Tera Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szóval az egyetlen kaszt ami tetszik -slayer- földig van nerfelve. Na akkor Killianra sem megyek, mint kezdõ.
Federation vagy Union vagy a fene tudja mi patch mikorra várható? Puttonykájában lesz balance is?
Köszi még1x
jah, 24 óra, általában 7 nap, és ingame idõben 7 nap, tehát ha ma játszol 4 orát, akkor marad a 24 orádbol 20 óra.
Reportnak gondolom semmi értelme nincs?!
Valamint szembesültem azzal is, hogyha befestek egy ruhát az 24 óráig marad csak meg. utána alap színre visszaáll... Ekkora balf@szságot...
Sosem az er?, mindig a szellem gy?z.
Tegnap keztem a játékot Ranger vagyok.Veritas serveren huntonya néven.
Egyelõre mondjuk engem csak a PVE érdekel, PVP nagyon soká lesz. Kb 1 hónap játékidõ 0.
Azt furcsálom mondjuk, hogy a lvl 60 meglehetõsen könnyen elérhetõ. Nem annyira játszok sokat, de már a sorcim 52-es, és van egy 27-es kari, ami törlésre vár. Látszik, hogy nem csak a farmra mentek a készítõk, mármint a szintezés szempontjából. Gondolom 60-on elég sokminden elérhetõ lesz.
A slayer jelenlegi eszközei:
- egy nagyon rövid stun és egy nehezen bevihetõ hosszabb stun (glyphelve)
- két knockdown skill
- egy nagyon körülményesen és nehezen használható "nuker" skill (Heart Thrust glyphelve), ha betalál és critel, akkor keményet sebez, de messze nem egyhitel azonos gear mellett
- 3 féle megszakítás (combo attack és fury strike a chain interruption eszközei, míg a whirlwind nagyobb tömegben okoz kellemetlenséget)
- menekülés és elfogás eszközei: headlong rush, dash, backstab
- egy szem evade
A teljesség igénye nélkül. Összességében a slayer által kitolt közepes sebzés és cc kevés arra a nuke-ra, amire egy archer, sorci, zerker, vagy warrior képes. Sokat javul a helyzet viszont, ha sikerül jó gearre szert tenni. Erõsen gear függõ class. Ettõl függetlenül élvezetesnek találom slayerrel játszani, de el tudom képzelni, hogy ezzel a classal játszó friss játékosok megszenvednek vele, esetleg el is rettennek tõle.
Sorciról már volt szó, PvP-ben messze nem függ annyira a geartõl, mint pl. egy slayer, képes egyhitelni, lockon skillek és cc-k tömkelege áll rendelkezésére, a patch óta boostolták a skilljei sebességét (arcane pulse, ice needle csak úgy hasítanak).
-PvE: valóban ügyesnek kell vele lenned, fõleg ha tankolni is akarsz.
-PvP: iszonyat easy lett, gearelve egy stun alatt kivégez bárkit (pedig stun nerf is volt), egyébként meg körberöhög mindenkit a folytonos evadekkel. Mass PvP-ben sérülékenyebb.
Archer:
-PvE: kb arról szól, hogy mennyire ügyesen térsz ki támadások elõl. Egyébként a két töltõs skilledet fogod spamolni többnyire, a fél képernyõt kitöltõ bossoknál még a célzás is sokadrangú.
-PvP: szintén a két töltõs skilledet spamolod (amibõl az egyik még fel is dönt!), csak jobban kell céloznod. Stun trap fontos még. Gyakorlatilag gyengébb gearben is képes hatékonyan ölni egy archer. Könnyebb elcsípni, mint egy warriort, de mass PvP-ben hatásos nuker.
AVIRA - \"More than security.\"
Nem veszünk részt közvetlenül a politikai rendszerben, de nem zárjuk ki a szövetségbe való lépés lehetõségét más guildekkel, az
ellenségeinkkel folytatott harc során. Nem vagyunk, és nem is leszünk gyûjtõguild! Így ha csupán azért jelentkezel, mert magyar
guildre van szükséged, vagy kezdõ vagy és szeretnéd, ha segítséget kapnál szintezésben, akkor a Tentacles NEM a te guilded. Ha
viszont a játék iránt elhivatott, tapasztalt játékosnak vallod magad, de nem találod a helyed a sok nemzetköz klánok között, vagy a
szerver jelenlegi "legjobb" magyar guildjei nem feleltek meg elvárásaidnak, illetve úgy érzed eleget teszel az alant felsorolt kiírásoknak,
akkor mindenképp tegyél nálunk egy próbát!
Amit elvárunk:
- lvl 60. Nem veszünk fel kiskarikat. Altot hozhatsz, ha párhuzamosan tudsz foglalkozni maineddel is, de a megszállott altozók
kíméljenek...
- Maximalizmus. Nem várjuk el, hogy HC játékos legyél, de törekedj arra, hogy karakteredbõl a lehetõ legtöbbet kihozd. Ne spórolj a
scrollokkal, charmokkal, potikkal, ne használj olcsó kristályokat!
- Aktivitás. Szintén nem nolifereket keresünk, de lehetõség szerint heti 20-30 órát jó ha online vagy.
- Alkalmankénti PK-zás. Természetesen a portyázás nem kötelezõ, de elõfordulhat, hogy a te segítségedre is szükség lesz, amihez
elkerülhetetlen a PK módba váltás...
- Humorérzék. De azért "never go full retard"... ;)
Amit nyújtunk:
- Összetartó társaság
- Jó hangulat
- Party lehetõség az endgame PvE instákba, BG-re és megfelelõ gear elérésével Arénára is! A partytagok alkalmanként rotálódnak,
hogy mindenkinek lehetõsége legyen instázni.
Guildünk jelenleg csupán pár fõt számlál, de ez nem jelenti azt, hogy görcsösen fogunk kapni minden jelentkezõ után, a minõséget
részesítjük elõnyben a mennyiséggel szemben. Ha felkeltette érdeklõdésed klánunk, akkor jelentkezni ingame, a Social menüben a
Guilds on Server pont alatt, guildünkre rákeresve, Apply to Guildnél tudsz, illetve whispelj rám (Szergely), Sushira, vagy Pee-re. Senkit
sem fogunk instant felvenni, csak ha meggyõzõdtünk róla, hogy valóban köztünk a helyed! ;)

Afelõl szeretnék érdeklõdni, hogy a TERA az PVP vagy PVE orientált inkább? Vagy van mindkettõre szerver?
Elõre is köszi!
\"Ha küzdesz veszíthetsz, ha nem küzdesz veszítettél\"
ezeket hol találom meg?: Idyllic Leaf, Paverune of Titans, Silrune of Titans.
Válaszokat elõre is köszönöm!;)
Acer Aspire E5-571G (I3-4030U, 12GB RAM, Nvidia GT 840M)
Nekem is ez a kombó van a notimban. A gond, hogy a TERA nem hajlandó használni a nagyobb VGA-t. Írtam PÜ-t, leírtam benne, mit hogyan merre kell megcsinálni, hogy kapj +25-30 FPS-t.
Ha kérdésed van, írd meg, szívesen segítek!
Lord Ashyn - Arnyjarok - Neverwinter Guild Ywern - VoidwalkerS - TERA Guild http://arnyjarok.enjin.com
Vikingek! i5-10600KF, GTX1070, 16GB DDR4 3200
"Az a 20 fps nekem olybá tûnik, hogy a HD 4000-es kártya eredménye lehet. Itt van a GeForce GT 635M itt pedig a Intel HD 4000 játék referenciaértéke. Próbáld ki az asztalon a játék exe-re jobb klikk és futtatás grafikus processzorral-->nagy teljesítményû Nvidia processzor. Vagy beállítod az Nvidia vezérlõpultban.
Másold be ide az eszközkezelõbõl a hiányzó eszköz hardverazonosítóját. Eszközkezelõ-->ismeretlen eszközön jobb klikk-->tulajdonságok-->részletek-->legördülõ menü-->hardverazonosítók"
Ez lehetséges?
Arra gyanakodok, hogy az átmásolt kliensem a külsös winyóról nem ismerte fel rendesen a játékot és csak az integráltal futott.
https://www.twitch.tv/sp1gu
van egy 54es archem, atvinnem pvp szerverre
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
Lord Ashyn - Arnyjarok - Neverwinter Guild Ywern - VoidwalkerS - TERA Guild http://arnyjarok.enjin.com
Két videókártya van a notebookodban?
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
Persze nexus alatt ne nagyon várj 20 fps-nél többet:)
Parasite Eve 2, best game EVER!