Tera Online MMORPG - EU kiadó: Frogster Online - Megjelenés: 2012 tavaszán! EU zárt béták: 2012 első negyedéve.
| Hivatalos EU oldal | Variance: TERA Hungary (fansite) | Beginners\' microsite | Mini WIKI | Fórum (Variance) | YouTube channel (Variance) |
Információk újoncoknak | FAQ | YouTube | Facebook | Twitter
| Házirend: Ne flamelj, ne sértegess másokat, maradj a témánál, gondolkozz mielőtt hozzászólsz! |
| -> Hozzászólásaidban törekedj a tiszta és érthető megfogalmazásra és kövesd a magyar helyesírás szabályait. |
| Hivatalos EU oldal | Variance: TERA Hungary (fansite) | Beginners\' microsite | Mini WIKI | Fórum (Variance) | YouTube channel (Variance) |
Információk újoncoknak | FAQ | YouTube | Facebook | Twitter
| Házirend: Ne flamelj, ne sértegess másokat, maradj a témánál, gondolkozz mielőtt hozzászólsz! |
| -> Hozzászólásaidban törekedj a tiszta és érthető megfogalmazásra és kövesd a magyar helyesírás szabályait. |
-
vagy csak én cseszem el/időzítem rosszul.
Az is van, hogy csomó skill után (chain nélkül is) egy kis időre dekkol a karakterem és van egy gap a következő skill kezdete előtt. Az én ízlésemnek ez túl sok és sokszor pont elér az ellenfél abban a kis időszegmensben és mondjuk a menekülő skillem előtt még megüt pont és kd. Ez murva idegesítő tud lenni, pláne bossoknál. Szóval akciójátékhoz képest nekem túl lagos/neézkes ez az irányítás. Ugyanakkor videókban nyolcad annyi idő alatt legyakják az ellent mint én bármivel?! Pedig ultra rare fegyó felplusszolva egekbe, legjobb kövek, charmok amit akarsz. Namost valahogy nekem sosem olyan gyors mint nekik. A karim egy csiga.