Tera Online MMORPG - EU kiadó: Frogster Online - Megjelenés: 2012 tavaszán! EU zárt béták: 2012 első negyedéve.

| Hivatalos EU oldal | Variance: TERA Hungary (fansite) | Beginners\' microsite | Mini WIKI | Fórum (Variance) | YouTube channel (Variance) |

Információk újoncoknak | FAQ | YouTube | Facebook | Twitter
| Házirend: Ne flamelj, ne sértegess másokat, maradj a témánál, gondolkozz mielőtt hozzászólsz! |
| -> Hozzászólásaidban törekedj a tiszta és érthető megfogalmazásra és kövesd a magyar helyesírás szabályait. |

• bersergirl
    Szia!

Igen.

Végig tudsz fejlődni, sőt!! ha sokat instázol akkor questekkel se végzel és máris 60-on vagy. Szóval nem kell aggódni, hogy elfogynak a questek.

Berserkert nagyon szeretik instában, már pedig azért mert metal armorja van (ugyanaz mint a tnak lancernak), továbbá hatalmas dmg-t képes bevinni. Viszont, ha nem szereted az olyan karaktert ami hatalmasat sebez de combatban lassú, és charge-olni kell a skilleket akkor az nem a te választásod. (Pvpben nagyon nehéz irányítani a berzit. Én nagyon szeretem Bersit én magam is az vagyok.

Slayer inkább PVP karakter véleményem szerint, és valahogy úgy veszem ki LFG-ből és mindenből, hogy valamiért itt a FRAYA-n nem szeretnek instába slayerrel menni. (De ez az átlag vélemény, ha engem kérdezel sztem egy felgearezett slayer ütös lehet főleg dps-ben)

Lehet enchantolni is. (Bizonyos itemekre írja , hogy enchantable. +12ig enchantolhatsz egy tárgyat.

Ha lenyomod a T betüt akkor elő jön az enchant ablak. Középre kell mindig tenni azt az itemet amit szeretnél felfejleszteni. Ekkor megjelenik mellette jobb oldalt és bal oldalt egy egy újabb kis hely.
    Jobb oldali helyre egy feláldozni kivánt fegyver vagy armor esetében amrort kell tenni. (feláldozni kivánt tárgy item lvl (tierje) meg kell hogy egyezzen az enchantolni kivánt tárgyéval. Ergó tier 14-es enchantolsz akkor másiknak is annak kell lennie. Bal oldalra alchahestet kell tenni. (annyi alchahest kell ahányas a tiered. Ergó egy 14 tieres itemnél 14 db alcahest kell)

1-6-ig sima alchahesttel kell (merchantnál vásárolható 10 ezüst/db áron)
    7-9-ig refined alchahest kell (speciality vendornál vásárolható 16goldért)
    10-12-ig pedig masterwork alchahest kell amit jelenleg instákban a bossok dobnak, továbbá strongboxból nyitható stb.