Tera Online MMORPG - EU kiadó: Frogster Online - Megjelenés: 2012 tavaszán! EU zárt béták: 2012 első negyedéve.

| Hivatalos EU oldal | Variance: TERA Hungary (fansite) | Beginners\' microsite | Mini WIKI | Fórum (Variance) | YouTube channel (Variance) |

Információk újoncoknak | FAQ | YouTube | Facebook | Twitter
| Házirend: Ne flamelj, ne sértegess másokat, maradj a témánál, gondolkozz mielőtt hozzászólsz! |
| -> Hozzászólásaidban törekedj a tiszta és érthető megfogalmazásra és kövesd a magyar helyesírás szabályait. |

• kingofn00b
    Köszi,

Azt hiszem maradok a warriornál. Nagyon bejött, hogy mozgalmas, a folyamatos csapkodással igazán élvezetes. Egy elint indítottam, viccesen is néz ki.

Tegnap elértem a 12-ik szintet, és eljutottam Valkiába. Azzal, hogy kaptam egy mountot csak úgy ingyé', teljesen levettek a lábamról! :-)

Szóval bejövős a játék. Most a gazdasági rendszerrel szemezgetek. Van valaki esetleg, aki tudna segíteni ebben? Ha jól láttam, nem igazán éri meg craftolgatni az elején, esetleg a tárgyak betöréséből származó cuccokat és alapanyagokat érdemes eladogatni AH-ban. De szemtelenül sokat kérnek az aukciókért...