Tera Online MMORPG - EU kiadó: Frogster Online - Megjelenés: 2012 tavaszán! EU zárt béták: 2012 első negyedéve.

| Hivatalos EU oldal | Variance: TERA Hungary (fansite) | Beginners\' microsite | Mini WIKI | Fórum (Variance) | YouTube channel (Variance) |

Információk újoncoknak | FAQ | YouTube | Facebook | Twitter
| Házirend: Ne flamelj, ne sértegess másokat, maradj a témánál, gondolkozz mielőtt hozzászólsz! |
| -> Hozzászólásaidban törekedj a tiszta és érthető megfogalmazásra és kövesd a magyar helyesírás szabályait. |

• kastil
    Köszi!

és a free to play accomhoz hozzá lehet adni a dobozos kulcsot? Mert egyelőre felhuzok egy karit, hogy van e egyáltalán endgame, mert nagyon azt mondják ingame, hogy "broken", mint ahogy a pvp, gvg, bg, és szinte minden, amire rákérdezünk :D

pár szó saját vélemény, mint kezdő

egyébként rohadtul mocsok kurva jó a harc benne, mintha egy singleplayert csapatnék, pár óra alatt teljesen meg lehet szokni a használatát uinak - graf is nagyon helyén van, csak az npc/pc draw distance röhejes, na meg a popup. nemtom minek kell szarrá korlátozni manapság.

külön tetszik, hogy itemshoptól eltlekintve "alig" van különbség a tera club, veteran és a free accountok közt, dungeon reset és reward talán ami leginkább szemet ütött - de pl egy aionhoz képest nagyon király.

ami még nálam pirospont, hogy végre egy mmo, amiben l2-szerű vonatozás (no meg pk) van, és erre minden kaszt képes (bár még csak 21 slayer vagyok, szóval csak arról beszélek, amit eddig láttam)

ui-hoz visszatérve egy negatívum van, ha lehuzom ui sizet mert nincs 270m vetítővásznam, akkor a tooltipeket lehetetlen elolvasni, ezt valahogy máshogy is meg lehetett volna csinálni szerintem.

összességében boldogan és dalolva hanyagolom wowot tera miatt :D