Tera Online MMORPG - EU kiadó: Frogster Online - Megjelenés: 2012 tavaszán! EU zárt béták: 2012 első negyedéve.
| Hivatalos EU oldal | Variance: TERA Hungary (fansite) | Beginners\' microsite | Mini WIKI | Fórum (Variance) | YouTube channel (Variance) |
Információk újoncoknak | FAQ | YouTube | Facebook | Twitter
| Házirend: Ne flamelj, ne sértegess másokat, maradj a témánál, gondolkozz mielőtt hozzászólsz! |
| -> Hozzászólásaidban törekedj a tiszta és érthető megfogalmazásra és kövesd a magyar helyesírás szabályait. |
| Hivatalos EU oldal | Variance: TERA Hungary (fansite) | Beginners\' microsite | Mini WIKI | Fórum (Variance) | YouTube channel (Variance) |
Információk újoncoknak | FAQ | YouTube | Facebook | Twitter
| Házirend: Ne flamelj, ne sértegess másokat, maradj a témánál, gondolkozz mielőtt hozzászólsz! |
| -> Hozzászólásaidban törekedj a tiszta és érthető megfogalmazásra és kövesd a magyar helyesírás szabályait. |
-
menorel #2431 Van persze. Akikről eddig én tudok: Renegade, Fugitives és a Valkyrian Conquerors. Hogy melyik normális és melyik nem, az nyilván szubjektív. Saját maguk szemében biztosan mindegyik annak tartja magát. Mivel én ragja vagyok az egyiknek (Renegade) ezért meg sem merném próbálni ebből a szempontból értékelni a többi guildet.
Mi mint a Renegade a szerver legöregebb aktív klánja vagyunk, folyamatosan pörög nálunk a GvG, ahol törekszünk rá, hogy vagy olyan guildeket hívjunk ki akik méltó ellenfelek, vagy olyanokat akikkel valamilyen problémánk van. Ideológiát nyilván bármihez könnyű gyártani. Ha a többi guild szeretné akkor majd fog ide is írni.
Ha bármelyikbe csatlakozni akarsz akkor azt így teheted meg: http://tera.variance.hu/2013/01/18/guild-csatlakozas-trial-accounttal/