Tera Online MMORPG - EU kiadó: Frogster Online - Megjelenés: 2012 tavaszán! EU zárt béták: 2012 első negyedéve.

| Hivatalos EU oldal | Variance: TERA Hungary (fansite) | Beginners\' microsite | Mini WIKI | Fórum (Variance) | YouTube channel (Variance) |

Információk újoncoknak | FAQ | YouTube | Facebook | Twitter
| Házirend: Ne flamelj, ne sértegess másokat, maradj a témánál, gondolkozz mielőtt hozzászólsz! |
| -> Hozzászólásaidban törekedj a tiszta és érthető megfogalmazásra és kövesd a magyar helyesírás szabályait. |

• Psychedelic #2053
    Azt azért tegyük hozzá, hogy egy ilyen küldiben nem kell 10000 meg 20000 mobot megölni, átlagban 6-12 mobot kérnek, az tény, hogy nem túl változatosak a küldit, 90%-ban meg kell ölni valamilyen mobot, esetleg gyüjteni pár itemet, néha kisérni valakit. És nem is kell 200 küldit megcsinálni, hogy lépj 1 szintet. Van elég küldi ahoz hogy gond nélkül felszintezz.
    Viszont a fejlődés gyors, napi 4 óra játékkal, szerintem 2-3 hét felhuzni egy karit maxra. Bár lehet egy healerrel nem haladsz olyan gyorsan, vagy egy tankal.

Mint minden MMO, itt se árt ha van klánod, lényegesen meggyorsitja az instába lejutást. Mert mint minden mmo-ban itt is kevés a tank, illetve ha egy tanknak van klánja, és miért ne lenne, nem nagyon fog pugolni.

Amugy szintezés alatt, végig vannak insták, max szintre pedig jópárat lehet tolni. Normal és hard mode. Viszont dmg-el tényleg sok idő amig behiv, tankal meg instant.
    Ami wowtol eltérés és kicsit koreaibb, hogy a legjobb gearek enchantolhatók, amihez pénz kell, viszont a pénz szerzés elég egyszerü a játékban, igy nem kell napi 5-6 órát grindolni csak hogy elöbbre juss, az enchant jóval könyebb mint aionban, és nem is tud betörni az item, szintet veszteni, max nem sikerül. Ha nincs szerencséd a dropal, és sose esik az a fegyver ami kell, AH-bol is megtudod venni.

A low lvl ganket bünteti a játék, és nem sok értelme van, igy biztos nem fog 10-20 szintel nagyobb player gankelni és corpse campelni, meg hasonló dolgok amik wowban mindennaposak voltak. Ha valaki megöl nagy esélyel a te szintedhez közel van.

Megrögzött magányos harcosoknak nem ajánlanám a játékot, de ha nem okoz gondot, hogy belépj valami klánba, akkor szerintem nem lesz probléma esténként instába lejutni, vagy pvp-ni menni.
    Aionhoz képset szerintem fényévekkel jobb a játék, de wow szintü dolgokat ne várjunk. Valahol a kettő között, egy tökjó harcrendszerrel. A pvp szerintem messze jobb mint wowban. Aki szereti a pvp-t annak bejöhet tera, akit csak a pve érdekel, az 1-2 hónap alatt beunja.