Tera Online MMORPG - EU kiadó: Frogster Online - Megjelenés: 2012 tavaszán! EU zárt béták: 2012 első negyedéve.

| Hivatalos EU oldal | Variance: TERA Hungary (fansite) | Beginners\' microsite | Mini WIKI | Fórum (Variance) | YouTube channel (Variance) |

Információk újoncoknak | FAQ | YouTube | Facebook | Twitter
| Házirend: Ne flamelj, ne sértegess másokat, maradj a témánál, gondolkozz mielőtt hozzászólsz! |
| -> Hozzászólásaidban törekedj a tiszta és érthető megfogalmazásra és kövesd a magyar helyesírás szabályait. |

• Nuclearity
    a panda és a gw2 mellett? :D a célközönség sem ugyanaz. A panda önmagában egy vicc kategória, a GW2 öt meg inkább hagyjuk is. TERA-nak van hely a piacon, gameforge kezében ami nem biztos hogy jó, de ez van...
    Az embereknek meg rákellene már döbbenniük, hogy ez szórakozás mondjuk neked, vagy nekem, ez másnak, hogy elkészítse, életben tartsa...stb az még pénz. és AMÍG nincs item shop vagy bármi ilyen amiből megtudja az adott cég keresni a betevőt addig valahogy pénzhez fog jutni. Lásd a Jewzardot, aki pl mountokat is árul az előfizetés mellé...
    Amúgy sem tudom mit megy a cry, ha kicsit is utána olvasnának az emberek (hisz érdekel a játék ha itt vagytok), NA szervereken már most is tudsz "ingyen" játszani. Hisz megveszed 1-2k ért a chronoscroll-t (ami nem pénz) és bummm 30 nap játék idő... hova legyen freesebb? Legalább van valami troll/gyökér szűrő a játékban, mert ami a bétákban ment, meg ami egy két ingyenessé vált MMO Topicban megy, az kb kritikán aluli.