Tera Online MMORPG - EU kiadó: Frogster Online - Megjelenés: 2012 tavaszán! EU zárt béták: 2012 első negyedéve.

| Hivatalos EU oldal | Variance: TERA Hungary (fansite) | Beginners\' microsite | Mini WIKI | Fórum (Variance) | YouTube channel (Variance) |

Információk újoncoknak | FAQ | YouTube | Facebook | Twitter
| Házirend: Ne flamelj, ne sértegess másokat, maradj a témánál, gondolkozz mielőtt hozzászólsz! |
| -> Hozzászólásaidban törekedj a tiszta és érthető megfogalmazásra és kövesd a magyar helyesírás szabályait. |

• Marfy
    Hát szerintem max megkérdezed tőle, a felületen szerintem nincs ilyen szűrési lehetőség.

"összességében boldogan és dalolva hanyagolom wowot tera miatt :D "

Jelenleg én is így vagyok, majdnem 8 év azért sok, már házasságból is...
    Annak ellenére, hogy rengeteg kényelmi funkció és tartalom kedveskedik a játékosoknak, már egyáltalán nem köt le. A Terában látok fantáziát, bár lehet csak az újdonság varázsa. Remélem ez 60on is megmarad, mert a GW2 pont ezért hagytam ott, mert max szinten semmit nem lehetett csinálni.
    LFG rendszer nincs egy olyan játékban ahol nincs tank heal, csak be kell dobni 5 ember..., cseten kell kucsorogni, haló 2013 van...
    Nincs normális tartalom 80on. Van ez a Fractal of jó nagy nulla és kész.
    PVP nem érdekel, WvW az ami nem rossz, de max 1 hét és megúnta az ember. Úgyhogy remélem a Terában nem ez lesz.