3809
Tera Online MMORPG - EU kiadó: Frogster Online - Megjelenés: 2012 tavaszán! EU zárt béták: 2012 első negyedéve.
| Hivatalos EU oldal | Variance: TERA Hungary (fansite) | Beginners\' microsite | Mini WIKI | Fórum (Variance) | YouTube channel (Variance) |
Információk újoncoknak | FAQ | YouTube | Facebook | Twitter
| Házirend: Ne flamelj, ne sértegess másokat, maradj a témánál, gondolkozz mielőtt hozzászólsz! |
| -> Hozzászólásaidban törekedj a tiszta és érthető megfogalmazásra és kövesd a magyar helyesírás szabályait. |
| Hivatalos EU oldal | Variance: TERA Hungary (fansite) | Beginners\' microsite | Mini WIKI | Fórum (Variance) | YouTube channel (Variance) |
Információk újoncoknak | FAQ | YouTube | Facebook | Twitter
| Házirend: Ne flamelj, ne sértegess másokat, maradj a témánál, gondolkozz mielőtt hozzászólsz! |
| -> Hozzászólásaidban törekedj a tiszta és érthető megfogalmazásra és kövesd a magyar helyesírás szabályait. |
-
domy75 #2570 Hát ezen már rég túl vagyok próbáltam már mindenhogy shif-tel, ctrl-lal, alt-al egyikkel se bontja hiába húzom üres mezőbe.
-
hNeo2 #2569 Áthúzod a tárgyat egy üres Inventory mezőbe, miközben nyomod a Shift billentyűt. -
domy75 #2568 Sziasztok valaki árulja már el nekem legyen szíves hogy lehet szétosztani tárgyakat? PL 100 db essence-et két 50 db-os pack-ra. Megöl mán az ideg hogy nem jövök rá. Köszi. -
#2567 Értem köszi!
Messze még a vége :) -
#2566 Nekem 29Gb az egész. :) -
#2565 Ha letölt a 21 gigás kliens, még mennyi patchet szed majd le ? :) -
Betonfal83 #2564 Köszönöm szépen! -
#2563 Olyankor általában karbantartás van, vagy csak újraindult a szerver. Nekem már jó. -
Betonfal83 #2562 Van szerver? Mert ahova a jelszót kéne írnom tok fehér és DOWNTIME felirat ékeskedik benne.. -
Trollface #2561 Na mi a helyzet TERA EU-n? -
tomonor #2560 Nyugi, a PvP egy sokkal izgalmasabb élményt nyújt. A PvE a kezdő játékosoknak való, akik nem szeretik a kihívást.
A PvP törvényei szerint amint eljutsz Velikába, ott kapsz majd egy "Outlaw Decleration" papírt, melyet ha elolvasol, berakja az azonos nevű képességet az ability eszköztáradba. Ha késztetést érzel a vér szagára, akkor aktiválod a képességet, vörös leszel te is, és PvP zónában azt ölsz meg, akit akarsz (a radar bal oldalán egy véres tüskekerítés-szerűség van, ha PvP zónában vagy).
Ha valaki megöl civilként, akkor nem veszítes semmit, csak az életpontod, manád és staminád lesz minimális respawn után. Ha outlawként ölnek meg, akkor asszem a cuccaid közül vesztem valamennyit (nem tuti). Mindesetre az outlaw vadászat jövedelmezőbb, mint outlawnak lenni.
Ha túl sokszor ölnek meg, vagy nem hagynak fejlődni egy adott helyszínen, egyszerűen channel-t váltasz (jobb felső sarok). -
hNeo2 #2559 ajaj...
véletlenül PvP szerveren kezdtem új karakert.
Ez miben különbözik a PvE szeróktól?
Azt észrevettem hogy útonálló pirosnevűek leölnek, de ennyi? -
Gengelbász #2558 én a level 37 berserkeremrt hagytam ott és átmentem Arcadiára:(
-
#2557 Kénytelen az ember mivel egész nap nem akar beengedni, én márpedig most akarok játszani nem egy hónap múlva.
Kíváncsi leszek a B&S-ra ha kijön mennyien mennek majd rá, bár fizetős lesz tuti. -
hNeo2 #2556 hát lehet hogy akkor új karit csinálok egy új szerveren.
pedig már lvl 23 voltam...
:S
ez a level 60-as limit nem gáz? hamar el lehet érni? miért nem emelik lvl 300 -ra a limitet és tesznek még be szörnyeket??? -
szergely83 #2555 Semmi baj a netemmel, mások visszajelzése alapján írtam. De akkor 140 vs. 40 ms... van különbség, PvP-ben elég sok. -
tomonor #2554 Nem tudom hogy te hol laksz vagy mi a baj a neteddel, de nekem NA Tera-n az erőforrás figyelő 140ms-t jelez felsőhangon. Ez még papíron sem hangzik nagynak.
Másik dolog, hogy mind a két Tera-n van acc-om, mindkettőt alaposan kipróbáltam mielőtt véglegesen döntöttem, de a Gameforge szervereinek állandó leterheltsége nekem nem gyerebe. Arról meg nem is beszélve, hogy az Enmasse változata olcsóbb, csakis a Tera-ra koncentrál (Gameforge nevéhez több megbukott F2P játék is tartozik), aktívak a GM-ek, a devek Reddit-en válaszolnak a kérdésekre, stb stb.
És, ráadásul mi Európaiak olyan előnyben vagyunk, hogy választhatunk, hogy hol játszunk a két változat közül (KTera-t és JTera-t nem beleértve). -
#2553 Vki tervezi, hogy az új szervereken kezdene játsszani?:) -
#2552 Még :)
Mondjuk azok a boost cuccok elég durvák. A régi rendszerhez képest lassították a fejlődést és azt boostolják, vagy minden az eredeti, és ezen felül lehet még gyorsabban fejlődni meg aranyat gyűjteni? -
menorel #2551 Nincs az itemshopban olyan tárgy, ami érdemi előnyben részesítene bárkit is akár PvE-ben, akár PvP-ben. -
#2550 Xp boost-ot. -
#2549 Na, 540-es sor ... kb 20 perc. Alatt meg azt írja, hogy ha 10 percnél tovább kell várni, kapok vmi ajándékot.
Mit ad? -
#2548 A fizetős játékosok előnyben lesznek a free usereknél ?
Értem itt arra, hogy ha nem fizetek levernek pvp-ben a custom itemekkel etc ?
Előre is kösz. -
#2547 Regisztrálj újra? Szerintem evidens. -
#2546 Értem, de akkor mit kéne tennem h be tudjak loggolni? -
#2545 Mivel már f2p, nem is fogja elfogadni. -
#2544 1.Navigate to account.tera-europe.com and create your account.
2.After you have confirmed your email address, log into your account and click on “Enter Code”, then submit the following code:
PLAY-TERA
You can now download the client by clicking on “Download Game”.
Once the download has finished, you can begin to enjoy the world of TERA!
Beirom h PLAY-TERA és nem fogadja el.. :( -
szergely83 #2543 Átlag innen 200ms NA-n vs. átlag 60ms EU-n. NA kevésbé laggos, ha innen játszol.
Oh, wait... -
#2542 Nem lehet, hogy túl korán csináltad az accot? Nem lehet átváltani free-re, vagy hasonló?
Én tegnap regeltem és simán beengedett. -
#2541 Hali
Végre lejött a játék, az accountot meg megcsináltam egy hónapja.
A probléma: nem tudok belépni, az irja h vegyem meg a játékot vagy irjam be a reedem code-ot.
Az oldalon be tudok lépni, és csináltam is nicknevet, de ezután sincs változás.
Mi lehet a probléma? -
Vicodine #2540 rosszul latod, nem ez a draga, az na olcsobb annyival..:D -
#2539 Nemtudom, lehet én valami kivételezett lettem, de én egész délelőttől kezdve mostanáig játszottam, kisebb-nagyobb megszakításokkal, ki-be lépkedve, és sose kaptam sort. -
tomonor #2538 Nem, sőt, az NA szerverei sokkal erősebbek, mint az EU-é.
A sorba állásban a veterán accosok előnyt élveznek, de itt megint kiemelném, hogy az NA verzióban egyszer sem álltam sorba, az EU-ba viszont ez többször is megtörtént (az utóbbi hetekben - a mai napot el sem merem képzelni, de láttam, hogy több ezres nagyságú a sor). -
nxs #2537 Holnap nyitnak 3 új szervert (2pve/1pvp) viszont a probléma gyökerét nem tudom,hogy fogják orvosolni. A visszatérő játékosok akik mind más szerveren játszottak most 1 helyre vannak benyomorítva a merge miatt. -
#2536 Ma lett f2p. Biztos tenni fognak az ügy érdekében nem kell egyből falra hányni a borsót. Az ilyen kommentek miatt terjed a rossz... -
#2535 Ilyen viszonyok közt még a free játékosokat is elvesztik.... -
Gengelbász #2534 Az szép én 500 nál tartok nég 15 perc -
nxs #2533 Nekem sikerült 3400+ sorba beállnom ami kb 4-5 órás várakozást jelent egy f2p játékosnak. -
Gengelbász #2532 Az nem 30 perc nekem már másfél órája annyiXD -
TomStorm #2531 Az még nem is vészes.Nézd meg Tera Club játékost:)