Tera Online MMORPG - EU kiadó: Frogster Online - Megjelenés: 2012 tavaszán! EU zárt béták: 2012 első negyedéve.

| Hivatalos EU oldal | Variance: TERA Hungary (fansite) | Beginners\' microsite | Mini WIKI | Fórum (Variance) | YouTube channel (Variance) |

Információk újoncoknak | FAQ | YouTube | Facebook | Twitter
| Házirend: Ne flamelj, ne sértegess másokat, maradj a témánál, gondolkozz mielőtt hozzászólsz! |
| -> Hozzászólásaidban törekedj a tiszta és érthető megfogalmazásra és kövesd a magyar helyesírás szabályait. |

• tomonor
    Nem tudom hogy te hol laksz vagy mi a baj a neteddel, de nekem NA Tera-n az erőforrás figyelő 140ms-t jelez felsőhangon. Ez még papíron sem hangzik nagynak.

Másik dolog, hogy mind a két Tera-n van acc-om, mindkettőt alaposan kipróbáltam mielőtt véglegesen döntöttem, de a Gameforge szervereinek állandó leterheltsége nekem nem gyerebe. Arról meg nem is beszélve, hogy az Enmasse változata olcsóbb, csakis a Tera-ra koncentrál (Gameforge nevéhez több megbukott F2P játék is tartozik), aktívak a GM-ek, a devek Reddit-en válaszolnak a kérdésekre, stb stb.

És, ráadásul mi Európaiak olyan előnyben vagyunk, hogy választhatunk, hogy hol játszunk a két változat közül (KTera-t és JTera-t nem beleértve).