Tera Online MMORPG - EU kiadó: Frogster Online - Megjelenés: 2012 tavaszán! EU zárt béták: 2012 első negyedéve.
| Hivatalos EU oldal | Variance: TERA Hungary (fansite) | Beginners\' microsite | Mini WIKI | Fórum (Variance) | YouTube channel (Variance) |
Információk újoncoknak | FAQ | YouTube | Facebook | Twitter
| Házirend: Ne flamelj, ne sértegess másokat, maradj a témánál, gondolkozz mielőtt hozzászólsz! |
| -> Hozzászólásaidban törekedj a tiszta és érthető megfogalmazásra és kövesd a magyar helyesírás szabályait. |
| Hivatalos EU oldal | Variance: TERA Hungary (fansite) | Beginners\' microsite | Mini WIKI | Fórum (Variance) | YouTube channel (Variance) |
Információk újoncoknak | FAQ | YouTube | Facebook | Twitter
| Házirend: Ne flamelj, ne sértegess másokat, maradj a témánál, gondolkozz mielőtt hozzászólsz! |
| -> Hozzászólásaidban törekedj a tiszta és érthető megfogalmazásra és kövesd a magyar helyesírás szabályait. |
-
ŐŐŐŐ. Hát én úgy tudom hogy brokert majd tudsz használni, csak ha elakarsz adni cuccot annak az értéke lesz lekötve, szóval nagyon drágán nem tudsz berakni cuccot, illetve gondolom az is le lesz korlátozva hogy mennyi cuccot tudsz egy nap berakni brokerbe. De ez még mindig nem Aion mert ott brokert sem tudsz használni csak gold packel! Én három évig toltam de már most beleuntam kicsit sajnos, ezért jöttem át Tera-ba, de ahogy érzem nem bántam meg :) Aion usán sokkal jobb mivel ott nincsennek korlátok, de 300 ms-el nem sok kedve van senkinek játszani :). Amúgy szerintem az a 50%-os leárazás teránál nem olyan rossz, veterán státuszba lépsz és már az is sokat jelent, szóval szerintem gondold meg hogy megveszed-e!