Tera Online MMORPG - EU kiadó: Frogster Online - Megjelenés: 2012 tavaszán! EU zárt béták: 2012 első negyedéve.

| Hivatalos EU oldal | Variance: TERA Hungary (fansite) | Beginners\' microsite | Mini WIKI | Fórum (Variance) | YouTube channel (Variance) |

Információk újoncoknak | FAQ | YouTube | Facebook | Twitter
| Házirend: Ne flamelj, ne sértegess másokat, maradj a témánál, gondolkozz mielőtt hozzászólsz! |
| -> Hozzászólásaidban törekedj a tiszta és érthető megfogalmazásra és kövesd a magyar helyesírás szabályait. |

• xerb
    "És ha ez nem igy van az már koreai grind szar, hát szépen tölts le egy L2-t, alap c1 kliensel, és kezdj már el felhuzni 1 karaktert, és amikor majd 3 hónap mulva napi 10 óra grind után, még mindig csak lvl 40 környékén jársz, és lesz 2 db skilled, és arra nem lesz pénzed hogy fingjál egyet, majd akkor rájösz milyen az igazi koreai grind mmo"

Ez nálam mindent vitt. És mennyire igaz . És mennyire jó is volt az.
    Mmoban azért játszol mert ha szenvedsz valamiért --> megkapod a jutalmad --> elégedett leszel.
    Minnél többet szenvedsz/dolgozol valamiért annál nagyobb az elégedettség/sikerélmény amikor megkaptad.
    Ez volt régen egy mmo varázsereje. Nekem legalábbis . És imádtam.
    Tera nem hogy grindfest , de inkább atomcasual mmo. Hónap alatt kihúzod a karit. Nem bírsz minden questet megcsinálni , olyan gyorsan haladsz . A fejlődés során tömnek a gold cuccokkal, pénzel.Az instákban simán jó a droprate. Nem értem miért sírnak emberek.
    A régi szép idők mikor egy mmoban húztam 6 óra alatt 5% xp-t és happy voltam. A régi szép idők :)