Tera Online MMORPG - EU kiadó: Frogster Online - Megjelenés: 2012 tavaszán! EU zárt béták: 2012 első negyedéve.
| Hivatalos EU oldal | Variance: TERA Hungary (fansite) | Beginners\' microsite | Mini WIKI | Fórum (Variance) | YouTube channel (Variance) |
Információk újoncoknak | FAQ | YouTube | Facebook | Twitter
| Házirend: Ne flamelj, ne sértegess másokat, maradj a témánál, gondolkozz mielőtt hozzászólsz! |
| -> Hozzászólásaidban törekedj a tiszta és érthető megfogalmazásra és kövesd a magyar helyesírás szabályait. |
| Hivatalos EU oldal | Variance: TERA Hungary (fansite) | Beginners\' microsite | Mini WIKI | Fórum (Variance) | YouTube channel (Variance) |
Információk újoncoknak | FAQ | YouTube | Facebook | Twitter
| Házirend: Ne flamelj, ne sértegess másokat, maradj a témánál, gondolkozz mielőtt hozzászólsz! |
| -> Hozzászólásaidban törekedj a tiszta és érthető megfogalmazásra és kövesd a magyar helyesírás szabályait. |
-
Galasamer #1962 szerintem nekem is valami hasonló bajom volt a terával mert eddig csak nagy nehezen tudtam játszani, de a szinkronizálás segített rajta. Kösz a megoldást.
Lehet tudni hogy a battlegroundokat mikor vezetik be, mert jöl jönne valami szabályzott pvp is?
Eddig tetszik a játék, bár ugyan a outlawos playerek néha eléggé bosszantóak szerencsére nem okoznak annyi problémát mint az aionban.Félreértés ne essék nem azzal van bajom hogy valaki outlawozik hanem tízből hét pvp playernek a hátamat mutatom neki és szörnnyel harcolok egyből letámad vagy fogja a haeler barátját és vele megy zergelni. Néha még tele is nyomják a wishper csatornámat, hogy mekkora nagy pvp hero én meg mekkora noob vagyok. Ez szerintem nem tiszteséges pvp és pvp hozzáállás ám mivel pvp szerverrre mentem ezért elfogadom ez van. Egy kicsit bosszantó mint amikor a légy repked körülötted is az istenért se tudod lecsapni.
Ez az én személyes tapasztalatom úgy, hogy akinek nem inge ne vegye magára.