Tera Online MMORPG - EU kiadó: Frogster Online - Megjelenés: 2012 tavaszán! EU zárt béták: 2012 első negyedéve.
| Hivatalos EU oldal | Variance: TERA Hungary (fansite) | Beginners\' microsite | Mini WIKI | Fórum (Variance) | YouTube channel (Variance) |
Információk újoncoknak | FAQ | YouTube | Facebook | Twitter
| Házirend: Ne flamelj, ne sértegess másokat, maradj a témánál, gondolkozz mielőtt hozzászólsz! |
| -> Hozzászólásaidban törekedj a tiszta és érthető megfogalmazásra és kövesd a magyar helyesírás szabályait. |
| Hivatalos EU oldal | Variance: TERA Hungary (fansite) | Beginners\' microsite | Mini WIKI | Fórum (Variance) | YouTube channel (Variance) |
Információk újoncoknak | FAQ | YouTube | Facebook | Twitter
| Házirend: Ne flamelj, ne sértegess másokat, maradj a témánál, gondolkozz mielőtt hozzászólsz! |
| -> Hozzászólásaidban törekedj a tiszta és érthető megfogalmazásra és kövesd a magyar helyesírás szabályait. |
-
Nagyon jó game. Nem hittem volna, hogy ennyit fogok még játszani MMo-val. Ez a target nélküli harcrendszer, és az instak nagyon ott vannak. És pár hetes játékkal már értem, hogy anno miért lettem leb@szva a "hülye" kérdéseimmel...:) L2 sokkal nehezebb, és sokkal összetettebb. Sokkal több item, sokkal több célod van. Tehát lényegében, azért tűnt baromságnak amiket kérdeztem, mert ez a game sokkal kevesebb lehetőséget kínál. Igaz, 59-nél már egy boss-t nem bírtam leölni, mg nyilván van élet 60 után is. Szóval tényleg nagyon jó game, és 60-ig könnyű, és élvezhető. Utána már nem tudom, hogy mi van:) Nexus stb is biztos jó! Mindenképpen próbáld ki!