Tera Online MMORPG - EU kiadó: Frogster Online - Megjelenés: 2012 tavaszán! EU zárt béták: 2012 első negyedéve.
| Hivatalos EU oldal | Variance: TERA Hungary (fansite) | Beginners\' microsite | Mini WIKI | Fórum (Variance) | YouTube channel (Variance) |
Információk újoncoknak | FAQ | YouTube | Facebook | Twitter
| Házirend: Ne flamelj, ne sértegess másokat, maradj a témánál, gondolkozz mielőtt hozzászólsz! |
| -> Hozzászólásaidban törekedj a tiszta és érthető megfogalmazásra és kövesd a magyar helyesírás szabályait. |
| Hivatalos EU oldal | Variance: TERA Hungary (fansite) | Beginners\' microsite | Mini WIKI | Fórum (Variance) | YouTube channel (Variance) |
Információk újoncoknak | FAQ | YouTube | Facebook | Twitter
| Házirend: Ne flamelj, ne sértegess másokat, maradj a témánál, gondolkozz mielőtt hozzászólsz! |
| -> Hozzászólásaidban törekedj a tiszta és érthető megfogalmazásra és kövesd a magyar helyesírás szabályait. |
-
Mind divatjáték, a D3-at is mennyien megvették, közben meg egy rakás sz@r, mindezt csak a hype miatt... Sokan már abba is hagyták, most próbálnak az életéért küzdeni legendary tuninggal, meg ilyen gagyi fegyvereffektekkel. De ez a helyzeten nem változtat. A WoW-ról meg annyit hogy a 80%nak köze nincs a játékhoz, azt sem tudják mi fán terem, de megvettem mert ú 10millióan játsszák akkor király lehet nekem is kell... Az LFR is bent van már fél éve, de kriminális ami ott zajlik még mindig, 5 ember afk, 5 ember azon szorgoskodik hogyan vájpoltassa a bandát, a maradék 15 meg szopik. Ahogy Nuclearity is írta, inkább legyen körülöttem 100 normális játékos, mintsem hogy 10millió birka.