Tera Online MMORPG - EU kiadó: Frogster Online - Megjelenés: 2012 tavaszán! EU zárt béták: 2012 első negyedéve.
| Hivatalos EU oldal | Variance: TERA Hungary (fansite) | Beginners\' microsite | Mini WIKI | Fórum (Variance) | YouTube channel (Variance) |
Információk újoncoknak | FAQ | YouTube | Facebook | Twitter
| Házirend: Ne flamelj, ne sértegess másokat, maradj a témánál, gondolkozz mielőtt hozzászólsz! |
| -> Hozzászólásaidban törekedj a tiszta és érthető megfogalmazásra és kövesd a magyar helyesírás szabályait. |
| Hivatalos EU oldal | Variance: TERA Hungary (fansite) | Beginners\' microsite | Mini WIKI | Fórum (Variance) | YouTube channel (Variance) |
Információk újoncoknak | FAQ | YouTube | Facebook | Twitter
| Házirend: Ne flamelj, ne sértegess másokat, maradj a témánál, gondolkozz mielőtt hozzászólsz! |
| -> Hozzászólásaidban törekedj a tiszta és érthető megfogalmazásra és kövesd a magyar helyesírás szabályait. |
-
Én azért elég sok Aman male-t látok. Főleg tankot. Slayer-t is elég sokat láttam. (Veritas)
Ami furcsa nekem, hogy poporit viszont sehol se látok... max npc-be:D Nem mintha zavarna, mert én popori fan (figyeltem hogy írom :)) vagyok.
Valaki írta korábban, hogy hitbox miatt többen poporira álltak át. Most ez nem tudom mennyire igaz, de lehet, hogy ezért nincs olyan sok Aman. De ez azért sem hiszem, hogy igaz lehet, mert Baraka priest annyi van mint égen a csillag, pedig az nagyobb mint az Aman. Szóval nem tudom.