Tera Online MMORPG - EU kiadó: Frogster Online - Megjelenés: 2012 tavaszán! EU zárt béták: 2012 első negyedéve.

| Hivatalos EU oldal | Variance: TERA Hungary (fansite) | Beginners\' microsite | Mini WIKI | Fórum (Variance) | YouTube channel (Variance) |

Információk újoncoknak | FAQ | YouTube | Facebook | Twitter
| Házirend: Ne flamelj, ne sértegess másokat, maradj a témánál, gondolkozz mielőtt hozzászólsz! |
| -> Hozzászólásaidban törekedj a tiszta és érthető megfogalmazásra és kövesd a magyar helyesírás szabályait. |

• LocalPatriot
    Üdv!

Olyan kérdésem lenne, hogy hányas szintig lehet questekből fejlődni? Gondolom nem lesznek küldik 60-ig? (60 a max szint?)
    Berserker szerintetek jó karakter, használható lesz nagyobb szinten? Azért kérdem mert eddig Slyer-t, meg a bersit próbáltam ki, de a Slayer nem jött be, ill. ha szerintetek nem jó kari, akkor kezdek új karit.
    Olyan kérdésem is lenne, hogy hogyan lehet enchantolni, ill. mire jó? Valami alchemist materialt már vettem, de mit kell tenni a 3-ik négyzetbe? Elvileg most vagyok annál a küldinél (LVL 25) de nem értem.