Tera Online MMORPG - EU kiadó: Frogster Online - Megjelenés: 2012 tavaszán! EU zárt béták: 2012 első negyedéve.
| Hivatalos EU oldal | Variance: TERA Hungary (fansite) | Beginners\' microsite | Mini WIKI | Fórum (Variance) | YouTube channel (Variance) |
Információk újoncoknak | FAQ | YouTube | Facebook | Twitter
| Házirend: Ne flamelj, ne sértegess másokat, maradj a témánál, gondolkozz mielőtt hozzászólsz! |
| -> Hozzászólásaidban törekedj a tiszta és érthető megfogalmazásra és kövesd a magyar helyesírás szabályait. |
| Hivatalos EU oldal | Variance: TERA Hungary (fansite) | Beginners\' microsite | Mini WIKI | Fórum (Variance) | YouTube channel (Variance) |
Információk újoncoknak | FAQ | YouTube | Facebook | Twitter
| Házirend: Ne flamelj, ne sértegess másokat, maradj a témánál, gondolkozz mielőtt hozzászólsz! |
| -> Hozzászólásaidban törekedj a tiszta és érthető megfogalmazásra és kövesd a magyar helyesírás szabályait. |
-
Hali!
Lehet, hogy hülye kérdés, de priestnek 42esen miért van 25k hpja, amikor nekem szintén 42esen slayerként csak 17k van full staminán?
Más, ebben inkább a véleményeteket kérném..
Aman male vs Human male slayer armor illetve animáció, kinek melyik jön be jobban?
Aman malet kezdtem de egyre inkább húzok a human felé, és még nem késő csak pár napom van benne.
PvE szerveren vagyok, szóval a hitbox annyira nem érdekel ilyen szempontból.
Ami még érdekes számomra, hogy eddig szinte egyetlen 60as aman male karit sem láttam, nem csak slayert, semmit - van ennek valami különösebb oka, vagy csak nem szeretik a népek?
Na jóvan, sok hülye kérdés, de erre van a forum.