Tera Online MMORPG - EU kiadó: Frogster Online - Megjelenés: 2012 tavaszán! EU zárt béták: 2012 első negyedéve.

| Hivatalos EU oldal | Variance: TERA Hungary (fansite) | Beginners\' microsite | Mini WIKI | Fórum (Variance) | YouTube channel (Variance) |

Információk újoncoknak | FAQ | YouTube | Facebook | Twitter
| Házirend: Ne flamelj, ne sértegess másokat, maradj a témánál, gondolkozz mielőtt hozzászólsz! |
| -> Hozzászólásaidban törekedj a tiszta és érthető megfogalmazásra és kövesd a magyar helyesírás szabályait. |

• menorel
    Szerintem mindenek előtt döntsd el, hogy PVE vagy PVP. Azt látni kell, hogy a TERA-ban a PVP szerver az tényleg PVP-t jelent. Számos olyan PVP szituáció van, amit nem lehet elkerülni (Nexus alatti GvG, napiquest közben szembejövő PK-sok és mindemellett most jön be az Alliance content, ami szintén erősen outdoor PVP orientációt fog erőltetni).
    Ha tényleg fekszik a PVP, akkor gyere Killianra, ha inkább maradsz a PVE-nél akkor Fraya.

A Frayás guildekkel nem vagyok tisztában, de úgy tudom, hogy a Voidwalker még aktív és talán van még más aktív is (valami rémlik) szerintem kérdezz körben global channelen.

A Killianon egyedül a Renegade aktív guild. Viszont mi nem vagyunk gyűjtőguild, ellenben szívesen segítünk ha tudunk és mindenki kaphat természetesen egy esélyt. Ellenben aki hozzánk akar jönni, annak el kell fogadnia, hogy nálunk rendszeresen a Nexus alatti GvG és az egyéb olyan PVP elfoglaltság, amiből az egész guildnek ki kell vennie a részét. Ha valakinek ez nem fekszik, akkor inkább nézzen szét az international gyüjtőguildek között... vagy kezdjen el egy újabb magyar guildet.