Tera Online MMORPG - EU kiadó: Frogster Online - Megjelenés: 2012 tavaszán! EU zárt béták: 2012 első negyedéve.
| Hivatalos EU oldal | Variance: TERA Hungary (fansite) | Beginners\' microsite | Mini WIKI | Fórum (Variance) | YouTube channel (Variance) |
Információk újoncoknak | FAQ | YouTube | Facebook | Twitter
| Házirend: Ne flamelj, ne sértegess másokat, maradj a témánál, gondolkozz mielőtt hozzászólsz! |
| -> Hozzászólásaidban törekedj a tiszta és érthető megfogalmazásra és kövesd a magyar helyesírás szabályait. |
| Hivatalos EU oldal | Variance: TERA Hungary (fansite) | Beginners\' microsite | Mini WIKI | Fórum (Variance) | YouTube channel (Variance) |
Információk újoncoknak | FAQ | YouTube | Facebook | Twitter
| Házirend: Ne flamelj, ne sértegess másokat, maradj a témánál, gondolkozz mielőtt hozzászólsz! |
| -> Hozzászólásaidban törekedj a tiszta és érthető megfogalmazásra és kövesd a magyar helyesírás szabályait. |
-
Én nagyon szerettem a Terát. Csakhát, amit ott tartalomnak neveztek 60 után az engen nagyon nem kötött le. Nem vagyok már iskolás, hogy napi 5-10 órákat farmolgassak azért, hogy utána legyen esélyem a PVP-ben. De dungeonokban, bossfightokban a Tera verhetetlen. Ez tény.(ja és nem érzem magam selejtnek, mert nem tetszik, amit a Frogstertől kaptam a pénzemért.)
GW2-őt meg nem a hype miatt játszom majd. Kipróbáltam én nagyon tetszik, mert casual barát. Nem kell 100 órákat farmolni azért, hogy végre PVP-ben szórakozz. Van war a szerverek között(kb.2000v2000). Ezeket nagyon szeretem szövetségekkel játszani. Az sPVP meg a legjobb. Mindenki ugyan azt kapja. Egyenlőek az esélyek és csak a skillen múlik ki nyer. Olyan mintha,mennék Quakezni(érdekes, hogy milyen sokan jönnek CS,Quake,Battlefield és egyéb fps játékokból). Mikor először bementem vagy 20* haltam meg. Kipróbáltam a többi kasztot és azokkal is hullottam. Ugyan azok a lehetőségek voltak nekem is. Egyszerűen túl béna voltam és nem ismertem eléggé a játékot.
Persze ott van ez a Gem rendszer, amit én nagyon nem szívesen látok. A játékban ugye "elkötelezed" magad egy szerver mellett és ha váltani akarsz az Gembe kerül. Ha egy magas populációjú szerverre akarok menni az kb. 7000HUF. Ez rohadtul sok. Legalább lenne 1 első free transfer...de ettől eltekintve egy nagyon jó játék.