Tera Online MMORPG - EU kiadó: Frogster Online - Megjelenés: 2012 tavaszán! EU zárt béták: 2012 első negyedéve.
| Hivatalos EU oldal | Variance: TERA Hungary (fansite) | Beginners\' microsite | Mini WIKI | Fórum (Variance) | YouTube channel (Variance) |
Információk újoncoknak | FAQ | YouTube | Facebook | Twitter
| Házirend: Ne flamelj, ne sértegess másokat, maradj a témánál, gondolkozz mielőtt hozzászólsz! |
| -> Hozzászólásaidban törekedj a tiszta és érthető megfogalmazásra és kövesd a magyar helyesírás szabályait. |
| Hivatalos EU oldal | Variance: TERA Hungary (fansite) | Beginners\' microsite | Mini WIKI | Fórum (Variance) | YouTube channel (Variance) |
Információk újoncoknak | FAQ | YouTube | Facebook | Twitter
| Házirend: Ne flamelj, ne sértegess másokat, maradj a témánál, gondolkozz mielőtt hozzászólsz! |
| -> Hozzászólásaidban törekedj a tiszta és érthető megfogalmazásra és kövesd a magyar helyesírás szabályait. |
-
Van egy kérdésem, amire nem nagyon találtam választ. lehet az a gond, hogy nagyon nem is tudom mit nem értek...:D
Szóval van pár olyan küldetés, amikor gyűjtögetni kell. 4db növényt, vagy kagylót stb. Ilyenkor odalépve a tárgyhoz, kiírja, hogy easy, és kis matatás után megvan az item.
De ezen kívül, vannak olyan tárgyak, kristály stb, ami nem kell a küldetéshez, de lehetne vele valamit csinálni, és minden esetben faild-et kapok. Nehézségi szintje ilyeneknél Hard. mit kéne fejlesztenem, vgy hogy, ill. mire jó? Craftolsához adna matit?
Azért is kérdezem, mert minden karakter szedegeti fel az ilyen priso kristáyokat. De én nem tudom...:S