Tera Online MMORPG - EU kiadó: Frogster Online - Megjelenés: 2012 tavaszán! EU zárt béták: 2012 első negyedéve.
| Hivatalos EU oldal | Variance: TERA Hungary (fansite) | Beginners\' microsite | Mini WIKI | Fórum (Variance) | YouTube channel (Variance) |
Információk újoncoknak | FAQ | YouTube | Facebook | Twitter
| Házirend: Ne flamelj, ne sértegess másokat, maradj a témánál, gondolkozz mielőtt hozzászólsz! |
| -> Hozzászólásaidban törekedj a tiszta és érthető megfogalmazásra és kövesd a magyar helyesírás szabályait. |
| Hivatalos EU oldal | Variance: TERA Hungary (fansite) | Beginners\' microsite | Mini WIKI | Fórum (Variance) | YouTube channel (Variance) |
Információk újoncoknak | FAQ | YouTube | Facebook | Twitter
| Házirend: Ne flamelj, ne sértegess másokat, maradj a témánál, gondolkozz mielőtt hozzászólsz! |
| -> Hozzászólásaidban törekedj a tiszta és érthető megfogalmazásra és kövesd a magyar helyesírás szabályait. |
-
Pedig ott az van... a mai napig...
Pedig mióta f2p lett, baromi egyszerű lett a game, de még így is sokkal nehezebb ott érvényesülni, mint itt...:D És ott, a hivatalos szerveren, mikor fizus volt voltam ott hero... ami azt jelenti, hogy az adott class legjobbja a szerveren... ezt sem nagyképűségből mondom, csak nem kicsit ssza a csőröm, hogy le lettem oltva, hogy milyen kérdéseim vannak, és hogy ne mmo-zzak, mert nekem nem fog menni... csak tisztázzuk a tényeket, remélem olvassa az is akinek szántam... de off vége, befejeztem l2-őt.
Lényeg, encsizzen mindenki, mert az jóóóóó