Tera Online MMORPG - EU kiadó: Frogster Online - Megjelenés: 2012 tavaszán! EU zárt béták: 2012 első negyedéve.

| Hivatalos EU oldal | Variance: TERA Hungary (fansite) | Beginners\' microsite | Mini WIKI | Fórum (Variance) | YouTube channel (Variance) |

Információk újoncoknak | FAQ | YouTube | Facebook | Twitter
| Házirend: Ne flamelj, ne sértegess másokat, maradj a témánál, gondolkozz mielőtt hozzászólsz! |
| -> Hozzászólásaidban törekedj a tiszta és érthető megfogalmazásra és kövesd a magyar helyesírás szabályait. |

• vader108
    most jöhetnek az éhező trollok, hogy így meg úgy megjósolták, de sajnos várható volt. Ha már szervereket kell összevonni játékban akkor az már régen rossz.

Remélem sokkal jobban felpezsdül az élet az eddiginél.

Tera esetében picit azt érzem h nem elég népszerű a játék. Úgy értem, akárhány embert kérdezel, h ismeri-e vagy hasonló, általában a válasz a nem.

Tehát én érzem úgy h nagyobb reklám/kampány kellene a játéknak?

Egy nagyon jó játék amely grafikailag is a toppon van, nem értme h miért vezethetett ilyen népszerűtlenséghez.

Na már most lenne egy másik kérdésem is:

A gépem: Amd Phenom II x4 965BE 3.4ghz
    Vga: ASUS GTX 460 768MB (gyárilag overclock)
    Ram: 8gb AMD ddr3 1333MHZ

Miért van az h Velicában borzasztó laggom van, míg sok helyen nincs, még egy hellyel találkoztam korábban ahol volt az egy bánya volt.

Mitől? Kéne valamit fejlesztenem? Több ram? vagy proci?

Vagy maga a szerverrel vna a gond?

Köszi a választ előre is.