Tera Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jaffa 2843
Természetesen a 7 napos meghívóra gondoltam.

ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU

0Fritz0
Még nincs Trial lehetõség.

Még senki sem tart ott.

Tûzfal és vírusirtó nélkül is próbáld meg.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Lenne egy kis problémám a terával és arra vagyok kíváncsi hogy másnak is elõjött-e. Pár napja vettem meg feltelepítettem a launcher feltelepítette a patchet. Ám ekkor jött a fekete leves. Egyszerûen képtelen voltam a saját gépemrõl accountott csinálni vagy belépni aktiválni a a játék vagy game card kódot mert egyes részeknél az idõtúllépés miatt ledobott az oldalról. Mindkettõ dolgot az anyám gépérõl tudtam meg csinálni gond nélkül ráadásul ugyan azon a napom(éjszaka) csináltam tehát kivan zarva, hogy a szerverhiba miatt lett volna. Azóta ha fél óraig birizgálom a netet( a kábelek kihúzása meg meg bedugása a modembe, jobb klikk megfelelõ iconra+javítás parancs tehát semmi olyan amihez diploma kéne) akkor nagy nehezen hajlandó beengedni. Nem hiszem, hogy szerver túlterheltség miatt probléma van.
Röviden még egyszer leírom az félreértés elkerülése végett:
Nem tudok belépni és napok óta játszani se interneten keresztül(idõtúllépés miatt) se a lancheren keresztül(Error -118 when loading url https://account.tera-europe.com/launcher/1/authenticate) probléma miatt. Az internet nem megy el ám valamiért mégis szétesik a rendszer. Az anyám vagy az iskola gépén simán betudok lépni az oldalra a játékot viszont nem teszteltem mert azok a gépek már nem bírnák a minimumot se. Más játék pl.:aion, vindictus simán megy. Ugyan volt néhány játék ami nem tudtam valamiért játszani, de az biztos hogy szerver oldali probléma volt. Mondjuk így is úgyis újra rakom a gépet a hétvégén remélve, hogy megoldja a problémát. De ha valakinek volt hasonló problémája és megoldotta annak örülnék leírná a megoldást
Milyen az endgame pve/pvp?
frango
Velikában a banker mögötti kis utcában(ahol a merchantok vannak) van egy quest(annyi a quest, hogy 2* kell klikkelni kb.). A "lóárus" adja. Abból igyé' van ló.

Vikingek! i5-10600KF, GTX1070, 16GB DDR4 3200

küldit csináld meg és lesz lovad

Meg azt nem értem még, hogy az én szintemen mindenki lóval mászkál. Néztem is hogy meg lehet venni a skillt de 2 aranyam van az meg 22. Valamit rosszul csináltam? Ahznom kéne vagy ilyesmi?
Köszönöm, hatalmas segítség. Nem is értem, hogy az emberek többségét ez miért nem zavarja.
Van trial ?
Jaffa 2843
Sziasztok

Van esetleg közületek olyan, aki rendelkezik trial meghívóval és szeretné megosztani olyasvalakivel, aki komolyan gondolja, hogy megvásárolja a játékot csak nem szeretne beleugrani vakon a mókuskerékbe?
Megköszönném ha valaki kisegítene.

ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU

Nem lehet csak ha átírod az ini file-t:

TERA/Client/S1Game/Config/S1Engine

Itt a Usevsync=False-t írd ár True-ra
Hy all,

Eladó 1 Tera online standard version Subscription: until the 06/04/2012.
(nem csalás nem ámítás, csak megunt 😊 )

10 000FT
Ha valakit érdekel küldjön pm et léci.
Kösz

BDO: Jordine

Viszont a vsyncet hogy kapcsolom be? Fodrozódik A mikro ugrásokról nem is beszélve.
A 30x éved alatt mit gondolsz hány emberrel találkoztál?
Csak itt Mayarországon tíz millió ember él. A földön meg 9 milliárd. Szerintem gondold át újra.
Enosh Chan
was?

...for eg. u say \"n00bx0rz3rz0r jajajjajajjajajaajjajajajjja\" after u shot 20 arrow into an AFK player... DividedByZero LvL3x Rouge [SH][L2] *818*GyaMoltalan [BF2142]

Icewind
nincs kizárva...Velik-en hál'istennek nincs ilyen gond 😊

// Van szívem, csak az élet megtanított arra, hogy takarjam el, ne mutassam, mit érzek, ne lássák, ha vérzek! // Steam Profil: http://steamcommunity.com/id/76561197960625214/

Marfy
Barátság nem létezik.

Bandee
az normális hogy belépésre 55 perc várakozási idõt ír ki ? o0 (en pvp - essenia)

Üdv fontolgat ön hogy megveszem a játékot, de kiszeretnem próbálni az lenne a kérdésem hogy valakinek van-e felesleges meghívója?
Bandee
sotrnó, ahogy néztem több guild van az essenia serveren így ott kezdem inkább elõlrõl -.- kérdésem az lenne hogy 1 guildbe hogyan lehet jelentkezni ingame ?

Bandee
samael szerveren van magyar guild ? csak nem akarok lyukra futni és beleülni idõt olyan helyen karakterekbe ahol nem lesz "értelme" 😊

frango
Jó, de akkor mégsem untad meg...

Hát nem tudom... Én ma 12 órát(igen kockaság) toltam ts nélkül és faszán elvoltam. Úgy is keveset beszélek TS-en. Max. dungeonbe alapozás, meg pár szó hogy hogy menjünk, "rakok tüzet" ," ki rak tüzet?", "portolsz?" ilyenek. Szeretem, ha kevés a beszéd és mindenki teszi a dolgát. Azért jó a TS fõleg PvP-be. Jobban lehet koncentrálni a harcra.

Hát ez csakis a játszás mennyiségétõl függ. Ha nap mint nap játszotok, rohadtul nem vagytok RL haverok, csak te gondolod úgy. Én szeretem ha rá tudok nézni a barátomra, sõt nem akarok túl spirituális lenni de jelent valmit, hogy ott van mellettem, velem.
Persze nem vagyunk egyformák de egyeseknek akik ebbe a facebook meg játékõrületben élnek, rohadtul eltorzult fogalmuk van a barátságról.
Mivan azokkal akik RL haverokkal játszanak együtt esténként?
Te már játszol egy hete? :-) Kiderül.
Megunhatatlan játékot még nem csináltak.
Pont ez a lényeg. A wow sem megunhatatlan, pont az ilyen "társaságkedvelõ" emberek miatt megy már annyi ideje. Na persze ha nekem se lenne hova mennem, kínomban én is ezt választanám. Szerintem a voice csak szétbombázza egy játék hangulatát, eltereli róla a figyelmet.
Ezért nevettem sokszor a wowba. Mai napig is azt hiszik aki nem jön ts re meg magányosan kvesztel az debil. Higyétek el a társaság az igenis élõbe jó. Nem mikrofonon.
Tatyla
majd egy hét után is ezt mondod?

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Pár óra játék után, le a kalappal.
Nem is értem ezt egyesek, hogy tudják egy nap alatt megunni.
Társaság? Hát az IRL jobb, hidd el nekem. Ezt sosem értettem, hogy mmo társaság. Én teljesen meg vagyok elégedve a környezetemben lévõ emberekkel. Ha társaság kell felhívom õket átjönnek elmegyünk valahova ilyenek.
0Fritz0
Mindent maximumra vettél?

Van egy opció, amikor a minõséget folyamatosan igazítja a tömeghez, válaszd azt.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Icewind
Üdv,

> Velik < szerveren az Árnyjárók Guild várja a casual játékosok jelentkezését. Elsõdleges jelentkezés a honlapunkon.

// Van szívem, csak az élet megtanított arra, hogy takarjam el, ne mutassam, mit érzek, ne lássák, ha vérzek! // Steam Profil: http://steamcommunity.com/id/76561197960625214/

Itt találsz bõvebb infót a guildekrõl.

Lord Ashyn - Arnyjarok - Neverwinter Guild Ywern - VoidwalkerS - TERA Guild http://arnyjarok.enjin.com

Bandee
Melyik szerveren lesznek vagy vannak magyar guildek ? Bétát toltam, ma pedig elcsábultam 😊 (1 napig bírtam)

A gear nem minden, a társaság... na az igen. Mivel az ismerõsök pvp szerverre mellett döntöttek, ahova én nem szeretnék menni inkább hagyom a játékot. Bla bla bla )

9k huf és azonnal vihetõ.
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne hogy miért akadok a terában, ha ilyen a gépem:

Win7, i3 proci, 8GB ram, Gforce GTX 560, minden a legfrisebb verzión.

köszi a választ.
frango
Ja igaz... Biztos már megjelenés napján lvl60-on full gearben rohangált egyedül...az tényleg unalmas😊

Enosh Chan
Há' most ha neki nem jött be mé' kell bántani? 😊)

...for eg. u say \"n00bx0rz3rz0r jajajjajajjajajaajjajajajjja\" after u shot 20 arrow into an AFK player... DividedByZero LvL3x Rouge [SH][L2] *818*GyaMoltalan [BF2142]

frango
Bla bla bla...

Anthrax
Amit érdemes is az lvl27 Sm-bõl az arany itemek.

Hanyas szinttõl lehet tárgyakat enchantolni? Úgy értem, hanyas szinttõl esnek itemek amiket enchantolni lehet majd?

0Fritz0
A játék megvételekor kapott kódhoz beletartozik az egy hónapnyi játékidõ is.

Ha játékot boltba veszem az aktiválásához kell vennem +1 time cardot vagyelég csak a doboz tartalma?
Hamar megunt egy napos TERA Account eladó 37 nap játékidõvel.

Subscription:
until the 07/17/2012
frango
Igen a fejlõdéssel.😊

Glyph pontokat hogy lehet szerezni? Vagy az a szint fejlõdéssel is jár?
frango
Sokkal szebb mindkét játéknál. Nagyon gyors a fejlõdés. A "gearelõdés" az lassabb(mondjuk EU-ban sokat könnyítettek). Szerintem casual barát a játék. Azért nem egy GW2, de elég könnyû elérni benne a dolgokat.

nah a terra 2 az 1-ben plusz meg kicsit mint egy fps.

the world is mine

torrente111
sziasztok.olyan ember véleményére lennék kiváncsi,aki játszott már wow-al,aion-al .az érdekelne hogy a tera mivel ad többet vagy mivel tud magához láncolni.szerintem:wow=gyors gearelõdés,told a mégtöbb dpst,rota,aion=lassú fejlõdés,lassú gearelõdés,de szép a játék.na ezen rövid vélemény leírás után érdekelne a tera.köszönöm

frango
Hallottunk már itt olyat,hogy milyen s.ar a Tera garfja...<#zavart1>

ui:legyen már május 3..................

xerb
unreal 3 engin ruzlez 😊
Mondja valaki hogy szarul néznek ki a karakterek

I am so awesome [Keeper The Tank]

0Fritz0
Berserker, avagy egy hentes pillanatképei.

Vannak:

http://terahun.hu/viewtopic.php?f=69&p=7811#p7811

Lord Ashyn - Arnyjarok - Neverwinter Guild Ywern - VoidwalkerS - TERA Guild http://arnyjarok.enjin.com