Tera Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kastil
Marha jó, rengeteg amgyarral. Leginkább harcrendszerben más, kb mint egy Darksiders vagy prince of persia.

GW 2 accod nem adod el?😄 Annál azért közel sem jobb.

hello.

rátaláltam erre az mmore és látom hogy mostanság indul.

érdekelne a már játszó emberektõl hogy milyen mik a tapasztalatok mennyire jó vagy rossz éppen?

mekkore a magyar közösség és mennyire várható hosszú távú játéknak?
értem itt a fejlesztéseket illetve hogy mekkora lesz rá a kereslet.

illetve érdekelne hogy miben más mint a többi tömeg mmo? manapság minden hónapban jón ki 1 új és keresek valami érdekeset ami megfogna.
guild wars2 vel játszottam 5-6 hónapot de annyira nem fogott meg.

válaszokat elõre is köszönöm^^

BoneDragon
Kliensbe az elsõ link a patch notes. 😊

Myselor
jah hát elõkészületek a 2.1re.kíváncsi leszek mi lesz majd benne😊
Hell Girl
Már semmi. 😊

Hell Girl
Még mindig tart a karbantartás ? Csak mert vmit patchelt aztán jelszó beírásnál fehér képernyõ.

Közbe rájöttem, jön a 2.1-es patch! Karbantartás van. 😊
Sziasztok!

Ki mit tud miért nem indul el egyáltalán a játék? Nekem tegnap tökéletesen ment! Karbantartás van vagy valami más ok?

Köszi elõre is a segítséget! 😊

Oltred
Én is úgy olvastam, hogy van, de nem találtam. Vagy csak nem láttam.

Marfy
Nem vagyok a játékban, de úgy rémlik mintha lenne duel és trade block.

Van arra lehetõség, hogy automatikusan elutasítsak egy dual felkérést? <#shakehead> Állandóan felkérnek. <#rolleyes>

kastil
qerfvc shifttel, 12345 +shifttel
és bambiu

Íjászt nem vágom, de minden classnál bizonyos skillek után ha egy adott skillt nyomsz, akkor sokkal gyorsabban hajtja végre azt. De olyan is van, amikor az indító skill animációja sokkal hosszabb, ha nem folytatod a chainben a megfelelõ skillel. Slayer példa: stunning backhand -> overhand strike. Amúgy meg az attack speed számít még nagyon, 2x8% a fegyón, 4-6% a nyakláncon. Ha minden klappol, akkor passz, talán ping probléma.
Leállni akkor szokott, ha be van állítva, hogy csak harc közben mutassa a következõ skillt a sorozatban. Olyan skilleknél ahol közben mozogni akarsz, ott ezt ki kell venni, illetve én az idõzítéseket is állítani szoktam. Szerintem ezek nélkül a láncok nélkül eléggé játszhatatlan lenne. Én sem vagyok egy pók típus. Az még hagyján, hogy a számgombokra kinyúlok, de az F1-F12 sorra harcközben már nehéz. Ott csak a buffokat tartom.

Tera Online: Kanane lvl60 elin sorcerer Szerver: Zenobia

Sir Quno Jedi
Jah, pedig satanic íjjász nõ

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Sir Quno Jedi
vagy csak én cseszem el/idõzítem rosszul.

Az is van, hogy csomó skill után (chain nélkül is) egy kis idõre dekkol a karakterem és van egy gap a következõ skill kezdete elõtt. Az én ízlésemnek ez túl sok és sokszor pont elér az ellenfél abban a kis idõszegmensben és mondjuk a menekülõ skillem elõtt még megüt pont és kd. Ez murva idegesítõ tud lenni, pláne bossoknál. Szóval akciójátékhoz képest nekem túl lagos/neézkes ez az irányítás. Ugyanakkor videókban nyolcad annyi idõ alatt legyakják az ellent mint én bármivel?! Pedig ultra rare fegyó felplusszolva egekbe, legjobb kövek, charmok amit akarsz. Namost valahogy nekem sosem olyan gyors mint nekik. A karim egy csiga.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Leáll, beakad? Ilyennel még nem találkoztam...
Sir Quno Jedi
Nálam nem megy szépen, sokszor leáll, vagy beakad a chain. Túl sokszor ahhoz, hogy élvezzem. Ugyanakkor miközben az ember wasd-zve ugrál el az ellenfelek elõl, nincs ideje 122 gombot nyomkodni még egymás után, így sokszor sajna tényleg maradnak a kombók.

Maga a chainelés egy kényelmi szempont csupán, beállíthatod, hogy bizonyos skillek után mi következzen, szimplán space-re könyökölve. Leegyszerûsíti a kezelést, semmi több.
Sir Quno Jedi
Node akkor kb. semmi értelme a chain-eknek, mert ha ugyanabban a sorrendben nyomogatod el a skill-eket, pont ugyanazt kapod, nem?!

kastil
Köszi szépen!

Nem kell hozzá chainelni, itt a chain skill annyit tesz, hogy a soron következõ skill. Ez a glyph gyakorlatban úgy néz ki, hogy elnyomsz egy knockdown strike-ot, és kapsz egy 5mp-es buffot whirlwind-re, ami 25%-kal megnöveli a sebzését. Mivel 5mp-ig tart a buff, még csak az sem követelmény, hogy a következõ skilled a whirlwind legyen, csak férjen bele az 5mp-be. Tehát elõtte tölthetsz manát, rusholhatsz, buffolhatsz overpowerrel, stb. Az összes "chain skilles" glyph így mûködik egyébként.
kastil
Aham, köszi, esküdni mertem volna, hogy ha lentebb görgetek tudok változtatni trigger skillt is, nem csak chainedet.

Viszont ha jól rémlik, Te slayerezel, szóval had kérdezzem már meg, EZT a glyphet hogyan használjam? Jelenleg a triggerek közt nincs Knockdown Strike.

Troyan
Akkor megnézem mi lehet nálam a gond (vírusirtás, kémprogram keresõ stb) mert tegnap este is volt meg ma reggel is ahogy felléptem próbaképpen. Írtak még regedit módosításról ping csökkentésre de nem hiszem, hogy megpróbálom.

FX-6300 / 8 GB / Asus R9 270X

Toborzás: a Tentacles magyar PvP/PvE guild várja az aktív játékosok jelentkezését. Immár saját TS3 elérést biztosítunk tagjaink számára. Guildünk célkitûzéseit elolvasni és jelentkezéseket beadni a guild fórumon lehet.
40GB azért nem elég, mert elõször letölti, aztán feltelepíti, és csak utána szabadítja fel a telepítõfájlok helyét, tehát telepítéshez dupla annyi hellyel kell számolnod.

Skill chaining:
https://tera-support.enmasse.com/app/answers/detail/a_id/203/~/chaining-skills

És nem lehet bármibõl chainelni, sõt, legtöbbször nem is érdemes.
kastil
Nekem is 15 megával jött pedig max 6.1el szzoktam szedni torrenten.

érdekes nekem az volt, hogy másik gépre nem volt neki elég a 40 giga szabad hely hogy letöltsem, fogtam áthúztam errõl a 27.3 gigás tera mappát és süvít.

Valaki meg tudná mondani, hogy Slayerrel 27es szinten miért nem tudok custom skillchaint csinálni? csak a chained skillt tudom változtatni mert csak premade van

Marfy
Nexus indulásakor szokott lenni lag, amúgy egyáltalán nincs.

Sir Quno Jedi
eus szerón??? nekem hasít, csak nagyon ritkán akad be.

Troyan
nah végre benn vagyok, a pingem 60ms. Viszont olyan lagspike-ok vannak 300-10000!, hogy öröm nézni, pedig low channelen vagyok. Ahogy más fórumon olvasgatom nem vagyok egyedül.

LocalPatriot
Igen, én is inkább erre gondoltam. Lvl60, utána encsizés, és majd akkor megpróbálom.
De õszintén szólva, vasárnap óta a gépnél se ültem. Kicsit vacilálok még, hogy a 7-es warrior-t, vagy a sorcit húzzam-e 60-ra. Mind1, majd eldõl.
Myselor
nekem a launcher valami ultra gyorsan töltötte és a barátomnak is.4x annyival jött mint amúgy a netem tölteni szokott torrentröl.csodálkoztam is 😄 7óra volt az 50gb xd komoly volt
Troyan
lál, leszedtem a lancser megkerülésével 25 gigát full sávszéllel. Most megnézte a letöltött file-okat mindent rendben talált és még szed valamit, de valami pár mega lehet csak a Binaries mappába, mert azt mutatja, hogy még fél óra kell neki, a speed: 12,5 mB/s!!!
Nektek is ez volt, vagy csak engem tisztel meg ezzel. Szerintem ezt a sebességet a torrent app-om sima 0-nak venné...

Kelsaik nem egy nehéz boss,ha nem tudjátok mit kell csinálni nézzetek róla videókat (cserélgetni kell a debuffot amit felrak,stb). Lesznek sokkal nehezebb insták ahova gear is kell,érd el a 60at és csinálj +9es Abbys setet...azzal már sok helyre le tudsz menni.
Én mindenért magyarázatot várok 😊
LocalPatriot
Semmi gond!

Remélem Szergelynek is leesett<#idiota>, és nem vár tõlem semmi magyarázatot... 😊
kastil
Ja bocs, csak azt hittem/hittük, hogy Killian szerverrõl beszélsz.

Valaki megmondaná, hogy 21es slayerrel miért nem tudok custom skillchaint csinálni?

Csak a premade triggerek vannak, amiket nem tudok változtatni és nem tudok lentebb görgetni sem, hogy csináljak sajátot.

Így kicsit felesleges knockdown strikera rátennem a 25% dmg-t whirlwindhez, mivel nem tudom beállítani, hogy chainben legyen - még a premade-ben sincs knockdown strike, ks után mindig overhand strikeot dobja ki chainbe.

Valaki elmagyarázná pls?

LocalPatriot
Lehet hülyén fogalmaztam.
A lényeg, hogy Kelshaik boss-t baromi erõsnek érzem, és kb legyõzhetetlennek.
És az ekõtte lévõ fõboss meg aránytalanul egyszerû volt. Szó sem volt itt más szerverrõl.
LocalPatriot
Itt valami félreértés történt. 😊
Killian boss-ra értettem. Vagy nem így hívták azt a kisgyereket, (fekete haja volt), aki spanja volt ennek a Kelshaiknak a storyban?
Mert ugye elõtte õt kellett megölni. És õt elsõre megöltük. Baromi könnyû volt.
Sziasztok,

Használ itt valaki A10 5800K + 6670 Dual Graphics kombot?

Mivel PvE-zned kell a PvP gearhez (mw scroll, mw alkahest, craft alapanyagok VM-hez és conjuncthoz), ezért igen. Pl. vannak akik ezért transzfereltek frayáról, mert a PvE-re nehezebben találni értelmes partyt.
kastil
És pont egy PvP szerveren lennének skillesebb, geareltebb emberek pve contentre?

Mjuk engem nem mozgat, csak beszélgetünk

Sir Quno Jedi
Gondolom elég csak a fõküldiket végiggrindelni. Pénzt tudsz adni gondolom a nagyobb karidtól, meg felszerelést is tudsz így venni jókat a kicsinek, ergó azzal ráérsz a narancssárga sztori küldiket végignyomni. Ha meg lemaradsz szintben valahol, megkéred a haverokat, hogy segítsenek kicsit húzni valami 5 fõs küldis zónában a nagyobb karijaikkal. Másodkarikat felhúzni mindig sokkal gyorsabb.

Marfy
Hát esetleg a szerveren lévõ játékosok között, a szerverek között biztos hogy nincs nehézségbeli különbség.

erre en is kivancsi lennek, mi a kulonbseg killianos boss es mas server bossa kozott. miben erzed egyszerubbnek? 😊
kastil
Szerver és szerver közt van különbség?:o

LocalPatriot
Én nem tudom, de elég reménytelennek érzem a dolgot. +7, +9-es top cuccaim vannak, 45k hp, és a semmibõl csak meghalok. Többiek ugyan így. Kicsit durvára van beállítva. Nem azt mondom, hogy legyen olyan mint Killian, mert az meg vicc violt, kell a kihívás, de ezt a boss-t kicsit túlzottnak érzem.

Az új warriort is amit kezdtem lvl7-es, de nem tudom van-e értelme folytatni. Csak ha belegondolok, hogy mennyi küldi van, mindent újra megcsinálni... háát...

Na mind1, lehet pihentetem az egész game-et, utóbbi 3 hétben csak ezzel játszottam.
Troyan
nah kicsit gugliztam, van direkt download link ahonnan nekem full speed-el jön. internet download managerbe raktam a linkeket ezen forum post szerint. holnap elindítom, de elméletileg így meg lehet kerülni a launcher-t, mert az iszonyat lassú.

https://forum.tera-europe.com/showthread.php?t=137081&page=13

Troyan
már nem 12 óra hanem 5 nap 😄, van esetleg torrent vagy valami? az amerikai szerón 384ms a pingem mellesleg

0Fritz0
A játék elsõ idõszakában a játékosok úgy öt-tíz százaléka tudta megcsinálni és ezek szerint a helyzet nem sokat változott. 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.