit ad. Most pl a top 27-es axe-m van, ami +3 nál ad 8%atk speedet. Ami bersinél elég fontos. De sztem 40-50 goldból megvan kissebb szinten a +9. 60 körül meg dõl a több k gold, szóval...
Amúgy szerintem a játék elején (vagy inkább lvl60 -ig) nem éri meg enchantolni olyan gyorsan fejlõdsz, hogy fél óra alatt a sima fehér cucc is jobb lehet annál amit épp enchantoltál. +6 felettihez, meg 30 -as szinten tuti, hogy nincs még elég pénzed, legalábbis, ha saját magad akarod csinálni. Amennyire emlékszem 50 goldnál többem biztos nem volt lvl30 -on abból tudtam volna venni 3 db refined alkhest -et, ami egy enchantra sem lett volna elég tekintve, hogy ott már legalább tier5 -ös, vagy 6 -os cuccokat hord az ember.
Én sem értem, hogy miért nem használják az emberek a LFG opciót vagy miért nem regiznek Instance mathcingre...😞 Tegnap este 50 percet vártunk egy tankra Golden Labba...😞
Martin - lvl 53, és nem láttálmég npc-nél +6 feletti alkhest? (Én már 30-nál is 9-es fegyóval riohangálok😊 Azt is lehet venni store-ba. Asszem 14 gold 1 db.
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
Minden indításnál kódot kapok, a mail címemre, hogy ne tudjon más belépni.
De valamiért nem kapom meg a mailt...:S
healeren és magen gondolkozok általában mindíg azokat játszom és érdekelne hogy itt mennyire balanced pve illetve pvp részen?
általában healerek kevés dmg support karik és érdekelne hogy itt mennyivel gyengébb vagy épp erõsebb ez a kaszt?
most kezdeném a játékot és szeretnék érdeklõdni melyik szerverre érdemes menni?
hol találkozhatok a legtöbb magyarral vagy épp hol vannak nagy magyar guildek?
elõre is köszönöm.
Az Old Company guild / Veritas/ tagfelvételt hirdet!
http://terahun.hu/viewtopic.php?f=37&t=11&p=9610#p9610
PvP szerveren vannak magyarok, vagy van valamiféle hun chat/chanel? 😊
http://tera.variance.hu/2013/01/10/tera-eu-f2p-reszletek/
Érdeklõdnék kicsit, mert keresek egy mmorpg-t ami leköthet. 😊
Eddig Gw2-tem, de relatív egész hamar bele untam. Itt meg tetszik a non-target harc rendszer, régen is sok videót néztem róla. A kérdésem az lenne, hogy mennyivel leszek gyengébb F2P játékosként, mint fizetõsként?
Illetve milyen hátrányaim vannak emiatt?
A kiegészítõket is mindenki megkapja, vagy azt azért meg kell venni?
Elõre is köszönöm a válaszokat. 😊
Sztem most Elinbõl láttam a legtöbbet. Bár Baraka priest is elég sok van.
Aztán lvl 4 után, megláttam a poporit futkosni mellettem, na mondom csinálok egyet...😄 Azóta mást nem is vagyok hajlandó csinálni😄 Jól állnak neki a ruhák is, meg ahogy harcolnak az is bejön.
Mostantól ON.
Egyébként a popori warriorom most 23-as, de még mindig elég papírnak érzem😊 De 30-körül lesz igazán használható minden kaszt, meglátjuk. Filóztam még priesten, csak nincs elég slotom. Majd lehet fizetek egy slotért.
Ám itt a fórumon csak én vagyok popori fun? Valahogy minden karim az😄 Többi nem jön be.
Max szinten semmit nem lehet csinálni, van egy unblanced pvp.
WvW ami elsõre jónak tûnik, de hamar megunható.
Outdoor eventek elsõre király, másodikra elmegy, harmadikra inkább oda sem megyek. Normál end game pve tartalom nincs, nincs raid, van ez a vacak Fractal ami vidd végig ugyan azt 400 szinten...
7 évig WoWoztam, múlt hónapban mondtam le és a Tera számomra tökéletsen helyettesíti.
Kezdõként 60-70 óra alatt simán eléred a lvl capet solozással. Lvl 30-tól kezd igazából jó lenni a játék, mikor már van jó pár skillje a karakternek. Tank és healer szempontjából a legizgalmasabb MMO szerintem. Dungeonozés közbe nem fogsz teázgatni felpakolt lábakkal meg unatkozni.
Vikingek! i5-10600KF, GTX1070, 16GB DDR4 3200
viszont sok játéknál nem jön ki a teljes játékélmény elsõ pár szinten meg elsõ 10-20 óra gameplay után^^
ezért érdeklõdök hogy akik játszanak vele azoknak mennyire tetszik mi a véleményük stb.
most nézegetek gameplayeket meg olvasgatok fórumokon.
de ha aztmondod hogy gw2 nél nem jobb akkor lehet neki se állok😄
gw2 nem rossz szép graf kidolgozott de max lvl után eléggé meghal a játék.
összeszeded a geart pve pvp re és utána csak baszkódsz magaddal semmi értelmeset nem tudsz csinálni amire azt mondom hogy az már igen.
mindegy azért még nézegetem meg várom mások hozzászólását is és meglátjuk.