Tera Online MMORPG - EU kiadó: Frogster Online - Megjelenés: 2012 tavaszán! EU zárt béták: 2012 első negyedéve.
| Hivatalos EU oldal | Variance: TERA Hungary (fansite) | Beginners\' microsite | Mini WIKI | Fórum (Variance) | YouTube channel (Variance) |
Információk újoncoknak | FAQ | YouTube | Facebook | Twitter
| Házirend: Ne flamelj, ne sértegess másokat, maradj a témánál, gondolkozz mielőtt hozzászólsz! |
| -> Hozzászólásaidban törekedj a tiszta és érthető megfogalmazásra és kövesd a magyar helyesírás szabályait. |
| Hivatalos EU oldal | Variance: TERA Hungary (fansite) | Beginners\' microsite | Mini WIKI | Fórum (Variance) | YouTube channel (Variance) |
Információk újoncoknak | FAQ | YouTube | Facebook | Twitter
| Házirend: Ne flamelj, ne sértegess másokat, maradj a témánál, gondolkozz mielőtt hozzászólsz! |
| -> Hozzászólásaidban törekedj a tiszta és érthető megfogalmazásra és kövesd a magyar helyesírás szabályait. |
-
Nem hiszem hogy Finyak vissza akar menni játszani.
Csak egyszerüen megfogalmazta a véleményét amit én részben osztok is , pedig te is tudod jól hogy mekkora fan voltam.
Egyszerüen nem jött be neki , ahogy nekem sem.
Lehúztam két hónapot, beleöltem több 100ezret hogy párom és én is max grafon tudjuk tolni,de rá kellett jönnöm hogy nem tetszik ennyi.
Ezenkívül a friendlistemből is tucatszám döntöttek (már elöttem) úgy emberek hogy nekik sem tetszik és leléptek .
Ja és f2p fizetési modelt én sem tartom lehetetlennek a jövőben teraban sem . De ez nem feltétlenül rossz . Ha a cégnek úgy jobban meg fogja érni akkor vált arra, ennyi .
Fincsinek meg van egy velemenye amit néha furcsán ad elő és szeret trollkodni , de ezt már megszokhattuk. Nem tehetünk úgy sem mást mint megszokjuk :)