Tera Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nem attól grindfest egy játék hogy ennyi meg annyi napig tart felhúzni (az meg hogy a lvl45 egy hosszabb hétvége egyszeûen hazugság), hanem hogy amíg játszol addig grind van, agyatlan mobmészárlás, ötlettelen küldetések tömege.

Cence ok hogy nem akarsz reagálni arra hogy grind van fejlõdés közben, nem is kell komment hozzá mert egyértelmû. a küldik 99%-a farmolás, semmi más. Az hogy küldetés mögé van bújtatva hogy nem látszon grindnek attól még az.
"Napi 4-5 óra játékkal 2-3 hét az lvl60" Hehe... hát ez nem grind, az a grind ha 4 év játék után nem vagy a maxos level 150-en, ha némelyik cucchoz hónapokig/évekig kell gürcölnöd és naponta!! ugyanoda járnod!!!

sry nem mondom meg hol szereztem ezt a tapasztalatot D

\"A valóban cselekvök számára önmagukon kívül nincs más mérce!\" MWO: Kartal

MeoH
AoCben az elso 20 szint baromi jo volt, KAr, hogy nagyabol annyi volt jo benne kezdeskor 😛

fuck mmo's..i.,

Torzonborz
AoC jó példa , ott voltam startkor na az nem volt túl élvezetes.

Nekem nincs nagy bajom azzal ha grind van egy mmo-ban de az legyen változatos ne kelljen mindig ugyan azt csinálni mert a monotonitás a játékélmény legnagyobb gyilkosa . szerintem. 😊

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Kérdés az, mi a töménytelen grind, ha megcsinálsz 15 küldit, amikben megkell ölni 6-8 mobot és léptél 1 szintet, és napi 4-5 óra játék melett 2-3 hét alatt maxon vagy grindnak számít, sõt töménytelen grindnak, akkor a tera lehet tényleg egy koreai szar mmo.

Illetve, ilyen esetben minek számít az a koreai mmo, ahol hónapokig csak mobokat ölsz mert küldi az nincs, cserébe fél év után se vagy még egy maxos kari közelében sem?

Vanilla wow-nak nemtudom hogy lehetett több millió elõfizetõje, terahoz képest, egy undorítóan rohadt szemét koreai grind mmo volt. 😊

Aocban 50-re huzni 1 karit tovább tartott startkor mint itt felhuzni maxra 1 karit.

Biztos szar a grind, de eljutottunk oda, hogy ha már valakinek meg kell ölni 10 mobot 1 küldiben, és kell 5 küldi, hogy lépjen 1 szintet, akkor már elkezdjük kiabálni, hogy ez egy mocsok szar koreai grind mmo.

És 1 dolgot nem értek, ok valakinek nem jön be, neki ez durva grind, erre felsorol 5 másik mmo-t ami mennyivel jobb. Akkor miért kezdett el teraval játszani? Ha tolok 1 mmot és az nekem jó, nem kezdek el másikkal játszani. Vagy talán azokban a másik mmo-ban se volt éppen minden olyan tökéletes? Swtorban lehet jobb a szintezés, de utána meg egy nagy nulla, itt lehet szarabb a szintezés de 100x jobb a pvp, aki szintezni akar swtort tolja, és ne jöjjön terázni, aki meg pvp-ni akar, az ezzel játszon, ennyi.

És felre értés ne legyen, semmi bajom azzal, ha valakinek nem jön be valami, csak ne próbáljuk úgy elõadni a dolgokat ahogy nincs. Nem kell túlozni ahhoz, csak hogy bizonygassuk az igazunkat. Ha a grind olyan lenne mint a futás, wowban kéne futnod 400 métert 1 maxos karihoz, teraban meg 1 km-t, egy koreai grind mmoban meg az egész maratont. Kb ennyire távol áll a tera a koreai grind mmo-tol.

Én felhuztam terában 1 karit, kb 2 hét alatt, azóta nem nagyon jut idõm beleveti magam a játékba, ha van 1 kis idõm, néha belépek letolok 1 majom farmot, ami kb 10 perc, de ha most az lenne, hogy ujra lesz idõm rápörögni, simán van annyi pénzem, hogy a full t12 setet megvegyem ah-bol, és felenchantoljam. Csak abból, hogy felhuzol 1 karit már lesz annyi pénzed hogy AH-bol kivedd a full t12 set-et, aminél jobb jelenleg csak a leg hc-b arcoknak van (najó van amelyik classnak drágább a fegyó, de van amelyiknek töl olcsó). Milyen grindról beszélünk, vicc az egész játék, és egy olyan ember beszél koreai grindról, aki 45-ig jutott, ami kb 1 hosszuhétvége alatt megvan.
Nuclearity
ennyi erõvel minden grindes, minden játékban kell valamit tenned, Ha valaki a TERA ban grindesnek nevezi ugyanazt a questelést ami a wowban pl nem grindes (a vicc, hogy ugyanezt csinálja) az már gond, de akkor egyet nem értek, ha olyan sok embernek a WoW az isten játék (és itt nem csak maniacra gondolok) akkor miért nem WoWozik? ...

Nuclearity
grind?? fejlödés közben?? erre nem szeretnék reagálni.

Torzonborz
mondjuk szerintem sem a töménytelen grindtõl lesz jó egy mmo.

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Kéne is egy ilyen Care Bears MMO, tökéletesen illene hozzá az a sok jó ötlet amit felvetnek az emberek, amikor ilyen koreai mmo-bol kiégnek.
Én biztos ilyen alapra fejlesztenék mmo-t, maniac is simán megvenné, max nem merné beismerni, de jót tenne a lekének, meló után a többi kismackóval együtt szórakozhatna, és nyoma se lenne annak a töménytelen grindnak, szenvedésnek, pk-nak, amivel nap mint nap meg kell küzdeni azoknak akik mmo-ni szeretnének.

Csak az öröm, boldogság, és hatalmas kalandok.
Torzonborz
"sírós kismackók miatt"

<#eplus2>

Milyen jó, hogy mindig a wow a jó példa arra, hogy milyen is a jó mmo, ahol nem kell grindolni, ahol csak belogolsz és játszol. Kár hogy wow-ban se volt ez mindig igy, csak a sok okos, aki most annyira tudja, hogy milyennek is kell lennie egy mmo-nak, még a csattogós lepkét huzogatta, amikor mások már wowban, egész nap répát meg tököt farmoltak, és tyrs handben eliteket öltek, hogy meglegyen az esti raidhez minden szar ami kell, a 100 halál után legyen pénz javításra stb. És ha megvolt minden poti és szarság, akkor farmoltak valami mást, csak hogy este egy kicsit több dps-t kitudjanak tolni, vagy hogy egy klántagnak 5fõs instából kiüssünk egy kék itemet, mert azzal 10 str-el több lesz neki. Persze ezt már mindenki elfelejtette, holott már akkor is több miliós elõfizetõ tábora volt wownak, és mégse sirtak ilyen baromságok miatt. Akkor a casualnak be kelett érnie azzal, hogy mc-be lejár, mig a HC-k, 3 tierel magasabb itemeket farmoltak. 20 nap played volt felhuzni akkor 1 karit nekem kezdésnek, és kivülröl tudtuk mikor hova kell már menni, nem akkor láttuk a küldiket elöször, és bizony ott is elfogytak a küldik, ehez képest teraban a töredékét kell ennek belerakni egy maxos karihoz, mégis ez egy piszok nagy koreai grind mmo.

Az a baj, hogy elkorcsosul az mmo társadalom, és ilyen bohoc alakok jönnek, akik pont ugy akarnak felhuzni 1 karit és annyi idõ alatt, mint ahogy a Cod-ot végigtolják, és nekik pont ugy napi 2 perc játék után ugyanugy oda kell adni a legdurvább itemeket, mint ahogy most már wowban odaadják. És ha ez nem igy van az már koreai grind szar, hát szépen tölts le egy L2-t, alap c1 kliensel, és kezdj már el felhuzni 1 karaktert, és amikor majd 3 hónap mulva napi 10 óra grind után, még mindig csak lvl 40 környékén jársz, és lesz 2 db skilled, és arra nem lesz pénzed hogy fingjál egyet, majd akkor rájösz milyen az igazi koreai grind mmo, és nem fogsz ilyen baromságokat ide benyögni.

Lehet nem egy örök élmény a teraban a szintezés, de ne akarjunk az mmok-bol hello kitty onlinet csinálni, mert már igy is szégyen, hogy hová jutott az egész stílus, a sírós kismackók miatt, akiknek belépni a játékba is fájdalam, de ök is fizettek és nekik Cod kell mmo formában. Aztán ha valaki náluk többre jut, akkor jöhet a köpködés, hogy mert neki nincs élete, és amugy is szar a game.
Sûrûn kiugró pingre vmi tanács, program (kivéve Leatrix mert nálam nem jött be).
Omlás
Akkor miért játszol MMO-val? Vannak erre a célra nagyon jó sp játékok is ;]

No offense!

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

Napi 4-5 óra játékkal 2-3 hét az lvl60. Ez akármilyen grindfesten át is vezessen: egyáltalán nem sok. Ennek fényében akár igazad van, akár nincs, viccesnek tartom a "tapasztalataidat" endgame-mel kapcsolatban.
Az mmo-kat nem neked találták ki, nekem ennyi jött le. Move on.
próbáltam. ee a grind az grind egyedül vagy 100-an mindegy. ha ez a lényege ehhez nem kell játék, elég egy ts vagy skype vagy ventri vagy bármi ilyen. Én nem azért fizetek egy játékért hogy live chat-nek használjam hanem hogy szórakoztasson a tartalom. és ne arról szóljon hogy mennyit kell még grindelni hogy mehess egy HC-t.
darth devil
Próbáltál nem egyedül játszani? Partyban fejlõdni, hülyülni, dumálni közben?

War, war never changes.

Igen 1 hónap alatt 45-ig jutottam mert én nem játszom napi 10+ órát, és baromira unalmas volt a grindfest. Az utolsó héten már 1-2 óránál tovább nem bírtam a lánctalpas teáskannák elleni "izgalmas" vég nélküli harcot.
"de ezek mind ugyanarra alapulnak: ki kell termelni naponta azt az X száz/ezer goldot, hogy meglegyen a pénzed a consumablekre és a betört crystalokra, enchantra, stb.

Márpedig a TERA-ban nem dobják utánad a pénzt. Van aki eltengeti magát a daily questekbõl behúzható napi 120-150 goldból, végül is lassabb progresszel az is elég, de a legtöbb játékosnak ennél sokkal több kell, ezért mi marad: mész és ölöd a mobokat/BAM-okat."

Akkor Menorel biztos nem konyít az endgame-hez. Mert a fenti sorok az endgame-re vonatkoznak.
"a wowban teljesen más a helyzet. ott hogy élvezhesd az endgame tartalmat elég akkor belogolni amikor élvezni akarod"
Ellenben terában az endgame, amit lvl45-ön... oh wait.
Aki 1 hónap alatt 45-ig jutott és az endgame-t szidja, meg a sok grindet, az menjen Hello Kitty Online-ozni, vagy be se kapcsolja a gépet...
így van sokkal hosszabb idõt biztosít, amiben nem a mobok ölnek meg hanem a dögunalom.
a wowban teljesen más a helyzet. ott hogy élvezhesd az endgame tartalmat elég akkor belogolni amikor élvezni akarod, pénz csak az extra cuccokra kellhet. az enchant 100% hogy sikerül, nem törnek be a gemek halálkor stb...

a tera-ban (ahogy menorel is mondta) farmolnod kell nem kicsit ha csak heti 2-3 HC-t akarsz menni. Mi van ha nem heti 2-3 kell hanem napi 4-5 mert akarod. akkor bizony ott ülsz reggeltõl reggelig és farmolsz.

ez a koreai mentalitás, minden koreai mmo-ban ez van sajnos. lehet jó a harcrendszer, lehet nagyon szép grafika és hangulatos helyszínek, a vége akkor is a folyamatos grind. ez koreai mmo-kban mindig így volt és így is lesz.
Running
Ez nem feltétlen igaz. Nekem pl 1 béta bõven elég volt, hogy kiderítsem, semmi szükségem egy újabb farmergazda játékra, az AION bõven elég volt.

Torzonborz
"tökig egyszerûsített "nyugati" mmok "

mer' pl a TERA-hoz atomfizikus végzettség kell ? 😄

És kismilliószor unalmasabb az átlagnak.

PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka

darth devil
Sokkal hosszabb játék idõt generál ez a hozzáállás, mint a tökig egyszerûsített "nyugati" mmok.

War, war never changes.

Nuclearity
ebbõl a szempontból TERA elég westernizált, egy könnyü fejlödés után viszonylat hamar kiszedhetõ gear (és enchantolható is). A pénzt sem sok idõ összeszedni, nyilván elönye van annak aki 24/7 ben játszik. De ez igy van WoWban is, hisz több instába mehet be, több ideje van ott ülni a gép elött. Ez az mmorpg, egy olyan valaki aki 2 orát tud játszani naponta sosem lesz ott ahol egy olyan aki 24 et.

Én inkább úgy mondanám hogy csak a koreai játékoknál van így. Se a warhammerben, se a riftben, se a lotro-ban se az sto-ban se a wowban nincs így.

a koreai játékokra jellemzõ hogy keményen fizetned kell a tevékenységeidért. instázás, enchant sikertelenség, betörések stb. igazán leszokhatnának már errõl, vagy legalább a nyugatiasított verzióból kivehetnék. a pénisznek sincs szüksége arra hogy ahhoz hogy instázhass farmolod kell koreai módra.

miért nem lehet simán a játékélményt elõtérbe hozni ezzel az ökör grind játékstílussal szemben?

ezzel a grindfest-el csak elrisztják azokat akik nem tudnak / akarnak 24/7-ben farmolni hogy esélyed legyen a teljes contentet kihasználni.
cataflam02
lol rossz videó ez a jó

One more story

cataflam02
Egy kis Tera Online Trial Gameplay!

One more story

Sziasztok a apos triált szeretném kipróbálni. Regisztráltam leszedtem,feltettem a launchert,letölti a játékot aztán elkezd patcheket leszedni pár százalék után megáll és azt írja hogy patch sum error és megáll,újra indítom a launcher és újra elkezdi szedni a játékot elõrõl,ezt ma már 5ször eljátszottam.... nem tudja vki hogy mi lehet a gond?

ASUS P8Z77-V - Intel i5 3570K @ 4,5GhZ - Vapor-X Radeon 7950 @ 1200/1600 - 8GB HyperX Predator 2400 - OCZ Vertex 3 120 SSD - Logitech G600 - Gigabyte K8100 KB

Nuclearity
azért írtam, hogy kb. a WoWra pont nem is gondoltam, hisz maniacnak az a viszonyítási alapja. (legalábbis Aionban az volt)

Azért ez nem teljesen így van. Ott van pl a WoW. Ott amennyi pénz kell az kb jön az instanceokból és a daily questekbõl. Ha nincs különösebb vágyad mind komótosan progresszelni PVE-ben akkor ott az pont elég is.
A TERA-ban ezzel szemben ha pl. HC PVE-re vágysz akkor ott minden egyes run (különösen a betanulási fázisban a bossonként elkönyvelt halálokkal együtt) igen drága tud lenni. Charmokból egy run kerül olyan 30-40 goldba (greatert kirakva), panacea szintén azért fogy rendesen, skill CD csökkentõ poti, scroll, stb. és akkor még jön az, hogyha betörik egy 200goldos kavics. Ha csak heti 2-3 HC PVE napot akarsz tartani, akkor sem elég erre a daily quest forrást ergo mehetsz goldot gyûjtögetni. (Persze itt sem az egyetlen forrás az, hogy nekifogsz a sztyeppén ölni a mobokat, van itt azért kulturáltabb módszer is, lásd: monkey run balderben, stb.)

Variance - Tera Hungary: http://tera.variance.hu/ - Tera Hungary fórum: http://terahun.hu/ The Secret World Hungarian Blog: http://tsw.hu/

FoK solo mode

Majd ha ez igy megy...:/

Nuclearity
azért azt hozzá tenném, hogy ez kb minden mmo ban igy van 😊

Alapvetõen teljesen igazad van, kétségtelenül arról szól a játék, hogy ölj le a szintezés során néhány ezer mobot, majd az endgameben pedig generáld reggeltõl estig a pénzt, amit utána enchant és consumable formában szépen elfogyasztasz.
A játék legnagyobb újdonsága a combat rendszer, pont ez miatt többször is jelezték, hogy a questek szándékosan csúsznak el az 'ölj meg X mobot' irányba. Van akinek ez bejön és persze olyan is akad akinek nem. Azonban azt bizton állíthatom, hogyha valaki a TERA-ban már a szintezés során besokall attól, hogy mobokat kell ölnie, az tényleg szépen keressen egy másik játékot, mivel az endgame is errõl szól. Oké, hogy lehet hardmore instance-t tolni, ami tényleg nagyon fun, mi is szépen haladgatunk benne, meg ott van a GvG is ami szintén nagyon fun, fõleg ha olyan guildben vagy, ahol nem alap a bujkálás. Sõt lesz itt BG meg nexus, meg ToT meg minden más is hamarosan; de ezek mind ugyanarra alapulnak: ki kell termelni naponta azt az X száz/ezer goldot, hogy meglegyen a pénzed a consumablekre és a betört crystalokra, enchantra, stb.

Márpedig a TERA-ban nem dobják utánad a pénzt. Van aki eltengeti magát a daily questekbõl behúzható napi 120-150 goldból, végül is lassabb progresszel az is elég, de a legtöbb játékosnak ennél sokkal több kell, ezért mi marad: mész és ölöd a mobokat/BAM-okat.

Variance - Tera Hungary: http://tera.variance.hu/ - Tera Hungary fórum: http://terahun.hu/ The Secret World Hungarian Blog: http://tsw.hu/

Szerintem azt az EnMassetól kaptad, ott vannak most ilyen akciók. Figyeljetek arra, hogy az EnMasee az NA (amerikai) szervereket üzemelteti.

LaliK
Kaptam egy kódot e-mailban amivel 25%-al olcsóbban lehet megvenni. Nem tudom hogy ez ritka vagy nem, de ha kell valakinek akkor írjon :p

"I've found that when you want to know the truth about someone that someone is probably the last person you should ask."

Azt azért tegyük hozzá, hogy egy ilyen küldiben nem kell 10000 meg 20000 mobot megölni, átlagban 6-12 mobot kérnek, az tény, hogy nem túl változatosak a küldit, 90%-ban meg kell ölni valamilyen mobot, esetleg gyüjteni pár itemet, néha kisérni valakit. És nem is kell 200 küldit megcsinálni, hogy lépj 1 szintet. Van elég küldi ahoz hogy gond nélkül felszintezz.
Viszont a fejlõdés gyors, napi 4 óra játékkal, szerintem 2-3 hét felhuzni egy karit maxra. Bár lehet egy healerrel nem haladsz olyan gyorsan, vagy egy tankal.

Mint minden MMO, itt se árt ha van klánod, lényegesen meggyorsitja az instába lejutást. Mert mint minden mmo-ban itt is kevés a tank, illetve ha egy tanknak van klánja, és miért ne lenne, nem nagyon fog pugolni.

Amugy szintezés alatt, végig vannak insták, max szintre pedig jópárat lehet tolni. Normal és hard mode. Viszont dmg-el tényleg sok idõ amig behiv, tankal meg instant.
Ami wowtol eltérés és kicsit koreaibb, hogy a legjobb gearek enchantolhatók, amihez pénz kell, viszont a pénz szerzés elég egyszerü a játékban, igy nem kell napi 5-6 órát grindolni csak hogy elöbbre juss, az enchant jóval könyebb mint aionban, és nem is tud betörni az item, szintet veszteni, max nem sikerül. Ha nincs szerencséd a dropal, és sose esik az a fegyver ami kell, AH-bol is megtudod venni.

A low lvl ganket bünteti a játék, és nem sok értelme van, igy biztos nem fog 10-20 szintel nagyobb player gankelni és corpse campelni, meg hasonló dolgok amik wowban mindennaposak voltak. Ha valaki megöl nagy esélyel a te szintedhez közel van.

Megrögzött magányos harcosoknak nem ajánlanám a játékot, de ha nem okoz gondot, hogy belépj valami klánba, akkor szerintem nem lesz probléma esténként instába lejutni, vagy pvp-ni menni.
Aionhoz képset szerintem fényévekkel jobb a játék, de wow szintü dolgokat ne várjunk. Valahol a kettõ között, egy tökjó harcrendszerrel. A pvp szerintem messze jobb mint wowban. Aki szereti a pvp-t annak bejöhet tera, akit csak a pve érdekel, az 1-2 hónap alatt beunja.
van quest, de a 99%-uk arról szól hogy ölj meg 100000 lánctalpas teáskannát meg 2000000 malacot.
insta van de dps-ként bejutni...
a pvp kimerül a gankelésben, hiába van gvg, én a 40 szint alatt nem láttam ellenséges playert. gankelõt annál inkább.
én lévl45-ig jutottam de már hánytam a mészárlós küldetésektõl. de ne rám hallgass, lehet neked bejönne.
antgecc
Pont kezdtem rávenni magam a megvételre, erre ezt olvasva meghátráltam. Gondolom 60-as szintrõl beszélsz. Kifejtenéd kicsit bõvebben? Miért kell grindolni? Nincs elég insta, nem jó a pvp? Nekem spec a wow féle cucc farmolással (instázás, pvp) nincs bajom. Ha ez hasonló akkor nem gond. De pl Aionban a következõ szintre nem jutottam át a questek elfogytával és mehetett a mobgrind, bár ott max lvl-ig el se jutottam.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Így egy hónap után nekem nagyon kiábrándító. Egy végtelen grind az egész, semmi több. Tucat MMO koreai módra.
Sir Quno Jedi
NEM vagyok hülye, csak nem szoktam hozzá, hogy mmoban nekem kelljen ügyeskednem.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

antgecc
Célozz elé. Nem Quake-eztél sose? 😊

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Sir Quno Jedi
Mondjuk én varival toltam le a demót és ott jó idegesítõ, hogy mindég mellétrafálom a lassabb varikat. Szal. pofám leszakad. Amúgy van valami targeting, de nem jöttem rá mi az, mer alig lehet elolvasni amit ír a gaikai-n.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

antgecc
Sztem is, de kérdés mikor. Egyébként én is megnéztem a demot. Nagyon tetszik a harcrendszer. Hatalmas ötlet, hogy nincs targetelés, hanem amolyan hack and slash módjára kell ölni, de mégis mmo. Iszonyat tetszik. Ellenben ahogy te is írtad, szintezésért már én se vagyok hajlandó ennyit fizetni. Endgame meg ki tudja milyen lesz/lett.

Sir Quno Jedi
úgyis f2p lesz majd ez is, mint az aion, csak ki kell várni... 😄

SWTOR óta már nincs kedvem fizetni MMO-ért többé. Legalábbis azé nem, hogy elkezdjem és fejlõdjek. Ha megtetszik és már van jó klán, cuccz, ostromok stb. akkor talán.

Deer
Én is a demoban, meg leszedtem a trialt, most egy hétig nyomulok vele. Ott ügye szerverenként 1x muszáj végigvinni a prológust.
A sorcerer és a ranger jött be nekem, fajból meg a castanic.

60-ig el lett volna mint az erjesztés!
Sir Quno Jedi
õõõõõõõ a javas kliensben nem sokat látni, de azé lemyomtam a demóba bosst 😄DD

Deer
A demo (böngészõs, felhõalapú, nem kell telepítés), valamint a 7 napos trial (teljes játékot le kell szedni, 7 napig játszható amerikai szervereken) innen letölthetõ:
Terra online trial