Tera Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nem vagyok pre orderes, egyszer voltam a CBT4-en és most is be tudtam menni, de eddig állt a szeró, most indulhatott el valamikor😄

Belton
Én most próbáltam , nem pre orderes vagyok , nem enged be ugyan azt az ERRORt írja hogy majd 20-án indul az ALL customers OBT.
<#whatever>

BF:2-3-4(oORedstarOo)

Bandee
oks, köszönöm, akkor irány haza és próba 😊

Welcome to the TERA Open Beta test. Starting on 19th April, this is a limited time invitation to step into the world of TERA before its official release on 3rd May.

én is kaptam, neked is van B betû az open beta keyedben?
Nem vagyok elõrendelõ de én reggel toltam.

Bandee
azt amúgy nem találtam hogy melyik serveren kezdjek majd 😊

Bandee
nem elõrendelteknek azt néztem hogy 20-tól 12:00 pm, de gondolom amerikai idõzóna. mindenesetre hazamegyek és megnézem mi van (nem rendeltem elõ, most próbálnám csak ki igazándiból)

Anthrax
tegnap 15tõl és variance blogon kivan irva

Bandee
most hétvégén lesz ugye az open beta hétvége. és annyi a kérdésem hogy itteni idõ szerint mikortól lehet kezdeni próbálkozni ? 😊 másik, van kijelölt szerver esetleg ahova várható a társaság ?

Fpocok
Ja, úgy látom igazi...

Parasite Eve 2, best game EVER!

Fpocok
Kaptam Openbeta kulcsos emailt? WTF?
[email protected]
és ide akar menni:
https://account.tera-europe.com/
legit? Csak fura, hogy openbeta azt itt kulcsozik nekem.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Koszonom a valaszokat 😊

Asszem adunk neki egy probat, meglatjuk hogy alakul.

Igazad van, azok kimaradtak. Bár a Phibis Labot már nem sorolnám ide, mivel a belõle kiszedhetõ gear nagyon hamar le lesz váltva 60-on, nem hiszem, hogy megérné komolyabban farmolni.
De a lényeg, hogy lesz mit csinálni az endgame-ben, emiatt nem kell aggódni 😊
BoneDragon
<#eljen>

szergi: szépen összeszedted a lényeget, viszont az 5 endgame instance valójában 8 db. Az általad már jelzett 5 instanceon felül ott van ugye Phibis Lab, ami egy belépõ szintû instance és nincs neki csak normal módja, valamint ott van továbbá a két instance az Evolution part2-bõl (Jambalan Dome és Gulradeuswiui Chains.

Ha jól rémlik, akkor Jambalannak van normál és hard módja is, valamint Gulradeuswinak pedig _csak_ hard módja van.

Én a PVE endgamehez sorolnám még egyébként az outdoor world bossok (BAM és field boss) ölését is. Sok szempontból hasznos ölni a dögöket, amibõl a potenciális loot csak egy haszon. A legértékesebb craft alapanyagokat csak BAMokból lehet kiütni, továbbá guild questek kapcsolódnak ezekhez a mobokhoz, amikbõl igen hasznos consumableket lehet vásárolni, stb-stb. Arról nem is beszélve, hogy egy jófajta BAM hunting zónánál keresve sem lehet jobb OwPvP helyet keresni...

Bár nem kifejezetten nevezhetõ contentnek, de talán a leginkább time sink tevékenység: itemizáció és item fejlõdés. A TERA fejlesztõje által diktált tempó bizony komoly tempót követel a játékosoktól is. A legjobb gear megszerzése még csak a beugró... Utána jön a luxolás, enchantolás, bekövezés, festés, remodelling és megannyi további jóság, amik összességében értelmet és célt adnak annak, hogy a játék ne érjen véget a lvl60 bedingelésekor...

Variance - Tera Hungary: http://tera.variance.hu/ - Tera Hungary fórum: http://terahun.hu/ The Secret World Hungarian Blog: http://tsw.hu/

Nuclearity
törlés

Sziasztok

lenne egy olyan kérdésem,hogy OBT karakterek is törlésre kerülnek vagy azok már mennek HS-re?!

segítséget elõre is köszönöm.

üdv

A szintezés 1-rõl 60-ra olyan 2,5-3 hetet jelent a picit kockábbaknak. Ha figyelembe vesszük startkor a tolongást az NPC-kért, quest mobokért, PK-zásokat, GvG-t, akkor ez az idõ jelentõsen kitolódhat. Szvsz nagyobb tömegben elõször kb. 1 hónap után fogják elérni a 60-at.

PvE endgame:
- 5db instance hard móddal
- 1 speciális, idõre menõ (30 perc) instance, ahonnan a masterwork glypheket lehet megszerezni
- Nexus: large scale outdoor PvE content. Gyakorlatilag argon invázió, csoportokba verõdve megküzdve a spawnolt mobokkal tokenek gyûjthetõk be endgame itemekért.
- napi questek. Hiába partyzol, személyre szól és teljesen random. Ékszerekbe rakható kristályokat, kosztümöket, stb lehet kiszedni belõle.

A PvP content jelenleg abból áll, ami kisebb szinteken is elérhetõ, viszont komolyabban az endgame-ben foglalkoznak vele. Így a PvP content:
- PK/OWPvP. Gyakorlatilag a napi questek (és remélhetõleg majd a Nexus is) garantálják, hogy sosem lesz kihalt a világ, a PvP szervereken elég komoly szerepe lesz.
- GvG
- Deathmatch. Külön említést érdemel, hiszen rendezett group PvP-t (max 10v10) biztosít, melyen fogadást is lehet kötni.
- Battlegroundok. Ez már tényleges endgame feature, amibõl PvP gear szedhetõ ki. Ennek mi már az átdolgozott változatát kapjuk, viszont 3-4 hónapot várni kell rá sajnos.

És végül a political system, ami köré az egész játék épül. Talán guild management kategóriába lenne leginkább sorolható.

Fontos megjegyezni, hogy a játékot rendhagyó gyorsasággal fejlesztik, és olyan funkciók vannak betárazva, mint az SvS, új classok, raidek. Koreában egy egy jelentõs update átlag 4-5 havonta jelenik meg, ha ezt a tempót bírják tartani, akkor nem lesz gond a játék iránti érdeklõdés fenntartásával sem 😊
0Fritz0
Késõbb belassul, de elég hamar fel lehet majd húzni egy karaktert.
"Mert ha max szint vagy tegyük fel egy honap alatt... mi lesz utána?"
Majd meglátjuk, mert itt bukik el a legtöbb MMO.

Ezt meg most lõttem. Elõször azt hittem, hogy a Pedobear Online-t indítottam el. 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

OzI20
Tera online " Hellfire Tournament " 5v5 pvp LIVE

Hellfire Tournament Live

Sziasztok! Családi okok miatt eladó egy TERA Standard Eition-ös account amit kb. egy hónappal ezelõtt regisztráltam. Sajnos nem lesz idõm játszani a játékkal, ezért szeretném eladni. Akit érdekel, priviben jelezze!

Sziasztok!

Kiprobaltam most a hetvegen a betat, most eloszor jatszottam a jatekkal.
Kb 7 ora alatt 14-es lettem.
Eleg gyorsnak talalom a fejlodes sebesseget, tekintetbe veve, hogy total kezdo vagyok a jatekban, es hogy a max szint 60 (ha jol tudom).

Ez csak a beta miatt van, vagy tenyleg ilyen gyors lesz release utan is. Ha igen, a fejlodesi sebesseg lassulni fog magasabb szinten?
Ha nem, mirol fog szolni az endgame?
Mert ha max szint vagy tegyuk fel egy honap alatt... mi lesz uatana?

Hello!

Már minden követ megmozgattam, de sehonnan nem tudtam kulcsot szerezni.
Tehát én is megkérnék mindenkit, ha esetleg rendelkezik még kulccsal, küldje el nekem.
Elõre is Ezer Hála!
[email protected]
Bencének köszönöm a kulcsot !
Tiszteletem !
Ha esetleg még mindig lenne valakinek felesleges CBT5-re béta kulcsa
és szívesen elfogadnám.Elõre is köszönöm.
[email protected]
Megkaptam Cortenet, TYVM
Ha valakinek van egy folos betakulcsa, nagyon halas lennek erte : )
[email protected]
frango
Haha marad a szinthatár 38 CBT5-re. Több idõ lesz baromkodni legalább<#zavart1>

Vikingek! i5-10600KF, GTX1070, 16GB DDR4 3200

Kaptam béta kulcsot most, nem tudom hogy más tudja-e használni vagy ez accouthoz van kötve de ha nincs akkor valakinek szívesen odaadom ha kell neki ja és erre a hétvégére szól.

xerb

I am so awesome [Keeper The Tank]

xerb
Na szóval hogy választ adjak a saját problémámra, miszerint kinek olyan hibaüzenetet dob a lancher hogy :NO DOWNLOAD ERROR DETECTED
Annak itt a fix : http://download.frogster.de/Tera/Fixes/TERA_DownloadError_Fix.exe 😊

Tatyla
van egy béta kulcsom az elsõ privátra megy

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

xerb
patch* ofc 😊 soz

xerb
Btw, pach server(eke)t mennyi idõvel lövik fel test elött ?
Nekem nagyon nem akar jönni a client.
Hibaüzenet : NO DOWNLOAD ERROR DETECTED

s0n1c
Volt egy elég sikeres elsõ rész, plusz jóval európaibb stílusú, mint egy Tera vagy Aion, várják a játékosok és az eddigi béták alapján úgy néz ki nem hiába, mi ezen olyan meglepõ? Ha nem jönne gw2 én is Teraznék valószínûleg.

Nuclearity
nem vitatja senki, mindenbizonnyal igazad van a játékosbázissal és a többivel is. De mi nem a gw2 es topicról beszéltünk, hanem egy emberrõl aki egy teljesen más játék topicját/blogját fröcsögte szét a hülyeségeivel.

Szerintem pedig ez a játék ütni fog mint a buszkerék (már ha az üt). A jövõ stílusa lehet ez a combat rendszer. Meg is rendeltem egy jó kis Razer Naga egeret hozzá. A béta alapján legalább két polipnak kell lenni a hatékony játékoz. A tükörben azt láttam, hogy én egy polip sem vagyok, így gondoltam veszek egy 17 gombos egeret 😊

Hallgassátok meg a Volbeat - Raido Girl címû nótáját. Semmi köze a Tera-hoz, de iszonyat jó 😊
MeoH
Ebbe a topicban, pedig mindenki a TERAba van belebuzulva 😊 Sztem mindketto jo jatek, es hoz ujdonsagot. de kisse mas. Majd az ido eldonti, hogy melyik eletkepesebb hosszabb tavon. Sztem mindkettonek meg lesz a jatekosbazisa egy ev mulva is.

fuck mmo's..i.,

Nuclearity
nemfognak, az új WoW. Játékosbázist tekintve persze (Ez a játék a legjobb, mindent überel...stb.) Igaz, hogy még senki nem is játszott kb a játékkal... 😄 na mindegy, hagyjuk a GW2 es témát 😄

Marfy
"Mindenki" ebben a GW2be van bele buzulva, csak majd nehogy nagyot koppanjanak a végén...

0Fritz0
http://www.u7buy.com/Tera Racial skills guide

A választás meg szintén egyéni ízlés kérdése.
Személy szerint slayer-el kezdtem el bétázni, de végül a berserker jobban bejött.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

xerb
Jajj de sajnálom QQ 😄

Nuclearity
áh nem jön, az Aion LFG cseten látta, hogy a sok nagy pvp-s név lehuzza a TERA-t merthogy "a nagy range miatt nem igényel nagyobb pvp tudást mint egy targetes mmo" 😄, és OFC GW2 forever.

xerb
menorel : Köszi! Akkor el van döntve . Aman Lancer lesz a tuti 😊
Kouta : Vazz ne fesd az ördögöt a falra . Mond hogy nem fog teraba jönni 😄D plíízz

Nuclearity
szerintem a shadow priest a jobbik kaszt!

Nuclearity
hey hey. elég rég, hogy megy az élet finyak nélkül? 😛

Enosh Chan
Valaki segitsen eldonteni, hogy a berserker vagy a slayer a jobbik kaszt! Nezegetek videokat meg olvasgatok neten, de nem tudok donteni a ket kaszt kozul... 😞
A faji bonuszokrol tud valaki irni vagy linkelni valamit? Talaltam egy linket neten ahol le van irva par dolog de mivel mar egy eves a link nem tudom mennyire naprakesz az info...

...for eg. u say \"n00bx0rz3rz0r jajajjajajjajajaajjajajajjja\" after u shot 20 arrow into an AFK player... DividedByZero LvL3x Rouge [SH][L2] *818*GyaMoltalan [BF2142]

Az Aman nem rossz választás. Talán ez a faj profitálja a legtöbb elõnyt a lancernek.

Variance - Tera Hungary: http://tera.variance.hu/ - Tera Hungary fórum: http://terahun.hu/ The Secret World Hungarian Blog: http://tsw.hu/

xerb
menorel: Köszönöm a válaszod. Most már tuti hogy lancer lesz a favorit nálam. Még ha szintezés közben nem is fognak keresni , és nem leszek must have az nem is nagyon zavar . Úgy is a legtöbb idõt majd az endgame contentel fogjuk eltölteni .
Ja és ahogy a race specifikus skilleket olvastam leginkább talán az aman az ami leginkább optimális lehet a tank szrerep betöltésére.
Errõl mit gondoltok ?
Leginkább arra a pasziv skillre gondolok hogy 30% hp alatt az aman kap def növelést , ami ugye tankoláskor kifejezetten jól jöhet.

Am hey Kouta 😊 Rég "láttalak" 😄