Tera Online MMORPG - EU kiadó: Frogster Online - Megjelenés: 2012 tavaszán! EU zárt béták: 2012 első negyedéve.
| Hivatalos EU oldal | Variance: TERA Hungary (fansite) | Beginners\' microsite | Mini WIKI | Fórum (Variance) | YouTube channel (Variance) |
Információk újoncoknak | FAQ | YouTube | Facebook | Twitter
| Házirend: Ne flamelj, ne sértegess másokat, maradj a témánál, gondolkozz mielőtt hozzászólsz! |
| -> Hozzászólásaidban törekedj a tiszta és érthető megfogalmazásra és kövesd a magyar helyesírás szabályait. |
| Hivatalos EU oldal | Variance: TERA Hungary (fansite) | Beginners\' microsite | Mini WIKI | Fórum (Variance) | YouTube channel (Variance) |
Információk újoncoknak | FAQ | YouTube | Facebook | Twitter
| Házirend: Ne flamelj, ne sértegess másokat, maradj a témánál, gondolkozz mielőtt hozzászólsz! |
| -> Hozzászólásaidban törekedj a tiszta és érthető megfogalmazásra és kövesd a magyar helyesírás szabályait. |
-
Hát craftolni én sem fogok soha.
De higyjétek el. Ha lesz 60-as karitok, tuti, hogy nem fog falhoz csapni 300-500 gold... Kicsit intsaztunk valamelyik nap, esett két fegyver. Betettem olcsóbban mint ami bent volt, és 2 óra múlva elkelt mind2. Így most van vagy 8k gold-om. Nem nagyképűségből mondtam ezeket. Ja, és imádok enchantolni.
Anno l2-be sem bírtam soha megállni az enchantolást. De ott nem úgy volt mint itt... Ezért is mondtam, hogy ez a game, ahoz képest gyerekjáték. Ott +3-ig tuti felment, utána tökmind1, hogy 10-re avgy 20-ra húztál, mindig 60% esélye volt hogy sikerül. Ha nem sikerült, akkor a fegyver eltűnt, és kaptál a fegyver grade-jével egyenló cry-t, ami szart sem ért. Persze volt blessed encsi, amire ugyan ezek érvényesek voltak, de ha nem sikerült, akkor lenullázta a fegyvert... ja, és kb megfizetethetetlen volt... így amikor tört a fegyóm 1 hónap szünet, majd előről... Szóval én itt mindent encsizek, amit csak lehet... mániám.