Tera Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Welcome to Gameforge :D
Troyan
A kutyamindenségit neki! Az amcsi verziónál 3 giga leszedése után engedett játszani és a háttérben töltötte le, úgy hogy a játékon belül voltál. Most meg írja, hogy 12 óra van hátra. Jesszum pepi.

FX-6300 / 8 GB / Asus R9 270X

Troyan
privi megy

Nincs transzfer NA és EU között, mivel teljesen más a kiadója az európainak (sajnos).

/Off: meg is lepõdtem volna ha még játszanál Archlorddal :D Én Meowulf voltan anno :)
Troyan
igen :) de a karival már más játszik.

köszi, akkor amint hazaérek elindítom a letöltést, PVE szerón kezdtem priestet és már 15 vagyok na mindegy majd újra felhúzom. gondolom a EU és amcsi között nem lehet karaktert mozgatni.

Így van, mégegyszer le kell szedni sajna.

Btw, Chlovis Smaragdfalkából? :D
Troyan
Ahoj, hétvégén leszedtem a játékot próbaképpen, most pedig visszaolvastam a fórumon és naon úgy tûnik, hogy az amcsi verziót szedtem le. 25 giga már lenn van a 27bõl. Kicsit laggolt néha, gondoltam azért mert tölti a klienst a háttérben, de ezek szerint nem, mert amilyen szerverekrõl beszéltek nem ismerõsek. Nincs akkor más megoldás mint újra leszedni a cuccot?

LocalPatriot
Vasárnap komolyan mondom az õrület határán voltam.
Ezt a ... Kelsaik-ot, egyszerûen nem lehet megölni. A partyban csak 60-as kari, csak én voltam a sorcival 59-es. Ötször próbáltuk megölni, de 20% körül mindig meghaltunk. Torch-ot használtam. Persze volt, hogy 99%-nál. Party matchingel is prtóbálkoztam, mindig haltunk. Dühömben elkezdtem egy warriort... kis ideig ezzel játszok inkább.
Voltak olyan esetek amikor nem tudom amúgy hogy haltam meg. A bosstól jó messze voltam, mögötte, igazából semmi skillt nem nyomott, de meghaltam. Van valami terv a megölésére? Lesz hasonló nehéz boss, vagy csak nekünk nehéz? Alliance Of Europe guildba vagyok, szinte top karik jöttek, és õk mondták h nem fog menni...:S
Köszi a választ,értettem. :)

Oltred
Sir Quno Jedi
igen, itt ugrálni kell, meg kitérni, meg célozni stb. kicsit így akciósabb

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

bocsi csak a linket javítom: path of exile karakter
eladó karaktert keresek:) írjatok pmbe (cserélném path of exile accountom http://www.epicnpc.com/path-exile-trade-buy-sell/503577-godly-cold-templar-lvl-73-freeze-pulser-sc-lvl-57-ranger-lvl-54-marauder.html tera accountra)
üdv
Sziasztok!

Ma töltöttem le a játékot, de a karakter nevének megadásakor kilép? Ki tudja mért van ez?

A másik ami a kérdésem lenne, hogy milyen maga a játék? Olyan mmorpg-t keresek ahol magam irányítom a védekezést, kitérhetek a támadások elõl, pl a mágikus támadásokat magam irányítva mágikus védelemmel hárítom el, stb. A támadásnál pedig pl a szóközt nyomogatva támadhatok, nem az van mint pl a WOW-ban, hogy a karakter egy helyben áll és püföli az ellent!

Köszönöm elõre is a segítséget! :)

Oltred
Oké, már sikerült is csatlakoznom.

Magyar Guildet keresnék Veritas szerveren, ahova csatlakozhatnék!

XeeN
Én az Arcadia-n vagyok. Ez egy kevésbé népszerû szerver, de van kb 5-6 magyar guild. Mi pl. pár napja alakultunk, jelenleg négyen vagyunk, mindannyian 40+ és minden nap játszunk (van, hogy egész nap). Régi baráti társaságként nincs gondunk a fejlõdéssel, ha kell napokig csak a kisebbeket húzzuk. Nem vagyunk HC csapat, csak szórakozásképpen játszogatunk.

eu-n melyik szerveren vagytok és hányan egy guildbe? és abból kb hányan játszogattok rendszeresen mondjuk esténként?

köszi

üdv
frango
350-400 gold környékén van most.
Amúgy nem drága, ha úgy nézzük, mert lvl60 után gold tízezrekkel fogsz dobálózni.

Vikingek! i5-10600KF, GTX1070, 16GB DDR4 3200

dante3
Hát ahhoz képest, hogy még 2 goldom sincs, picit drága, nekem legalábbis! :)

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

Valódi pénzért vehetsz shop-ból, vagy játékostól aranyért.

Szerk.: Tegnap pl. 600 aranyért kínálta valaki chat-en, nem tudom ez milyen ár érte (olcsó/drága)?!

dante3
Tegnap kezdtem a játékot, néha potyog olyan zárt kis doboz, azokhoz honnan lehet kulcsot szerezni? Még csak 12lvl vagyok! Thx elõre is

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

A Variance oldalt olvasgatom, és megakadt ezen a szemem:

"lvl13-tõl kezdõdõen 7 szintenként ki lehet váltani egy-egy setet tokenekért is. Alacsonyabb szinteken csak fehér és zöld, majd magasabb szinteken már kék és sárga item típusok is kiválthatók. A tokeneken az ismétlõs questekért lehet megszerezni. Tehát ez az út inkább azoknak nyújt megoldást, akik magányos farkas létükre akarnak normális geart összeszedni."

A kérdésem, hogy hogy? <#confused> Mivel az nincs leírva. Van 2 tokenem is.

Hello.. Én ma töltöttem le ezt a játékot és azt szeretném kérdezni hogy egyedüli fejlõdésre melyik a legalkalmasabb kaszt?

\"Why do we fall ? So might we learn how to pick ourselves up.\"

LocalPatriot
Ötödikre ment fel +9-re... kiv lennék hány % esély volt.
Skygardenbe kb hányas szintig lehet fejlõdni?
LocalPatriot
Köszi szépen. Akkor ma próbálok három sárgát. Remélem sikerül, mert +9-esen kapnék +8% atk speedet.
nincs, minél nagyobb annál kisebb.

egy kis enchantolási tanács:

0-3 -> fehér fodder
3-5 -> zöld fodder
5-8 -> kék fodder
9-12 -> sárga fodder
LocalPatriot
Van arról valami leírás, hogy X lvl-en, mennyi eséllyel lesz sikeres az enchant? Nyilvám minél magasabbra akar az ember húzni annál kisebb, de +9-re pl mennyi az esély? kb 10 próbálkozásból nem ment 9-re...:S
Hát ..... :D Én meg Arcadia lvl 60 gondoltam besegítek de így ? :D
Titan
Újpalota tényleg jó hely és is ott lakom...:) Szintén veritas szeró...

LocalPatriot
Veritas szerveren vagyok.
Tegnap egy másik sorcival pár küldit megcsuináltunk, de Eleina város körüli moboknak elég sok hp-juk van. Alapból van 11k attack-om, de kb 30 sec mire egy mob meghal. Lvl 54-et kéne csak elérnem, hogy tudjak venni jobb disc-et, amit enchantolnék is.
Csakhát, az még 20M XP...:S AH partyban voltam 2-szer, de szinte xp-t nem is kapok ott, ill. skygardenbe meg sose kaptam invet.

Ám én sajnos már vagy 8 éve nem Palotán élek, de amint tehetem visszaköltözök. Ott nõttem fel, és ott halok meg:D Legjobb hely.
localpatriot melyik szeron tolod? Am én is palotai vok!
free vs. veteran

Szerintem, nagyon korrekt ez a free to play modell :)
Myselor
na megint downtime xd
Myselor
mennyiben különbözik a game a free to play és a fizetös verziója?
Sziasztok, akinek kéne van US-re eladó founder accountom
Titan
Ügyi vagy! A lóvat level 11-en megkaphatod, amint Velikába érsz, hüldi visz oda...;)

LocalPatriot
Nekem annyira bejön, hogy 3 hete mióta elkezdtem (vagy 4:D), nem is játszok mással.
Igaz, tegnap kicsit elment a kedvem tõle, mert 53-as vagyok, és az új városnál ahova küld a küldetés, elég nehezen halnak a mobok... lehet pt kéne.
Myselor
nekem a wow után az elsõ 40es vagyok kb 1hete játszom.tetszik nekem is nagyon:)
Végre elértem a 18. szintet, így lett egy paripám. <#taps> Eddig nagyon tetszik a játék, az elsõ MMORPG, ami hosszabb távon is le tud kötni. <#eljen>

Szerk.: Tud valaki olyan helyet, ahol még lehet kapni dobozos változatot? <#confused>

Tatyla
Már azt is próbálta, de semmi változás

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Titan
A launcerben van repair funkció. Érdemes megpróbálni, hátha...

mondjuk ugy, hogy nekem mint slayer ellenfélnek más a tapasztalatom, de megértem amit írsz, és pontosan ugyvan ahogy mondod, egyszer fent egyszer lent. Remélem azért a köv patchben kapunk vmi balanceosabb dolgot (nem nagyon reménykedem benne de ki tudja...) mert per pill egyes kasztok over the top... mégha 3v3 ra is van balanceolva a game...
Tatyla
egy cimboram panaszkodik hogy telepítse újra hiba üzenet ugrik fel folyamatosan,ötlet?

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

2-3 combos ütésbõl felálló karaktert? Tehát chain KD-re gondolsz, mert egy retaliate alatt nem dps-el le a slayer senkit. És persze azonos gear mellett. Chain KD-t rohadt nehéz összehozni (1v1-ben legalábbis), mivel retaliate 1-2 másodperces stun/kd immunet ad. De tegyük fel, hogy összejön a KD úgy, hogy a retaliate már CD-n van az ellenfélnek (ami egyébként már eleve azt feltételezi, hogy nem "agyonverésrõl" van szó, de mindegy). Karakterünk befejezi a knockdown strike, vagy measured slice animációját, az ellenfél már fekszik a földön. Mi az ami slayernek negyot üt? Hearth trust. Tegyük fel betalál (aki játszott slayerrel tudja, hogy rohadt nehéz találni vele PvP-ben, legtöbbször missel) és be is critel, mert ki van glyphelve. Az ha nincs nagy gear különbség, vág 30-35K-t crittel, ha elõtte overpowerrel felbuffolt. De ha buffolt, akkor nincs idõ következõ támadásra, simán meglóg/felhealeli magát/visszatámad az ellenfél, agyonverés failed. Ha mondjuk a második KD-t measured slice-szal csinálta és be is critelt és sikerül bevinni a HT-t is és az is becritel, akkor TALÁN sikerül az "agyonverés". Minden más skillnek kicsi a sebzése hozzá (kivéve fury, de ahhoz meg low HP-n kell lenni). Roppant OP.

Stunnoló backstab vs. rootolós backstab (aminek a távolsága is rövidebb nevetséges cd-vel): jól gearelt warri egy stun/stun chain alatt kivégez egy leather classt (akkor is ha szintén jól gearelt, + stun reduction earringekkel), a delikvens kb. annyit tehet, hogy végignézi ahogy karaktere meghal. Ezzel szemben a root alatt lehet skillt használni, simán visszastunnolhat az ellen, vagy elteleportálhat, vagy cc-zhet, vagy amit akarsz. Óriási különbség.

A priest még mindig marha kemény, de nem tankol ki 5 embert, ha azok nem lámák teljesen, 2-3 ember már simán összedolgozhat és valóban chain KD-ben kivégezhetik a priestet. Patch elõtt ez nem volt lehetséges.

A többivel egyetértek. És félreértés ne legyen, ez nem QQ, csak tények, ha tovább nerfelnék a slayert, akkor is azt folytatnám, mert tetszik és továbbra is boldogulok vele. A balance meg úgyis mindig változik, egyszer fent, egyszer lent :)
tehát minden op csak a slayer lett földig nerfelve, ezért van az, hogy 2-3 combos ütésbõl még mindig agyonver bizonyos karaktereket ugy, hogy azok felállo animácioban vannak.

szergely: stunnoló backstab, - slayerétõl meg nem lehet megmozdulni. nem akkora a különbség (föleg, hogy azt a 2 másodperces stunt, ami pvp playereknél még csak nem is 2 az ékszerek miatt, az kb annyira elég hogy elkezdj valamit, csak sokkal kisebb sebzéssel (mégha picit gyorsabbal is) mint te.

Slayer még mindig brutális, csak balanceos, nem mondom, hogy a warrior balanceos, vagy a Lancer (lol).
Szerintem az igazi probléma az a ranged karakter per pillanat. Egy priest 5 ember kitankol, egy sorci szarrá szaggat, sleepel kötöz és 1 hitel, a ranger 30-50k kat critel és mellé fellök, alád lõvi 500 méterrõl az olyan stunját (durationban) ami egy meelenek sincs tán... (és dölöngélsz 6 másodpercig) majd chainbe kapod alád a knockbacket, majd jön csak noriszozni...stb. Kicsit undi, de ez van, ezzel kell együtt élni.
kastil
Azt, hogy mennyire volt op, nem tudom, mivel pár napja játszok csak.
Abból amit írt, földig van nerfelve, abból, amit hivatalos forumon írnak, földig van nerfelve. Nincs összehasonlítási alapom, ezért olvasok és kérdezek, ezekbõl pedig ezt szûrtem le - ez az, amit max félreérthettem

Igen, ezelõtt elég OP volt a slayer, most azonban kissé átestek a ló túloldalára a készítõk. Nem mondom, hogy gyenge lett a slayer, de jóval több odafigyelést igényel, mint a legtöbb class, és az egyik leg gearfüggõbb class is lett egyben.
Igazából balanszos most a slayer, csak más classok nem azok :P Stunnoló backstab, HP felezõ wallop, feldöntõ radiant arrow, lockon és egyhit skillek minden mennyiségben, stb. Ehh.
hat ja, milyen szemetek, hogy az amugy op slayert kicsit balancosabbá tették (mert most nagyon gyenge karakter ugye... )
LocalPatriot
Kösz az infót!
kastil
De elbaszták a channeleket, ezért most egy 15 perces leállás van