Tera Online MMORPG - EU kiadó: Frogster Online - Megjelenés: 2012 tavaszán! EU zárt béták: 2012 első negyedéve.
| Hivatalos EU oldal | Variance: TERA Hungary (fansite) | Beginners\' microsite | Mini WIKI | Fórum (Variance) | YouTube channel (Variance) |
Információk újoncoknak | FAQ | YouTube | Facebook | Twitter
| Házirend: Ne flamelj, ne sértegess másokat, maradj a témánál, gondolkozz mielőtt hozzászólsz! |
| -> Hozzászólásaidban törekedj a tiszta és érthető megfogalmazásra és kövesd a magyar helyesírás szabályait. |
| Hivatalos EU oldal | Variance: TERA Hungary (fansite) | Beginners\' microsite | Mini WIKI | Fórum (Variance) | YouTube channel (Variance) |
Információk újoncoknak | FAQ | YouTube | Facebook | Twitter
| Házirend: Ne flamelj, ne sértegess másokat, maradj a témánál, gondolkozz mielőtt hozzászólsz! |
| -> Hozzászólásaidban törekedj a tiszta és érthető megfogalmazásra és kövesd a magyar helyesírás szabályait. |
-
vaakuum #3276 Tegnap valahol láttam erről a játékról, hogy ingyenes lett, így este le is töltöttem. Sajnos eléggé későre jött le, így kipróbálni nem volt időm, csak a szerverválasztó lapig jutottam.
Kérdésem, hogy a karakterek itt is szerverhez vannak rendelve, vagy bármelyikre lehet menni a meglévő karakterekkel? HA szerverhez kötött, akkor melyiket javasolnátok? Főleg angol nyelvűek érdekelnének.
Semmi mást nem tudok még a játékról (karakterek, frakciók, endgame tartalom) de igyekszem okosodni, hogy legalább az alapokkal tisztába kerüljek vasárnapig, hamarabb úgy sem tudok vele játszani. Ha esetleg van olyan infó, ami egy totál kezdőnek hasznos lehet, kérem osszátok meg velem.