Tera Online MMORPG - EU kiadó: Frogster Online - Megjelenés: 2012 tavaszán! EU zárt béták: 2012 első negyedéve.

| Hivatalos EU oldal | Variance: TERA Hungary (fansite) | Beginners\' microsite | Mini WIKI | Fórum (Variance) | YouTube channel (Variance) |

Információk újoncoknak | FAQ | YouTube | Facebook | Twitter
| Házirend: Ne flamelj, ne sértegess másokat, maradj a témánál, gondolkozz mielőtt hozzászólsz! |
| -> Hozzászólásaidban törekedj a tiszta és érthető megfogalmazásra és kövesd a magyar helyesírás szabályait. |

• alma2
    pl age of conan, ami ugyanez a mufaj, de ott elveztem is a harminc valahanyadik szintig:) Bar ott volt egy lelekes vezetom, aki igen jol bevezetett a birodalmaba.

Gondolkodtam mi volt ami a legtobbet lekotott anno, vagy most mi az, de pl torchlight 2, ami mar mas mufaj, vagy az elso guild wars, ami szinten mas, ahol, nem ismetlodnek a kuldetesek, a palyak, mesz elore, mindig felfedezel valamit stb.
    Valahogy annyira itt is el tudnam kepzelni ezt a megoldast.

Azert meg futunk egy utolso kort asszonypajtival, bar neki ez az elso hasonlo jateka, de ot sem nyugozte le, mig a torchlight, titan wars stb-ert oda van.
    -- Ami viszont meg nekem hianyzott az AOC-bol is, az a skillek valtozatossaga, illetve arra hajtas, hogy meglegyen, nem erzem a sulyat az egesznek.
    De valoszinu mint ahogy a heavy rain-t se tudom elvezni, ma mar a kalandjatekokat sem, igy valoszinu ez a stilus is felkerul a fekete listamra egy idore.