Tera Online MMORPG - EU kiadó: Frogster Online - Megjelenés: 2012 tavaszán! EU zárt béták: 2012 első negyedéve.

| Hivatalos EU oldal | Variance: TERA Hungary (fansite) | Beginners\' microsite | Mini WIKI | Fórum (Variance) | YouTube channel (Variance) |

Információk újoncoknak | FAQ | YouTube | Facebook | Twitter
| Házirend: Ne flamelj, ne sértegess másokat, maradj a témánál, gondolkozz mielőtt hozzászólsz! |
| -> Hozzászólásaidban törekedj a tiszta és érthető megfogalmazásra és kövesd a magyar helyesírás szabályait. |

• 0Fritz0
    Az ékezet hiánya netes közegben nem olyan nagy probléma.
    Ellenben az írásjellel és a mondat eleji nagybetűvel még vannak gondjaid. :)

Egyébként én titokban neked drukkolok, mert okosakat írsz.
    Szerintem holnap már fel is fogom használni a mai gyöngyszemet -"Azért irok többesszámban, mert vagytok páran akik egy notát fujtok de mi is vagyunk legalább ugyanannyian akik meg mást."- némi csajozáshoz.
    Tehát odaballagok majd az adott nőstényhez és ha nem akarja az igazságot, akkor majd azt mondom neki, hogy: "Figyelj bébi, csak azért, mert te rusnyának tartod a pofám, attól még sokan vannak, akik szerint egyáltalán nem az!"
    Ekkora észérvek hallatán pedig természetesen úgy megkíván, hogy végelélvezésben fogok megdögleni.

Szóval ne hagyd magad elhallgattatni, mert én szeretek bölcs emberektől nagy igazságokat olvasni.