Tera Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
FX-6300 / 8 GB / Asus R9 270X
/Off: meg is lepõdtem volna ha még játszanál Archlorddal :D Én Meowulf voltan anno :)
köszi, akkor amint hazaérek elindítom a letöltést, PVE szerón kezdtem priestet és már 15 vagyok na mindegy majd újra felhúzom. gondolom a EU és amcsi között nem lehet karaktert mozgatni.
Btw, Chlovis Smaragdfalkából? :D
Ezt a ... Kelsaik-ot, egyszerûen nem lehet megölni. A partyban csak 60-as kari, csak én voltam a sorcival 59-es. Ötször próbáltuk megölni, de 20% körül mindig meghaltunk. Torch-ot használtam. Persze volt, hogy 99%-nál. Party matchingel is prtóbálkoztam, mindig haltunk. Dühömben elkezdtem egy warriort... kis ideig ezzel játszok inkább.
Voltak olyan esetek amikor nem tudom amúgy hogy haltam meg. A bosstól jó messze voltam, mögötte, igazából semmi skillt nem nyomott, de meghaltam. Van valami terv a megölésére? Lesz hasonló nehéz boss, vagy csak nekünk nehéz? Alliance Of Europe guildba vagyok, szinte top karik jöttek, és õk mondták h nem fog menni...:S
Oltred
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
üdv
Ma töltöttem le a játékot, de a karakter nevének megadásakor kilép? Ki tudja mért van ez?
A másik ami a kérdésem lenne, hogy milyen maga a játék? Olyan mmorpg-t keresek ahol magam irányítom a védekezést, kitérhetek a támadások elõl, pl a mágikus támadásokat magam irányítva mágikus védelemmel hárítom el, stb. A támadásnál pedig pl a szóközt nyomogatva támadhatok, nem az van mint pl a WOW-ban, hogy a karakter egy helyben áll és püföli az ellent!
Köszönöm elõre is a segítséget! :)
Oltred
köszi
üdv
Amúgy nem drága, ha úgy nézzük, mert lvl60 után gold tízezrekkel fogsz dobálózni.
Vikingek! i5-10600KF, GTX1070, 16GB DDR4 3200
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
Szerk.: Tegnap pl. 600 aranyért kínálta valaki chat-en, nem tudom ez milyen ár érte (olcsó/drága)?!
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
"lvl13-tõl kezdõdõen 7 szintenként ki lehet váltani egy-egy setet tokenekért is. Alacsonyabb szinteken csak fehér és zöld, majd magasabb szinteken már kék és sárga item típusok is kiválthatók. A tokeneken az ismétlõs questekért lehet megszerezni. Tehát ez az út inkább azoknak nyújt megoldást, akik magányos farkas létükre akarnak normális geart összeszedni."
A kérdésem, hogy hogy? <#confused>#confused> Mivel az nincs leírva. Van 2 tokenem is.
\"Why do we fall ? So might we learn how to pick ourselves up.\"
Skygardenbe kb hányas szintig lehet fejlõdni?
egy kis enchantolási tanács:
0-3 -> fehér fodder
3-5 -> zöld fodder
5-8 -> kék fodder
9-12 -> sárga fodder
Tegnap egy másik sorcival pár küldit megcsuináltunk, de Eleina város körüli moboknak elég sok hp-juk van. Alapból van 11k attack-om, de kb 30 sec mire egy mob meghal. Lvl 54-et kéne csak elérnem, hogy tudjak venni jobb disc-et, amit enchantolnék is.
Csakhát, az még 20M XP...:S AH partyban voltam 2-szer, de szinte xp-t nem is kapok ott, ill. skygardenbe meg sose kaptam invet.
Ám én sajnos már vagy 8 éve nem Palotán élek, de amint tehetem visszaköltözök. Ott nõttem fel, és ott halok meg:D Legjobb hely.
Igaz, tegnap kicsit elment a kedvem tõle, mert 53-as vagyok, és az új városnál ahova küld a küldetés, elég nehezen halnak a mobok... lehet pt kéne.
Szerk.: Tud valaki olyan helyet, ahol még lehet kapni dobozos változatot? <#confused>#confused>
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Stunnoló backstab vs. rootolós backstab (aminek a távolsága is rövidebb nevetséges cd-vel): jól gearelt warri egy stun/stun chain alatt kivégez egy leather classt (akkor is ha szintén jól gearelt, + stun reduction earringekkel), a delikvens kb. annyit tehet, hogy végignézi ahogy karaktere meghal. Ezzel szemben a root alatt lehet skillt használni, simán visszastunnolhat az ellen, vagy elteleportálhat, vagy cc-zhet, vagy amit akarsz. Óriási különbség.
A priest még mindig marha kemény, de nem tankol ki 5 embert, ha azok nem lámák teljesen, 2-3 ember már simán összedolgozhat és valóban chain KD-ben kivégezhetik a priestet. Patch elõtt ez nem volt lehetséges.
A többivel egyetértek. És félreértés ne legyen, ez nem QQ, csak tények, ha tovább nerfelnék a slayert, akkor is azt folytatnám, mert tetszik és továbbra is boldogulok vele. A balance meg úgyis mindig változik, egyszer fent, egyszer lent :)
szergely: stunnoló backstab, - slayerétõl meg nem lehet megmozdulni. nem akkora a különbség (föleg, hogy azt a 2 másodperces stunt, ami pvp playereknél még csak nem is 2 az ékszerek miatt, az kb annyira elég hogy elkezdj valamit, csak sokkal kisebb sebzéssel (mégha picit gyorsabbal is) mint te.
Slayer még mindig brutális, csak balanceos, nem mondom, hogy a warrior balanceos, vagy a Lancer (lol).
Szerintem az igazi probléma az a ranged karakter per pillanat. Egy priest 5 ember kitankol, egy sorci szarrá szaggat, sleepel kötöz és 1 hitel, a ranger 30-50k kat critel és mellé fellök, alád lõvi 500 méterrõl az olyan stunját (durationban) ami egy meelenek sincs tán... (és dölöngélsz 6 másodpercig) majd chainbe kapod alád a knockbacket, majd jön csak noriszozni...stb. Kicsit undi, de ez van, ezzel kell együtt élni.
Abból amit írt, földig van nerfelve, abból, amit hivatalos forumon írnak, földig van nerfelve. Nincs összehasonlítási alapom, ezért olvasok és kérdezek, ezekbõl pedig ezt szûrtem le - ez az, amit max félreérthettem
Igazából balanszos most a slayer, csak más classok nem azok :P Stunnoló backstab, HP felezõ wallop, feldöntõ radiant arrow, lockon és egyhit skillek minden mennyiségben, stb. Ehh.