Tera Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Végig lesznek solo questek, egészen 60-ig. BAM-os és egyéb group questekre nem vagy rákényszerítve olyan 47-48as szintig, onnantól viszont kb. 56-ig belassul a szintezés és kifogysz a solo questekbõl, ha a group küldiket nem csinálod grindelned kell. Ha viszont találsz rá partyt, sima ügy. Fõküldik között viszont elég sok a group quest is, azokat muszáj csinálni menet közben, de ha mást nem, visszamenõleg le tudod solozni nagy részüket.
Sziasztok.
Veritason nem volt sor 17.00-kor tegnap. Úgy látszik jót tett a szerverlezárás. Persze ez csak ideiglenes megoldás, de annak jó.
Azért késõbb jó lenne, ha esetleg vki a barátaival akar játszani és máshol csinált karit, át tudna jönni.
Veritason nem volt sor 17.00-kor tegnap. Úgy látszik jót tett a szerverlezárás. Persze ez csak ideiglenes megoldás, de annak jó.
Azért késõbb jó lenne, ha esetleg vki a barátaival akar játszani és máshol csinált karit, át tudna jönni.
Tegnap du. 6kor léptem be, semmi sor nem volt. Este 9ig játszottam. Majd kiléptem, 10kor újra megnéztem, de akkor sem volt sor, egybõl a karakterválasztóra dobott. Másik szervert is megpróbáltam (Veritas) ott volt egy 250-es sor, de viszont ott nincs karakterem.
Köszi, be is léptem már tegnap az Insomnia guildba. Lvl 20-as vagyok már😊
Kb hányas szintig lehet fejlõdni küldikkel? Gondolom 30-40 körül már csak partyk vannak nem?
Kb hányas szintig lehet fejlõdni küldikkel? Gondolom 30-40 körül már csak partyk vannak nem?
Balderen Insomnia és Magyarok nevû magyar klánok vannak, kb 30-50 taggal. A social menü guilds részénél ha beírod a keresõbe a nevüket, akkor tudsz Apply-zni hozzájuk és felvesznek.
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
Üdv most kezdtem a játékot, már vagy egy lvl 11-es Sorcerer karakterem, de gondolkoztam azon hogy kezdek egy Priestet vagy egy Mysticet ami tud healelni, fõleg haverokkal együtt játszunk viszont néha jól jönne egy healer. De ha egyedül játszok akkor is jó lenne hogyha tudnám a questeket csinálni, kérdés hogy ezzel a két karakterrel mennyire lehet egyedül játszani?
Balderen van magyar klán? ill. filózok h új karaktert kezdek, hol érdemes kezdeni? Írtátok h Ishaura de oda esélytelen.
GFnél lassan minden napra jut pár óra karbantartás....biztos megint rugót cserélnek a kenyérpirítóba.
nekem a launcher közepen van 1 fehér ablak amibe nincs semmi.
és nemtudom elinditani a játékot,mert a play gomb inaktiv.
esetleg valmi ötlet? miértvan ez?
és nemtudom elinditani a játékot,mert a play gomb inaktiv.
esetleg valmi ötlet? miértvan ez?
Sziasztok!
E-mail címet szeretnék változtatni de nem engedi. Azt írja, hogy elment az igazoló levél de nem kapom meg. 3 napja próbálkozok. Tud nekem vki vmi ötletet adni?
E-mail címet szeretnék változtatni de nem engedi. Azt írja, hogy elment az igazoló levél de nem kapom meg. 3 napja próbálkozok. Tud nekem vki vmi ötletet adni?
A tekercset használva egy ló ikon kerül be a skillek közé "K gomb", azt kíhúzva az actionbárra tudod használni.
Amikor átt küldenek a szigetrõl a fõvárosba ott ha végig mész a questeken akkor a táskádba kerül 1 tekercs és azon jobb klikk.
Bebugolt a PVP? Balderen Valley of Titansban nem mûködik az outlaw skill, nem tudjuk sebezni egymást, van akinek Fey forestben sem.
Safe heaven teleport scroll nekem küldetésekbõl jött eddig, nem tudom, lehet-e venni. De nem nagyon használtam még mert minden közel van általában egymáshoz, és vannak teleporterek mindenütt. A pénz pedig arany,ezüst,réz. 100 réz egy ezüst, 100 ezüst egy arany..
Miért nem tudok venni tekercset ami hazateleportál?
Gondolom nincs elég pénzem, de akkor hogy lehet hazajutni, csak futva?
Mondjuk ezt a pénzt se tudom h kell nézni. Van egy kétjegyû szám egy ezüst, meg még két szám és bronz.
Gondolom nincs elég pénzem, de akkor hogy lehet hazajutni, csak futva?
Mondjuk ezt a pénzt se tudom h kell nézni. Van egy kétjegyû szám egy ezüst, meg még két szám és bronz.
Van egy Vekas nevû fa, azt kell levágni. Ha a küldetésnaplóban rákattintasz a nevére (kék színnel írva). akkor a térképen be is jelöli, hol van
"Life is a map and it's quite confusing" My screenshots: https://flic.kr/ps/2YWbrd
Egész jó ez a game. Már lvl 8 vagyok.
Viszont egy narancssárga küldivel nem tudom mit kell csinálni, valami Fa van a nevében... karbantartás után írom a Quest nevét.
Viszont egy narancssárga küldivel nem tudom mit kell csinálni, valami Fa van a nevében... karbantartás után írom a Quest nevét.
Igen, jó. Sosincs sor, új szerver.Én eddig két magyar klannal találkoztam.
Ha a Balder szerveren kezdek egy karaktert az jó? Van ott is azért magyar player? AZ a szerver nem szûnik meg?
Mennek a szerverek.
DÉlután 3-ig karbantartás van.
Másnak sem indul el a játék? A launcher közepén van egy üres négyszög, és nem lehet semmit se csinálni. Nyomtam repair-t is, hibát nem talált... Ötlet?
Fel kell vásárolni, mennyien fogják keresni ezután <#zavart1>#zavart1>
Nyíregyi médiamarkt tele van Tera-s dobozzal...
Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.
Én ezt már végkép nem értem...
Fraya populáció High Queue Yes 900as sor
Veritas populáció Low Queue No 1700as sor
Fraya populáció High Queue Yes 900as sor
Veritas populáció Low Queue No 1700as sor
Plusz: lezarjak ezeket a szervereket:
Killian
Ishara
Fraya
Veritas
Hasmina
Elinu
Ez azt jelenti , hogy ide csak az tud belepni ill. uj karaktert letre hozni, akinek mar van az itt felsoroltakon legalabb egy karaktere.
(bocs a duplaert)
Killian
Ishara
Fraya
Veritas
Hasmina
Elinu
Ez azt jelenti , hogy ide csak az tud belepni ill. uj karaktert letre hozni, akinek mar van az itt felsoroltakon legalabb egy karaktere.
(bocs a duplaert)